tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Thursday, 28 June 2012

Seks oral Tingkatkan risiko kanser mulut

Sama ada anda suka atau tidak ,amalan seks oral oleh lelaki terutamanya menjadi punca peningkatan kanser mulut di sebabkan perpindahan virus yang menjadi punca serangan kanser rahim.Apa yang lebih mengejutkan ialah kajian terbaru Universiti Johns Hapkins mendapati  semakin banyak kes kanser mulut atau atas tengkorak disebabkan virus human papillomavirus(HPV)BERBANDING AKIBAT MEROKOK.

Can't wait for the iPhone 5? Here's how you can have it!

Rumour has it that the iPhone 5 will be out this year... Will it?? Don't just wait for Apple's announcement, secure one for yourself NOW. Enter iMoney.my iPhone 5 Lucky Draw contest and you just might own it before anyone else!  JOM TERJAH SINI:http://fairoscni.says.com/recommendations/imoney

 MITOS SEKITAR SEKS ORAL

Dianggap tabu suatu masa dahulu,seks oral kini semakin diterima khususnya dikalangan remaja.

namun sejak Monica Lewinski mengaku dia mengadakan hubungan seks oral dengan bekas Presiden Amerika Syarikat,Bill Clinton pada tahun 1998,masyarakat secara perlahan-lahan didedahkan dengan aktiviti seks oral yang lazim membabitkan mulut,lidah,gigi dan tekak bagi merangsang alat kelamin.Cunnilingus merujuk kepada seks oral yang dilakukan ke atas wanita ,manakal fellatio pula terhadap lelaki.

sungguhpun begitu,sebagai masyarakat yang masih mendukung nilai-nilai ketimuran,bukan sedikit wanita yang enggan melakukan seks oral kerana berasa malu,jijik dan bimbang kesannya pada kesihatan.paling banyak dipersoalkan ialah apakah impak jika wanita tertelan sperma!bolehkah seks oral dilakukan secara kerap?dan benarkah lelaki paling suka melakukan seks oral?

dengan tujuan untuk menyenangkan pasangan atau dilakukan secara variasi untuk mengatasi kebosanan,seks oral dianggap menyenangkan,biarpun begitu,kadangkala seks oral yang dilakukan terhadap zakar memang terkadang berakhir dengan ejakulasi( terpancut air mani di dalam mulut)sehingga tertelan sperma tersebut.

ia di anggap tidak merbahaya kerana sperma merupakan salah satu produk seks lelaki( testis)telur. yang keadaannya bersih,jika pasangan tidak di jangkiti penyakit kelamin dan anda hanya menjalinkan hubungan dengan seorang pasangan,bukannya lima.

Here’s the story of how Mike & Sulley became BFFs!

*NOTE: Earnings will only be credited for messages shared via Twitter for this campaign.

Some friends click like they’ve been together forever, but others take a little more time. Ever wondered what the story behind Mike Wazowski and James P. Sullivan was?

Your favourite monsters are preparing for their next appearance in Malaysian cinemas with “Monsters University”! Mike and Sulley will be bringing a whole lot of fun and laughter with them on June 20, 2013, so be prepared.

Follow Walt Disney Studios Motion Pictures Malaysia on Facebook for updates – we can’t wait!

yang pasti setiap hubungan kelamin perlu dilakukan untuk kepuasan berdua termasuklah dalam hubungan seks oral.Jadi tiada masalah jika anda melakukan secara kerap asalkan anda dan pasangan menikmatinya serta organ reproduksi wanita dan lelaki berada di dalam keadaan sehat.

 

Bagi pasangan suami isteri ,memang boleh dilakukan seperti perkara tersebut,janji kedua-duanya mempunyai kata kesefahaman.si isteri boleh sekali sekala melakukan seks oral dengan lebih lama,kalau tak percaya cuba lakukan kepada suami anda.tengok bagaimana dia menyayangi anda selepas itu.memang tak akan cari yang lain.

jangan tengok aksi panas ini:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/CelcomTitanic3

nak tengok telefon terbatu:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/SamsungMini2

Bloger buat duit beribu dengan rahsia ini:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite

Siapa cakap gajah tak leh terbang:http://fairoscni.says.com/recommendations/flying-elephants

jom ubah diri anda:http://fairoscni.says.com/recommendations/great-eastern-life


p/s:seks oral boleh dilakukan asal tidak menyeksa pasangan.sumber di petik melalui buku seksual yang telah di terjemahkan.


 













Amalan agar Suami tidak cari lain

1- Isteri hendaklah bijak menghias bilik tidur untuk mewujudkan suasana romantik.Apabila ini dapat di lakukan,suami akan sentiasa berasa gembira yang akan dapat di suburkan.
2-Isteri hendaklah menjaga penampilan di hadapan suami dengan memakai pakaian yang menarik dan bau-bauan yang menyenangkan suami
3-Usah malu menggunakan ungkapan-ungkapan cinta ketika berdua-duan,seperti yang lazim diucapkan pasangan yang bercinta.
4-dicelah celah kesibukan dengan kerjaya dan menguruskan rumahtangga,suami dan isteri hendaklah bijak mencari masa untuk berdua-duan tanpa ganguan anak atau cucu.
5-Pada masa-masa tertentu,layangkan kad ucapan yang mengandungi kata-kata romantik yang penuh kasih sayang.
6-Sekirannya timbul sebarang masalah dalam perhubungan suami isteri,hendaklah di tangani dengan segera masalah tersebut.
Rumour has it that the iPhone 5 will be out this year... Will it?? Don't just wait for Apple's announcement, secure one for yourself NOW. Enter iMoney.my iPhone 5 Lucky Draw contest and you just might own it before anyone else!  info:http://fairoscni.says.com/recommendations/imoney











Sunday, 24 June 2012

Tajuk utama Harian Metro gambar tali coli nampak.........

Asalamulaikum salam semua hari ini,aku bercuti dikampung isteriku di Perak.biase la ada kenduri tahlil.so aku bukan nya nak cerita mengenai cuti tahlil,tetapi mengenai akhbar Harian Metro tajuk utama muka depan Sengketa antara tiga diva,syarat damai.
kalau di perhatikan betul-betul kat pic awek tu.......ternampak tali coli warna puteh.Diorang ni kalau nak cetak pun tengok lah betul-betul.buat malu sahaja.Tunjuk ketiak artis ke ape ke?
( takkan nak saman kot bila aku dedahkan perkara seperti ini,kebebasan hak bersuara).

harap-harap kejadian seperti ini tidak berulang di masa depan.aku ni pembeli yang tak pernah miss beli harian metro gak.
maaf gambar tak dapat nak letak(privasi)kalau nak cari je harian metro ahad.
lagi satu iklan courts paling aku menyampah sekali kalau letak di muka hadapan.............!!!
Blogger buat duit free kat sini:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite


Friday, 22 June 2012

Tips dan Amalan untuk cepat Kaya

Antara amalan -amalan yang perlu dilaksanakan oleh setiap individu Muslim agar di murahkan rezekinya oleh Allah s.w.t. Terdapat 11 amalan murah rezeki iaitu.
1,Dalam surah al-A"raf ayat 96,Allah swt menjelaskan keutamaan takwa dalam konteks dimurahkan rezeki,yang bermaksud:"Dan (Tuhan berfirman lagi):Sekiranya penduduk negeri itu,beriman serta bertakwa,tentulah Kami akan membuka kepada mereka(pintu pengurniaan) yang melimpah limpah berkatnya,dari langit dan bumi.Tetapi mereka mendustakan (rasul-rasul kami),lalu kami timpakan mereka dengan azab seksa disebabkan apa yang telah mereka usahakan.

2,Banyakkan berdoa.
3,banyakkan sedekah
4,buat baik kepada kedua ibu bapa.
5,banyakkan istighfar
6,solat dhuha
7,baca surah Al-Waqiyah
8,beri makan kepada haiwan-haiwan
9,jangan menyeksa binatang
10,sambung silaturahim
11,membayar zakat.

so,ini tips yang dapat saya korek melalui buku-buku lama.jadi saya kongsikan secara bersama.kalau nak copy paste saya izinkan..

Sing along now: “I believe I can fly!”

If you believe you can do something, you can do it – that’s the mantra this elephant is going by. Nobody ever told it that elephants weren’t supposed to fly!

We still don’t know what’s getting all the elephants so worked up, but it’ll all be revealed on 27th June on Celcom’s website. Stay tuned!

This is the one that’ll make you a Windows Phone convert!

If you love being connected to your friends and family 24/7, this is the phone that will be a big part of your life.

Meet the newest and most powerful member of the Nokia Lumia family to date – the Nokia Lumia 900! Sporting a 1.4 GHz processor, 16GB internal memory, an 8 MP main camera and a gorgeous 4.3” inch display, you’ll find everything you ever need with the Nokia Lumia 900.

Have we mentioned the slick new Windows Phone 7.5 OS too? Time to get yourself connected!














Thursday, 21 June 2012

Saturday, 16 June 2012

yang suka berniaga nak cari pendapatan tambahan jom terjah

Anda telah memperkenalkan 0 Pengiklan
Anda telah menjana RM0.00000 (wang ini akan dimasukkan ke dalam akaun anda)
Zon baru diperkenalkan : 1,000,000 Impression (Text)
Assalamualaikum w.b.t & Salam Mesra.

Sukacitanya ingin dimaklumkan bahawa kini adsniaga.com memperkenalkan zon baru bagi pengiklanan teks iaitu yang diberi nama 'Text Ads 1,000,000 Impression'.

Melalui zon terbaru ini, hanya dengan RM50 para pengiklan/advertiser mampu mendapatkan 1,000,000 ( 1 juta ) Impression bagi iklan yang diaktifkan. Ianya bermaksud selagi tidak habis jumlah tersebut, iklan anda akan sentiasa di paparkan di dalam setiap laman web para publisher.

Objektif kami mewujudkan zon baru ini adalah untuk merancakkan lagi dunia pengiklanan internet secara langsung memberikan lebih peluang kepada para pengiklan/advertiser untuk mendapatkan pelanggan dan para penerbit/publisher mendapat pulangan dari setiap impression yang mereka hantar.

Kami menyedari bahawa sekiranya publisher sering kali menghantar impression tanpa menerima sebarang bayaran kerana tiada pengiklan yang memberi fokus kepada impression akan membawa rasa tidak puas hati di kalangan publisher di atas tungkus lumus mereka mencari trafik untuk menjana pendapatan melalui iklan.

Melalui kaedah ini, semoga pengiklan dapat memanfaatkan peluang yang ada manakala para penerbit iklan tidak akan merasa terlalu lama untuk menjana pendapatan melalui web mereka. Kita cuba wujudkan 'situasi menang-menang' untuk kerjasama andata pengiklan dan penerbit iklan.

Susulan daripada penerbitan zon baru ini, berikut adalah pakej yang ditawarkan bagi pengiklan yang berminat untuk mengiklan melalui zon ini :

##############
RM50.00 untuk 1,000,000 Impression
RM50.00 untuk 500 Click
RM50.00 untuk 35 Day
##############

Semoga dengan wujudnya zon baru ini dapat memeriahkan lagi suasana pengiklanan internet dikalangan pengiklan dan penerbit iklan di Malaysia.

Kami sentiasa memastikan situasa 'Menang-menang' itu berlaku diantara Pengiklan dan Penerbit iklan.

Terima Kasih.

FAQ :
Bagaimana untuk menggunakan zon yang baru diperkenalkan ini?

Jawapan :

1. Login sebagai advertiser
2. Klik Ads dan pilih All Ads
3. Edit iklan anda
4. Pada bahagian 'Select a zone', tukarkan 'Google style ads' kepada 'Text Ads 1,000,000 Impression'
5. Pilih dan tetapkan sama ada anda ingin menggunakan 'Impression', 'Click' atau 'Day'.
6. Sebelum save, sekiranya anda belum mempunyai kredit, sila pilih 'Pay directly for this order' dan jika memiliki kredit boleh pilih 'Use funds purchased earlier'.
7. Savedaftar sini.http://www.adsniaga.com/index.php?ra=666



Selamat mengiklan menggunakan sistem pengiklanan internet adsniaga.com

Kisah Si Apit...........lucu

DI sebuah rumah Setinggan tinggallah sebuah keluarga dengan seorang anak lelaki,si Apit.
pada suatu malam si papa nak menunaikan tanggungjawab kepada si mama.
"sayang,abang nak lagi,yang,"pelawa sipapa disertai nafas gahairah.
"ya..bang tengok dululah si apit,dah tidur ke belum,jawab simama penuh kerinduan."
mendapat lampu hijau,si papa terus teriak,"Pit......dah tidur ke kau pit?"
"belum papa........tengah baca buku."
"sudah...esok sahaja,dah malam,tidur!!!!!perintah sipapa dengan tegas.kira-kira 10 minit si papa teriak lagi.
"Pit......dah tidur ke kau pit?"
"belum..."
si papa mengemaskan ikatan kain pelikat lalu keluar memarahi dan memukul si Apit.
"disuruh tidur...................tidurlah!!!sehingga kening si apit benjol.
esoknya di sekolah si apit ditanya oleh gurunya,tentang benjol dikeningnya.berceritalah si apit dari awal sampai dia dipukul bapanya.lalu gurunya mengajar apit.

"malam nanti...kalau di tanya lagi...............kamu diam sahaja.....ya..."
"ya..cikgu"jawab si apit.
malam tu dia terdengar papanya bersembang dengan mamanya.
"sayang,apa kata kita ke syurga lagi."ya bang.tengok dulu si apit,dah tidur ke belum"
"pit,.....dah tidur ke kau pit?si apit teringat pesanan gurunya maka dia diam sahaja daripada kena benjol lagi.dia pura-pura tidur.
"apit.....dah tidur ke kau pit?ulang papanya.
apit tetap diam.kerana  tiada jawapan maka papanya terus mematikan lampu........jadilah gelap gelita.si apit takut separuh mati,tapi daripada benjol,dia menahan ketakutanya
terjadilah "pertarungan antara si papa dan si mama"
tak lama kemudian apit terdengar suara papanya

"yang abang nak keluar ni"termengah-mengah
"ya bang kita keluar sama-sama"dia dengar suara mamanya menjawab.
dengan segera si apit bangkit dan berteriak sekuat hati

"Apit nak ikut.....tttt....!!

esoknya apit benjol lagi....................

siaaannnnnnnnnnnn Apit..........................huahaaaaahaahahaha.....!!

Earn 20 GP for every friend (min. 50 Facebook friends/Twitter followers) who joins Gushcloud through your introduction.
The best part is, earn an additional 80 GP when each invited friend gushes at least 500 GP worth of our featured clouds! http://www.gushcloud.com/?gcref=XHWPDD4K2SF1ENIP












Kisah dalam Lift............................lucu

jom buat usd,klik sini:http://www.gushcloud.com/?gcref=XHWPDD4K2SF1ENIP

jom buat duit free sini:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite

Ada sorang mamat tu masuk dalam lift untuk naik ke tingkat lapan sebuah bangunan.
Sampai tingkat satu,tetiba je masuk sorang awek cun lagi bergaya lalu menyembur perfume ke tubuhnya."Ini perfume mahal tau...jenama Bverly Hilss.RM 400.00 sebotol,"katanya angkuh.Bengang giler mamat tu.

Sampai tingkat 3,masuk lak sorang mak datin juga menyembur perfume ke tubuhnya."perfume Veniza dari Itali,RM 1000.00 sebotol tau...."kata mak datin tu lagi angkuh berbanding awek tadi.Lagi la mamat tu menyampah giler.

Sampai aje tingkat lapan,pintu lift pun terbuka dan mamat tu sedia la nak keluar dari lif.
PROooooooooT............!!!!!!
Sebelom keluar mamat tu sempat mengeluarkan gas "aslinya"dalam lif tu.
"Telur rebus kedai mamak.Tak mahal,lima puluh sen sebiji jer...."kata mamat tu selamba lalu berjalan meninggalkan kedua perempuan kerek yang mula termuntah dalam lif.













Tuesday, 12 June 2012

Macam mana ni mak??lawak

Jemputlah semua rakan-rakan Facebook anda untuk menyertai Gushcloud

Earn 20 GP for every friend (min. 50 Facebook friends/Twitter followers) who joins Gushcloud through your introduction.
The best part is, earn an additional 80 GP when each invited friend gushes at least 500 GP worth of our featured clouds!

Cerita ni takde kena mengena dengan orang yang hidup atau yang dah mati.kironya.............reko-reko lah ni...
Ada la sorang suami ini..dio lama tak beli present kat bini dio..suatu hari tu dia jalan-jalan sambil merewang...dia nampaklah sepasang baju tido yang memang sesuai untuk bini dio,sama ado sesuai untuk pakai tido atau buat beraksi sebelum tido...

Nak dijadikan cerita..dia pon balut la baju tu sebagai hadiah...dio berilah pada bini dio....Tapi disobabkan dia ni sibuk,x sempat la dio ni tengok bininya pakai....
 
Mula mula bini dia try la baju tu......tengah try........bini dia dapat call urgent suruh gy opis,maklumlah bini dia supervisor kilang,lalu baju tu dio terus taruk atas tilam.....pintu bilik pun tak sempat nak tutup.....
Kebetulan mak mertua laki ni datang.....dia ternampak baju tu....teringat mase muda dulu tak meraso pakai.....dia pun terai la....tengah terai.........black out pula.....(mase tu tnb tengah pasang kabel letrik bawah tanah ..agaknye)/mungkin terlalu penat sebab terai baju tu,bermacam posing dio buat....maka tertidur maknya atas katil anaknya itu........
Menantunya tadi kebetulan balik...dalam samar-samardia masuk bilik......nampak sesusuk tubuh sedang terbaring atas katil ( dalam hati dio.....wah...wah..bini aku dah bersedia rupanya)apa lagi dia pun ehem...ehem...( agak-agaklah tak yah cerito) .Tengah beraksi tu...........................tiba-tiba letrik terpasang....tengok-tengok......
 
 
MENANTU:Omak.....??bilo sampai..................................camno ni mak...??......
 
MAK MERTUA:CAMNO APO??KAU TERUIHKAN AJER YOHHH.................!!!!

KAN CERITA REKAAN NI HEHEHEHEHEH.....................!!!!
 
 

Syurga Anak dan syurga bapak,Lawak.................

Pada suatu hari,seorang budak lelaki berusia 7 tahun menemani ibunya membasuh kain dalam toilet.Maknye tengah cerita bahawa syurga seorang anak terletak bawah tapak kaki ibu.
Tiba-tiba kain maknye terselak sikit dan dan ternampaklah*****maknye.....
Dia pun tanye..."Mak ,tue ape die?"
Maka si ibu pun menjawab...........................haaaa......tu syurga Bapak kau.................!!!!!:)

bagi lah credit dengan baca iklan ini:http://www.gushcloud.com/?gcref=XHWPDD4K2SF1ENIP

Saturday, 9 June 2012

Kembar tiga baby dalam perut,entri lawak

jana pendapatan bersama semua bloger
1- http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
2- http://says.com/my/fairoscni/invite
3- http://www.gushcloud.com/?gcref=XHWPDD4K2SF1ENIP

pada suatu malam,seorang isteri mengadu sakit perut pada suaminya.dia risau akan kandungannya yang menginjak usia.doktor mengesahkan bahawa beliau akan melahirkan kembar tiga.

sambil mengusap usap perutnya yang terasa tendangan dari bayi-bayi dalam kandungannya itu sambil tersenyum kepada suaminya...................
            Bayi dalam kandungan....................
tiga bayi kembar dalam perut ibu ini bertanya cita-cita masing-masing...................

"abang sulung cakap:abang nanti bila besar,nak jadi pegawai tnb sebab dalam perut ibu gelap"
"adik kedua cakap:Angah nak jadi pegawai JBA sebab dalam perut ibu banyak air................"
"adik bongsu cakap:adik nak jadi POLIS branch sebab nak siasat siapa budak kepala botak yang asyik keluar masuk kat dalam perut ibu,pastu pancut pancut air kat kiter bertiger.Hampeh betul budak botak tuh.........!!:))
cerita rekaaan bagi lah credit dengan baca semua iklan yang disediakan ya kengkawan semua.

1-http://fairoscni.says.com/recommendations/wwf-turtle-eggs
2-http://fairoscni.says.com/recommendations/great-eastern-life
3-http://fairoscni.says.com/recommendations/puma-social-finale-party
4-http://sy.my/3r
5-http://fairoscni.says.com/recommendations/maxis-roaming-1
6-http://fairoscni.says.com/recommendations/fun-you-cant-resist
7-http://fairoscni.says.com/recommendations/ocbc-titanium-master-card-wave4
8-http://fairoscni.says.com/recommendations/prometheus-movie
9-http://fairoscni.says.com/recommendations/tune-talk-train-concert
10-http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/HiShopBaroque
11-http://www.gushcloud.com/?gcref=XHWPDD4K2SF1ENIP
12-http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
13-http://www.richptc.com/index.php?ref=fairos30
14-http://www.chikapowwow.com/my/?ref=1362
15-http://dollarsincome.com/-99569.htm
16-http://www.jobdirumah.com/fairos30
17-http://www.incentria.com/ptc_ads.php?ref=fairos30
18-http://www.clicksia.com/ptc_ads.php?ref=fairos30
19-http://www.gushcloud.com/?gcref=XHWPDD4K2SF1ENIP
20-http://www.dealmates.com.my/?ru=66992

terima kasih sudi baca entri saya.saya sudahi dengan wasalam dan selamat bergembira dengan cerita saya.
LAWAK BLOGER GREEN PAPA.COMM