tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Tuesday, 22 October 2013

Top up boleh bikin duit rugi kalau semua bloger tak join

Ya betul selama ini kita top up kat kedai,saya nak tanya apa kita dapat?
ya boleh call,boleh sms,boleh internet......betul tak?
cuba tanya diri sendiri,cuba tengok telefon bimbit yg awak ada sekarang,boleh tak telefon tu bagi duit balik bila kita dok top up tiap2 bulan tak pernah miss kan.
saya nak ajak awak semua buat duit dengan telefon bimbit yg sedia ada.
ha,macam mana ok tak?
Inilah prepaid yg boleh jana telefon bimbit korang,saya dah sertai walaupun sudah terlambat,tapi tak kisah,dari line maxis saya bertukar ke line tunetalk.SAYA BOLEH KEKALKAN NO MAXIS YG SAYA SAYANG .OK TAK?Saya tak paksa awak semua join,ada keyakinan baru sertai :)
INILAH LINK YANG SAYA SERTAI:http://toneexcel.biz/?id=163849

 ini ialah contoh pengiraan,nak banyak duit  top up sebulan Rm60.00,itu aje yg saya tahu,
daftar kat situ
modal rm80.00 tambah rm5.00 kos pos,nak senang tengok link nama saya
ahmad fairos,semua maklumat ade situ,Insya Allah:)

SAYA HANYA KONGSI MAKLUMAT BUAT SEMUA RAKAN RAKAN BLOGER:)
TIADA PAKSAAN UNTUK MENYERTAINYA:)
ASSALAMULAIKUM:))))