tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Saturday, 29 December 2012

Buat Isteri Anda Menjerit Nikmat

Salam & selamat sejahtera,

Sebuah penemuan terbaru hasil kajian pakar
menunjukkan bahawa isteri/wanita bukan sahaja
mengalami orgasme malah juga mampu untuk
terpancutan/ejakulasi.

Kini Teknik Rahsia telah ditemui bagaimana
untuk membuat isteri anda mengalami orgasme
"pancutan/ejakulasi".

Bayangkan jika anda mampu membuat isteri anda
MENJERIT nama anda semasa dia mencapai orgasme
Pancutan/Ejakulasi sehingga membuat seluruh
tubuhnya menggigil hasil teknik rahsia dari
yang anda pelajari dari eBook ini.

Dengan teknik yang simple - mudah dipelajari
dan teknik power yang meletup.
Guna  21 Langkah-Demi-Langkah teknik rahsia
yang mudah ini dan buat mata isteri anda
terbeliak, kakinya kekejangan dan tubuhnya
menggigil-gigil nikmat.

Layari Ke:
http://www.pancutkanisteri.com/index.php?ref=fairos30

Sekian, terima kasih.
AHMAD  TAJRI

Saturday, 15 December 2012

SEMUA BLOGER PATUT TAMPAL NI DALAM BLOG

Setiap Isteri Boleh !!!

Salam dan selamat sejahtera,

Setiap Isteri Boleh !!!
"Orgasme Pancutan/Ejakulasi"
Amatlah rugi jika anda sebagai suami
membiarkan isteri anda tidak merasai
pengalaman orgasme pancutan/ejakulasi
ini sepanjang hidupnya.
Rugi... Rugi...

Layari ke:
http://www.pancutkanisteri.com/index.php?ref=fairos30

Sekian, terima kasih.
AHMAD  TAJRI


Jadi jutawan dengan link ni

Take Churping to a whole new level!

The all new Churp Churp is now LIVE.
With smoother navigation and a complete facelift, being the first to share the latest news that hits the Internet and earning money has never been easier. And that's a FACT! You can now Churp with celebrities too!

Why don't you get your friends on board too? Tell them it only takes three easy steps:

Step 1: They have to got to click on your invite link to learn more & sign up!
Step 2: Remember, they have to have at least 50 friends on Twitter or Facebook.
Step 3: Start reaping their rewards once they begin sharing campaigns!

So go on and begin to discover a whole new world with ChurpChurp.com together.

register here: http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite

ya,ramai yang berjaya,cuma kena rajin iklankan selalu iklan dari syarikat tersebut.saya juga telah mendaftar dan menerima habuannya,walaupun tak banyak,ianya membantu saya dari segi menyediakan perlengkapan sekolah anak-anak saya.

Thursday, 29 November 2012

Apa ketakutan anda,hadapi di sini

Sahut Cabaran Menguasai Fear Factor Anda!

Astro mempersembahkan Fear Factor Selebriti Malaysia - kali ini, program hangat antarabangsa ini disesuaikan dengan budaya masyarakat Malaysia. Bukan itu sahaja, bintang-bintang kesukaan anda seperti Jehan Miskin, Elfira Roy dan ramai lagi akan mencabar daya tahan mereka di depan kaca TV!

Adakah anda ingin menjadi sebahagian daripada Fear Factor Selebriti Malaysia? Karang sebuah entri blog tentang 'Fear Factor' untuk Peraduan Blogging Nuffnang, dan 30 entri terbaik akan mara ke medan Fear Factor bersama selebriti-selebriti lain!

Jangan lupa, Cabaran Berani Fear Factor juga menanti anda di Sunway Pyramid pada 15hb Disember 2012!
ketakutan anda hadapi disini:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/FearFactorMY

RM1 juta dalam genggaman!

RM1 juta dalam genggaman!

Bayangkan, anda peserta rancangan permainan dan wang ganjaran menjadi milik anda sebelum permainan bermula! Tak percaya? Memperkenalkan rancangan permainan yang termasyhur - Money Drop!

Wang tunai sejumlah RM1,000,000 diberi kepada setiap peserta pada awal permainan dan mereka perlu melabur wang tersebut kepada pintu-pintu
perangkap berdasarkan jawapan pilihan mereka. Wang kekal selamat jika jawapan betul. Tetapi, kalau jawapannya salah...wang tersebut akan jatuh
menjunam!

Nampak mudah, bukan? Ayuh kita saksikan rancangan ini di Astro Ria!
semuanya kat sini ler:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/MoneyDrop

 

K pop Menyerang,apa serangan mereka?

Super Asia Showcase - Kpop acts!

Mad about Kpop? Control your screams because some of the hottest Kpop acts are dropping by KL!
The 2012 Asia Super Showcase will be bringing in Super Junior M, EXO-M and BTOB and U Mobile wants to give you special invites!

All you have to do is subscribe to the WowLoud Service by U Mobile and then top up a minimum of RM30. Every 28th top up of RM30 and above will win you passes to meet your Kpop idols on the 11th December!

Start practicing your Korean phrases now!:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share

maybe itu la serangan mereka kut!!

Papa dan mama u mesti suka yang ni

























This is what you need to make your mornings awesome!

They say breakfast is the most important meal of the day, and KFC has just the thing to fit the bill!

Meet the KFC a.m. Multigrain. It’s a wholesome breakfast with tender, juicy O.R. fillet, crispy chicken strips, fluffy golden scrambled eggs, creamy mayonnaise and fresh lettuce, all sandwiched in between a warm, wholesome multigrain bun!

Start your day right with the KFC a.m. Multigrain. So wholesome; so awesome.
 terjah sini sekeluarga:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/KFCam

Papa dan Mama u mesti suka kalau tengok ni

This is what you need to make your mornings awesome!

They say breakfast is the most important meal of the day, and KFC has just the thing to fit the bill!

Meet the KFC a.m. Multigrain. It’s a wholesome breakfast with tender, juicy O.R. fillet, crispy chicken strips, fluffy golden scrambled eggs, creamy mayonnaise and fresh lettuce, all sandwiched in between a warm, wholesome multigrain bun!

Start your day right with the KFC a.m. Multigrain. So wholesome; so awesome.
jom sini:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/KFCam


daftar geng nuffnang sini

Wednesday, 28 November 2012

Kisah seram Misteri Malam selebriti terkenal

Misteri Malam menghimpunkan kisah benar yang diceritakan sendiri oleh para selebriti tanahair mengenai pengalaman paranormal, pelik lagi mengerikan yang pernah mereka alami sendiri.

Super Asia Showcase - Kpop acts!

Mad about Kpop? Control your screams because some of the hottest Kpop acts are dropping by KL!
The 2012 Asia Super Showcase will be bringing in Super Junior M, EXO-M and BTOB and U Mobile wants to give you special invites!

All you have to do is subscribe to the WowLoud Service by U Mobile and then top up a minimum of RM30. Every 28th top up of RM30 and above will win you passes to meet your Kpop idols on the 11th December!

Start practicing your Korean phrases now!
tengok sini:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/UMobileSAS



Tuesday, 27 November 2012

Siapa peminat tegar bola sepak Mu?singgah sini

Mister Potato collaborates with Nidji and Manchester United!

Are you a die-hard Manchester United supporter? And oh, do you happen to be a Nidji fan? Have you ever thought of the possibility of seeing them both in a music video together?

Well, guess what, it’s all happening in one music video - the Liberty Victory Video by Nidji! Yes, Mister Potato made it happened and how you can see your dreams become a reality!

siapa suka jom tengok sini:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/MisterPotatoPAOT

amacam sempoi tak?



Thursday, 8 November 2012

Aplikasi We chat



Applikasi WeChat adalah PERCUMA, dan merupakan instant messenger (IM) terpantas untuk telefon pintar anda. Disertakan animasi emotikon (anda juga boleh tambah emotikon anda sendiri!) Terdapat juga pesanan suara, “group chat” & “video chat”. Selain itu, anda juga boleh mengongsi gambar dengan rakan anda melalui fungsi Moments.

Tahukah anda? Majoriti penguna WeChat di Malaysia menggunakan telefon Android. Jadi anda boleh mencari banyak kenalan yang menggunakan WeChat (sama ada di buku telefon sendiri atau melalui Facebook Connect) - dan anda boleh temui rakan baru melalui fungsi “Look Around” untuk mencari pengguna WeChat berdekatan anda.

Anda juga boleh mengikuti perkembangan dan gambar selebriti kesukaan anda di WeChat seperti Daphne Iking, Ean Nasrun, Amber Chia, Hannah Tan, Nurul Elfira Loy, Mia Sara Nasuha dan lain lagi!
jom tengok sini: http://blin.gd/4jMq 

Tuesday, 6 November 2012

Friday, 26 October 2012

Perkara asas dalam Blog (siri 2)

Menjalankan perniagaan dan wang melalui blog adalah sama seperti perniagaan lain.Ia memerlukan tiga perkara asas bagi berjaya iaitu pembekal,pembeli dan produk.Ciri-ciri pembekal,pembeli dan barang dikategorikan seperti berikut:

Penulis Blog Adalah Pembekal
Perkataan,pendapat,kajian serta kreativiti yang diterjemahkan melalui penulisan dapat menarik perhatian para pembaca ke blog.Penulis blog menjadi daya penarik,broker dan raja dalam perniagaan yang diimplementasikan ke dalam blog.Jika bukan kerana kita,blog itu tidak akan wujud.

Pembaca Blog Adalah Pelanggan
Pelanggan adalah pembaca yang melayari blog.Syarikat-syarikat akan membayar kepada pemilik blog supaya iklan mereka dipaparkan dalam blog.Peranan penulis blog adalah menambah bilangan pembaca dengan menghasilkan penulisan yang dapat menarik perhatian mereka.Pembaca blog bertukar menjadi pembeli kepada produk yang dipaparkan dalam iklan di blog.Sebagai tukaran,penulis blog menerima bayaran daripada iklan yang di paparkan.

Pendapatan Blog
Perniagaan tidak boleh hidup tanpa produk yang boleh dijual.Meskinpun kita menawarkan maklumat secara percuma melalui penulisan di blog,terdapat beberapa perkara yang dapat dilakukan bagi menjana wang.
1.Jual pendapat dan kepakaran
   -jika kita tidak menjual kepakaran dan pendapat sendiri,kita tidak akan mempunyai pelanggan.Mereka tidak membayar kita secara langsung.Hanya dalam kes tertentu sahaja kita dibayar terus.Mereka tidak akan membeli lagi sekirannya mereka tidak berminat dengan apa yang kita tulis.

2.Jual Ruang
-Pemilik blog ini menjual ruang kepada pengiklan dengan persetujuan  beliau akan di bayar bagi menyampaikan maklumat pengiklan kepada pembaca.Iklan yang dipaparkan oleh pengiklan disediakan sama ada dalam bentuk teks pautan,pop-up banner ataupun flash.

3.Produk Cenderahati
 -Dengan penjenamaan yang baik dan reputasi yang cemerlang,blog Dr,Irfan Khairi memberi video berkaitan  tip secara percuma.Ia sebagai tanda terima kasih kepada pembaca setia.Dengan cara ini,pembaca akan selalu datang melawat blog beliau.Apabila blog itu mengeluarkan produk jualan terbaru,pembaca akan sentiasa menerima maklumat terkini kerana mereka sering berkunjung ke blog itu bagi mendapatkan tip secara percuma tadi.Pemberian cenderamata ataupun tip secara percuma dapat menarik pembaca supaya selalu melawat blog kita.Di samping itu,kita juga dapat menjana pendapatan dengan menjual dan mempromosi produk.

Sebagai seorang bloger,saya dah jana pendapatan melalui semua website dibawah ini.
daftar satu persatu setiap website yang saya sediakan dibawah.dan selalu mempromosi website tersebut.
1-http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
2-http://www.zoshare.com/ahmadfairostajri/invite
3-http://blin.gd/4g4Y
4-http://www.gushcloud.com/?ReferrerID=47384
5-http://prelaunchx.com/x/fairoscni
6-http://www.sophieparisclub.com/fairos30
7-

Buat Duit Dengan Blog (Apa itu Blog)didedahkan 1

Definisi blog
blog ialah jurnal maya yang kerap dikemas kini dan disebarkan bagi bacaan umum sebaik sahaja ia disiarkan.Blog menyediakan ruang kepada pembaca memberi respons segera tanpa sebarang bentuk tapisan.Blog berbentuk tidak formal dan di tulis dengan gaya tersendiri bergantung pada penulisnya berbanding format penulisnya berbanding format penulisan media-media lain.

Jenis-jenis blog
Blog peribadi
blog peribadi menceritakan pandangan peribadi kita kepada umum,berinteraksi dan menerima pendapat daripada pembaca.

Blog Fotografi
Blog dijadikan sebagai medium meletakkan gambar bagi menarik pelanggan melayarinya.Gambar yang diambil sendiri bagi tontonan umum disiarkan dalam blog dan pelayar bebas memberi pendapat berkenaan gambar itu.Blog yang dikemas kini dengan koleksi gambar-gambar terbaru menaikkan nilai blog dalam pasaran komersial.

Blog Isu Semasa
Informasi terkini penting apabila menulis artikel.kita perlu melanggan akhbar dan mengikuti perkembangan semasa apabila menulis artikel.Menghasilkan blog berkaitan isu semasa mempunyai daya tarikan yang tinggi kepada pembaca blog.Ini kerana,penulis yang peka pada isu semasa dapat menjelaskan sesuatu isu itu dengan lebih mendalam dalam ayat mereka sendiri penulis.Pembaca juga dapat berinteraksi dan memberi pendapat melalui ruangan komen yang di sediakan.

Blog Panduan dan Sumber
Blog panduan dan sumber disediakan oleh penulis bagi berkongsi perisian dan program komputer yang berguna dan percuma.Bagi yang pakar dalam kaedah teknikal,kita boleh tunjukkan cara menggunakan perisian atau program melalui paparan  video.Rakaman video boleh dimuatnaik ke laman web video seperti youtube,kemudian ia dimasukkan ke dalam blog dengan menyalin semula kod HTML yang diberikan oleh Youtube kepada pengguna.

Memilih Rekaan dan Susun Atur Blog
Blog yang menarik mempunyai pilihan warna yang memberi keselesaan kepada pembaca.Susun atur blog begitu penting kerana ia memudahkan pembaca mencari informasi.Paparan dan susun atur blog boleh menggunakan templat yang sudah disediakan ataupun diubahsuai menggunakan kod HTML.Pelbagai laman web yang menawarkan templat secara percuma antaranya melalui forum cyber seperti http://www.wangcyber.com .Kita mempunyai pilihan templat daripada pereka-pereka yang berkumpul dalam ruangan forum itu.

Blog Bukan Himpunan Artikel atau Akhbar Online
Penyiarberita tradisional kini menjadikan internet sebagai medium bagi menyampaikan berita mutakhir.Maklum balas pembaca pada berita yang disiarkan dapat diperoleh dengan pantas dan segera.apabila blog semakin popular,muncul kumpulan penulis blog atau blogger yang berfungsi sebagai wartawan,Semakin ramai blogger menjadi penulis blog profesional berkenaan isu yang mereka tulis.Dalam tempoh beberapa tahun,tidak timbul lagi perbezaan antara media tradisional dan media internet.


Saya memberi keizinan kepada rakan bloger saya untuk memcopy paste dan sebar-sebarkan kepada rakan-rakan yang lain.untuk menjadi seorang bloger tegar,ikuti penulisan saya dari masa ke semasa.

suka dengan entri saya lihat sini info TRAFIK: http://www.asiacube.com/?ref=358

IKUTI SAMBUNGAN YANG LAIN DI Buat Duit Dengan Blog (Apa itu Blog)didedahkan 2

Thursday, 25 October 2012

Model terkenal pandu kereta dalam keadaan separuh bogel!

Model terkenal negara seberang, Novie Amalia telah ditahan oleh pihak polis Indonesia selepas dia merempuh tujuh orang pengguna jalan raya baru-baru ini. Dipetik daripada laporan detikHot, lebih mengaibkan adalah ketika ditahan, Novie yang memandu kereta Honda Jazz berwarna merah didapati berada dalam keadaan separuh bogel dan mabuk.
"Novie seolah-olah berada dalam keadaan tertekan kerana ketika ditahan, dia hanya memakai pakaian dalam. Namun apabila disuruh memakai baju, dia enggan," ujar Ketua Polis Laka Lantas Jakarta Barat, Ajun Komisaris Rahmat Dalizar.
Rahmat turut memberitahu, model berusia 25 tahun itu dikatakan memandu laju dari arah pusat bandar sebelum dia melanggar sebuah motosikal berhampiran sebuah lampu isyarat di Tamansari, Jakarta Barat sekitar jam 5.30 petang (waktu tempatan).


Do you have extraordinary aspirations?

If you do, don’t be shy to share them!

Share your future aspirations with NESCAFÉ On the Life by creating a slideshow to share your story and stand to win fabulous prizes worth a total of RM 28,000, including an exclusive mini chiller!

Find out how you can share your stories and let NESCAFÉ turn On The Life for you.

**Do share this campaign via Twitter, as earnings will only be credited for clicks generated from links shared on that platform.sini:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/NESCAFEonthelife



NAk buat blog anda jadi RM ( Masyuk)

BUKAN SENANG UNTUK SAYA KONGSI KAN SEMUA MAKLUMAT DI SINI.YA SEMUANYA BOLEH BUAT DUIT.SAYA KOREK RAHSIA TERSEBUT DI DALAM SEBUAH BUKU YANG SAYA KENA RAHSIA KAN.
DAH ADA MAKLUMAT TERSEBUT,TAMPAL DALAM BLOG MASING-MASING.

BUKAN SEMUA BLOGER YANG AKAN BERITAHU RAHSIA TERSEBUT.DI BLOG SAYA SAHAJA,SAYA KONGSIKAN RAHSIA TERSEBUT.

TETAPI SEBELUM ITU....SILA BACA MAKLUMAT INI DAHULU.
1-http://bit.ly/RJ6ZrI
2-http://bit.ly/RSxZre
3-http://bit.ly/RJ7mm9
4-http://bit.ly/RJ7zpe
5-http://bit.ly/RJ7Ng5
6-http://bit.ly/SyZEuP

ok.jom terjah sekarang rahsia :
1-http://www.payperpost.com/
2-http://www.entrecard.com/
3-http://www.feedburner.com/
4-http://www.reviewme.com/
5-http://www.ziddu.com/
6-http://www.google.com/adsense
7-http://www.nuffnang.com/
8-http://www.bidvertiser.com/
9-http://www.advertlets.com/
10-http://www.blogads.com/
11-http://www.crispads.com/
12-http://www.grokads.com/
13-http://www.gushcloud.com/?ReferrerID=47384
14-http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
15-http://blin.gd/4g4Y
16-http://says.com/my/fairoscni/invite
17-http://www.zoshare.com/ahmadfairostajri/invite

Saturday, 20 October 2012

“Print More. Pay Less. Risk Nothing.” Too good to be true? Find out MORE!

Check out the brand new HP Deskjet Ink Advantage high capacity series which prints up to 1,500 pages at the price of RM37 per-cartridge.

info sini:http://bit.ly/TomLg5



Promote blog guna PLATFORM INI








Add our banner/link on your site and you will earn:

  • 80 coins for each user that sign up to our site
  • $0.02 for each user that sign up to our site
  • 20 % from each sale generated by your referrals
daftar sini: http://www.asiacube.com/?ref=358


banner

Nak website shopping cart dgn domain anda sendiri? cth www.BISNESANDA.com

Nak website shopping cart dgn domain anda sendiri?
cth www.BISNESANDA.com

Harga promosi RM299 sekarang
Selepas ni harga ialah RM399
tiada byr bulanan. Cuma renew domain & hosting utk tahun kedua hanya RM100. Tiada contract.

Boleh buat 2 kali byr. RM100 bayaran permulaan, baki RM199 slps website disiapkan..

Dengan adanya website shopping cart, anda boleh jual semua produk anda secara online dan pembayaran online. Amat mudah diuruskan. Mulakan jualan anda ke seluruh dunia sekarang.

Website shopping cart lengkap dengan sistem admin
- Pelbagai pilihan bahasa
- Unlimited produk dan kategori
- Set utk Promotion & Special price utk pelanggan tertentu
- Pelbagai matawang (auto update rate terkini setiap 30 minit)
- Tempahan online dan anda uruskan tempahan juga dengan mudah
- Sistem pembayaran online, kad kredit Paypal, Maybank, CIMB & semua bank
- pengiraan kos pos laju secara automatik,
- Pelbagai template boleh anda tukar pada bila-bila masa

Harga termasuk domain (.com / .net / .org) dan hosting
Website akan disiapkan dalam masa 24 hingga 48 jam
Maklumat lanjut dan demo, layari

www.shoppingcart.my/fairos30


Friday, 12 October 2012

trafik untuk bloger,daftar sini

Add our banner/link on your site and you will earn:
  • 40 coins for each user that sign up to our site
  • $0.01 for each user that sign up to our site
  • 20 % from each sale generated by your referrals
  • http://www.asiacube.com/?ref=358 
banner

Web shopping cart, Murah, Mudah, Pelbagai fungsi

Nak website shopping cart dgn domain anda sendiri?
cth www.BISNESANDA.com

Harga promosi RM299 sekarang
Selepas ni harga ialah RM399
tiada byr bulanan. Cuma renew domain & hosting utk tahun kedua hanya RM100. Tiada contract.

Boleh buat 2 kali byr. RM100 bayaran permulaan, baki RM199 slps website disiapkan..

Dengan adanya website shopping cart, anda boleh jual semua produk anda secara online dan pembayaran online. Amat mudah diuruskan. Mulakan jualan anda ke seluruh dunia sekarang.

Website shopping cart lengkap dengan sistem admin
- Pelbagai pilihan bahasa
- Unlimited produk dan kategori
- Set utk Promotion & Special price utk pelanggan tertentu
- Pelbagai matawang (auto update rate terkini setiap 30 minit)
- Tempahan online dan anda uruskan tempahan juga dengan mudah
- Sistem pembayaran online, kad kredit Paypal, Maybank, CIMB & semua bank
- pengiraan kos pos laju secara automatik,
- Pelbagai template boleh anda tukar pada bila-bila masa

Harga termasuk domain (.com / .net / .org) dan hosting
Website akan disiapkan dalam masa 24 hingga 48 jam
Maklumat lanjut dan demo, layari

www.shoppingcart.my/fairos30


Bloger buat duit free( tampal dalam blog) 5 syarikat

ramai bloger dah menjana wang dengan semua sumber ini.jadi saya sudi berkongsi sedikit maklumat buat para bloger yang baru,yang penting,daftar dan iklankan semua iklan mereka.saya juga dah dapat pendapatan sampingan.jom terjah semua nya.

INVITE your Friends to ZOSHARE.com

Got friends who use Facebook or Google Plus or Twitter? Connect them to the ZOSHARE.com community.
Invite your friends now and get RM 5 when they receive 10 clicks on a campaign they shared!


Like SAYS?
Your friends might, too.

Your rewards for helping us grow:
Get RM5 for every friend who becomes a SAYS broadcaster, auto-credited into your SAYS account as soon as your friend earns their first RM10.
Tip: Invite them now while the RM5 sign up bonus is still on!
:http://says.com/my/fairoscni/invite 


 

Referral

Refer your friends to Blin.gd to earn rewards! Depending on your membership status with Blin.gd, you can earn between RM1-2 per referral.
A valid referral would be determined by the following:
  • If a referred person signed up through your link
  • The referred person delivered at least 10 clicks from any campaigns
  • The referred person did not engage in any fraudulent clicks
  • The referred person is a legitimate person and not a new Facebook user or a Twitter user with less than 10 friends/followers).
Please note that referrals are manually approved, and as such, you may need to wait for credit to be made to your account. http://blin.gd/4g4Y


Take Churping to a whole new level!

The all new Churp Churp is now LIVE.

With smoother navigation and a complete facelift, being the first to share the latest news that hits the Internet and earning money has never been easier. And that's a FACT! You can now Churp with celebrities too!

Why don't you get your friends on board too? Tell them it only takes three easy steps:

Step 1: They have to got to click on your invite link to learn more & sign up!
Step 2: Remember, they have to have at least 50 friends on Twitter or Facebook.
Step 3: Start reaping their rewards once they begin sharing campaigns!

So go on and begin to discover a whole new world with ChurpChurp.com together.
:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite 

dan ini:http://www.gushcloud.com/?ReferrerID=47384 

 

New Battle Brewing Between Samsung and Apple

Samsung and Apple have been battling it out in courtrooms across the globe over patents. Now a new battle seems to be brewing.

http://www.zoshare.com/ahmad-fairos-tajri/charity/samsung-vs-apple

Monday, 8 October 2012

jual Produk anda di sini

awak  ada banyak produk,tapi tak taw bagaimana nak jual?di sini ada penyelesaiaanya.

www.shoppingcart.my/fairos30


 
 

jom daftar sini:www.shoppingcart.my/fairos30


 

Sunday, 7 October 2012

blind .gd buat duit juga

The Macbook Air & new Samsung Galaxy Tab is now up for bidding on Sold.my. Take your chance to get it at 90% off!
info sini: http://blin.gd/4iB1

Gain exclusive access to Reebonz sale events for Prada, Burberry, Coach, Dior & more. Join now & win Candore Jewelry!
info sini: http://blin.gd/4iOk


Referral

Refer your friends to Blin.gd to earn rewards! Depending on your membership status with Blin.gd, you can earn between RM1-2 per referral.
A valid referral would be determined by the following:
  • If a referred person signed up through your link
  • The referred person delivered at least 10 clicks from any campaigns
  • The referred person did not engage in any fraudulent clicks
  • The referred person is a legitimate person and not a new Facebook user or a Twitter user with less than 10 friends/followers).
Please note that referrals are manually approved, and as such, you may need to wait for credit to be made to your account.;http://blin.gd/4g4Y


Like SAYS?
Your friends might, too.

Your rewards for helping us grow:
Get RM5 for every friend who becomes a SAYS broadcaster, auto-credited into your SAYS account as soon as your friend earns their first RM3.
Tip: Invite them now while the RM5 sign up bonus is still on!
DAFTAR SINI:http://says.com/my/fairoscni/invite 


 

Thursday, 4 October 2012

Nak hadiah JOM TERJAH SINI

Kunjungi HALFEST 2012 & dapatkan iPad percuma!

Setiap pengunjung ke-1000 yang daftar masuk ke HALFEST akan memenangi iPad! Terdapat 100 iPad untuk dimenangi sepanjang 10-14 Oktober di PWTC!

Mari beramai-ramai ke ekspo Halal terbesar Malaysia, HALFEST yang akan mempamerkan produk dan perkhidmatan halal seperti makanan, minuman, kosmetik, fesyen Muslimah dan banyak lagi! Terdapat juga pelbagai aktiviti untuk kanak-kanak seperti pertandingan memakan “hot dog” A&W, pertandingan memasak Cabaran Dapur Cilik serta penampilan Upin & Ipin!

Artis-artis kegemaran anda seperti Dato’ Siti Nurhaliza, Neelofa, Izara Aisyah, dan Kamal Adli akan turut mengunjungi HALFEST 2012. Jumpa anda di sana!
info sini: http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/HALFEST2012



Saturday, 29 September 2012

Sepasang suami isteri dalam perjalanan ke bandar

Sepasang suami isteri dalam perjalanan ke bandar dan kerana jaraknya yang jauh, mereka singgah untuk menginap di sebuah hotel sebelum meneruskan perjalanan keesokan paginya.

Akhirnya mereka bertemu dengan sebuah Hotel yang cukup bagus walaupun tidak berbintang dan bermalam. Keesokan paginya ketika akan keluar hotel, mereka dikenakan bayaran RM 200.00

"Hah? Ini kadar hotel 5 bintang. Awak tak salah kira ke?" tanya si suami terkejut.

Dia meminta dipanggilkan pengurus hotel dan membantah harga yang terlalu mahal. Setelah mendengar dengan penuh perhatian, pengurus berkata, "Hotel ABCD ini dilengkapi dengan kolam renang taraf antarabangsa, ruang persidangan dan berbagai hiburan semuanya bertaraf antarabangsa."

"Tapi kami tidak langsung menggunakan kemudahan tersebut," kata si suami berkeras.

"Salah Encik sendiri. kemudahan itu disediakan untuk dimanfaatkan," kata si pengurus tak mau kalah.

Setelah termenung sejenak si suami membuka dompetnya, mengeluarkan wang RM 50.00.. dan mengulurkannya kepada pengurus tersebut.

"Ini baru RM 50.00?" tanya pengurus.

"Baki RM 150.00 lagi tu saya dah bayar... iaitu saya relakan Encik tidur dengan isteri saya"

"Tapi saya tidak tidur dengan isteri Encik..."

"Salah Encik sendiri. ianya sudah tersedia semalaman, kenapa tidak dimanfaatkan..."


hehehe

Thursday, 27 September 2012

Semua Bloger perlu ada ini semua dalam blog masing-masing

1-http://www.payperpost.com/
2-http://www.entrecard.com/
3-http://www.feedburner.com/
4-http://www.reviewme.com/
5-http://www.ziddu.com/
6-http://www.google.com/adsense
7-http://www.nuffnang.com/
8-http://www.bidvertiser.com/
9-http://www.advertlets.com/
10-http://www.blogads.com/
11-http://www.crispads.com/
12-http://www.grokads.com/
13-http://www.gushcloud.com/?ReferrerID=47384
14-http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
15-http://blin.gd/4g4Y
16-http://says.com/my/fairoscni/invite
17-http://www.zoshare.com/ahmadfairostajri/invite


ramai yang menjadi kaya raya dengan semua sumber di atas.yang penting kena rajin korek ilmu,saya buat duit senyap-senyap tanpa pengetahuan orang lain.
saya setiap kali on facebook saya akan update semua iklan  di wall saya semuanya.

yang penting berusaha.

kalau suka tekan sini:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/MasterchefMY2
kalau x suka jangan tekan:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/GentingAndroid


Main game dapat voucher

New Dutch Lady Chocolate Drink. Biar Betul

It’s yummy, it’s tasty, it’s super chocolate-y – it’s the new Dutch Lady Chocolate Drink!

Not only is the Dutch Lady Chocolate Drink super yummy, it’s packed with nutrients to promote alertness and learning. The EZYMIX powdered formulation also lets you whip up a drink with only hot water or add ice cubes for a delicious cold drink!

Get a taste of the new Dutch Lady Chocolate Drink now, and try your hand at the EZYMIX Party game too to win vouchers for more drinks!http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/DutchLadyBiarBetul




Wednesday, 26 September 2012

Jadi Folower Nuffnang add bersama saya.ADA Hadiah tu

  1. Sign up with NuffnangX
  2. Use all your social networks be it Facebook, Twitter and especially your own blog to build your NuffnangX followers.
  3. NuffnangX will automatically track your follower count and reward you the cash automatically at the end of this period. No submission is necessary.
  4. Final participants followers will be tallied on 11:59:59 p.m. GMT Wednesday, October 24, 2012.

    Bolehkah anda menyaingi chef?

    Astro dengan bangganya mengumumkan kembalinya rancangan MasterChef Malaysia untuk Musim Ke-2!

    Bangkitkan selera anda untuk Musim Ke-2 MasterChef Malaysia dengan video interaktif ini. Perhatikan chef yang akan menyediakan hidangan lazat dan cuba untuk membuatnya sendiri dengan bahan-bahan yang ditunjuk. Anda perlu bermula sekali lagi jika anda gagal!

    Bolehkah anda mengalahkan chef? Cubalah dan nantikan Musim Ke-2 MasterChef Malaysia!
    jadi Chef: http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/MasterchefMY2


Peraduan Super Blogger(wang tunai beribu-ribu)

More
to come.

It doesn't stop here. We have a secret reward for one of the Alpha bloggers and above!
  1. Sign up with NuffnangX
  2. Use all your social networks be it Facebook, Twitter and especially your own blog to build your NuffnangX followers.
  3. NuffnangX will automatically track your follower count and reward you the cash automatically at the end of this period. No submission is necessary.
  4. Final participants followers will be tallied on 11:59:59 p.m. GMT Wednesday, October 24, 2012.


    cari seramai mungkin folower.......dah tentu jangan lupa add saya juga ya.


My Gushcloud Profile: I'm new on Gushcloud!what shouldi dooo???

My Gushcloud Profile: I'm new on Gushcloud!what shouldi dooo???

Saturday, 22 September 2012

Blind gd apa tu?

Ingin mengetahui cerita hangat terkini di Malaysia, jom follow @HangatMY atau layari:http://blingd.com/4h2b

Check out how indigenous community children had a blast thanks to the Sentuhan Kasih programme!http://blingd.com/4iB0


Sold.my - September 2012
Yes, the iPhone 5 (White) is now up for bidding on Sold.my. Take your chance to get it at 90% off!http://blingd.com/4iB1

Petronas Planting Tomorrow - Imbak
You haven't seen nature quite like this before. Join Fairil on a video trip to Imbak Canyon in Sabah! http://blingd.com/4iEK




Thursday, 20 September 2012

Untuk Tempahan Iklan

Untuk Tempahan Iklan

You’re not dreaming. You can have 24 HOURS FREE calls, SMS and Facebook. every day!

Wouldn’t it be nice if you could have continuous chatting and unlimited texting, and go Facebook crazy all day, every day?

Now you and your Buddyz™ will never be apart because you can stay connected anytime, anywhere! Get DiGi Easy Prepaid and enjoy FREE calls + SMS to Buddyz™, and Facebook for 24 hours, every day.

Wachu waiting for? Cekidaut now!http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/DiGiDEPRevamp

Your search for your dream home is over.

Your search for your dream home is over.

They say “A man’s house is his castle”, and there’s no better place to find your own castle than with KEN Holdings.

Expand your empire with properties from Malaysia’s pioneering Green Developer. With a collection of award-winning projects featuring top-notch, luxury properties, you can’t go wrong with KEN Holdings!

Sign up and find out more about upcoming projects from KEN Holdings! You’ll love being green while living in the lap of luxury.info sini:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/KENHoldings



Feast your eyes on this.

Feast your eyes on this.

Meet the Sony Xperia Ion, the brand new phone you’re guaranteed to be lusting over.

Watch your favourite movies in razor sharp clarity on the Xperia Ion’s gorgeous 4.6” HD display, snap away with the 12MP fast capture camera, and enjoy tunes with soul shaking clarity through the WALKMAN app.

Check out the Sony Xperia Ion today and prepared to be wowed by all the power-packed features in this sleek package!sini:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/SonyXperiaIon



Monday, 17 September 2012

The next revolution of the blogosphere is here.

There’s a new kid in town, and it’s going to change the blogosphere as you know it.

Introducing NuffnangX, a mobile app designed specially to enhance your blog reading experience! With NuffnangX, you can catch up with the latest blog updates on your feed, carry conversations with your favourite bloggers on the go, and discover new blogs every day, categorized according to your interests.

Blog readers, you can now take your favourite blogs with you wherever you go. Bloggers, you can now build relationships with old friends and new fans. Sign up for NuffnangX now!http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/NuffnangX

Sunday, 16 September 2012

Empat orang bakal ayah sedang menunggu kelahiran bayi mereka diruang rehat sebuah hospital. Kegelisahan jelas diriak muka mereka

Empat orang bakal ayah sedang menunggu kelahiran bayi mereka diruang rehat sebuah hospital. Kegelisahan jelas diriak muka mereka?

Seorang jururawat keluar dari bilik pembedahan lalu berkata kepada lelaki yang pertama, Tahniah! Isteri Tuan selamat melahirkan anak kembar dua.
Kembar dua! Kebetulan pula, saya bekerja di menara berkembar Petronas, kata lelaki yang pertama dengan riangnya.

Beberapa minit kemudian, seorang jururawat lain datang memberitahu kepada lelaki kedua, Isteri Tuan selamat melahirkan bayi kembar tiga. Tahniah!
Apa? Kembar tiga! Saya bekerja dengan 3D Corporation, kata lelaki yang kedua.

Setengah jam kemudian, seorang jururawat memberitahu kepada lelaki ketiga, Tahniah! Isteri Tuan selamat. Tuan dikurniakan anak kembar empat kata jururawat itu dengan tenang.
Kembar empat! Sungguh saya tak menduga kejadian ini, saya pula bekerja di Four Season Hotel, kata lelaki ketiga dengan gembira.

Lelaki yang keempat mula mundar-mandir kegelisahan. Ketiga-tiga lelaki tadi berasa hairan melihat keadaan lelaki keempat itu. Mereka bertanya, Apakah yang merunsingkan awak?

Dengan perasaan gelisah dia menjawab Saya bekerja di Seven Eleven.


Suami tengah memandu.TENGOK APA JADI KAT ISTERI


Isteri : kita dah berkawin 15 tahun dah,saya rasa saya tak sesuai lagi bersama dengan awak... saya nak mintak cerai dengan awak.....

si suami diam dan terus memandu kereta ...bertambah laju....(70km)

isteri : saya dah tak cintakan awak lagi...sebenarnya saya dah ada teman lelaki....dia akan berkawin dengan saya lepas awak ceraikan saya... saya malas nak cerita panjang lagi.. dan saya tak nak awak cuba pujuk saya..saya dah bosan hidup dengan awak....!!

si suami terus memandu dengan penuh perasaan marah...masih diam...

Isteri : bila kita bercerai,saya nak rumah kita...

si suami masih diam ...memandu dengan lebih laju.....(80km)

isteri : saya nak anak kita juga...awak bukan boleh pelihara mereka.....

si suami masih diam ..tambah kelajuan (100 km)

isteri : saya nak kereta ini,kredit card dan saving akaun kita

si suami masih diam, membelok kereta ke arah jaya jusco.......

isteri : awak ada ingin minta apa2??

suami : tak perlu....saya dah ada apa yang saya perlukan...

isteri : ya kah?? apa yang awak ada..??

suami : si suami menjawap sebelum beliau melanggar dinding konkrit jaya jusco... saya ada air bag.....awak tak ada..!
HEHEEE:)

BAGI LER CREDIT DENGAN BACA INFO SAYA INI KALAU SUKA DENGAN CERITA TADI
SINI:http://sy.my/1gem   ( PERADUAN)

Saturday, 15 September 2012

Bloger perlu ada semua ini dalam setiap blog masing-masing

setiap bloger perlu ada semua ni dalam blog,tampal sahaja dalam blog masing-masing,sumber ni saya dapat dalam buku bagaimana dengan blog saya dapat menjana pendapatan dengan tanpa saya sedari.percayalah setiap apa yang saya edit di sini ada sumber-sumbernya,yang penting daftar sahaja dan rekeman kat kawan kawan yang lain.saya akan beri link sahaja.

1-http://www.ultimatepowerprofits.com/fairos30
2-http://www.pancutkanisteri.com/index.php?ref=fairos30
3-http://www.payperpost.com/
4-http://www.entrecard.com/
5-http://www.feedburner.com/
6-http://www.reviewme.com/
7-http://www.ziddu.com/
8-http://www.google.com/adsense
9-http://www.nuffnang.com/
10-http://www.bidvertiser.com/
11-http://www.advertlets.com/
12-http://www.blogads.com/
13-http://www.crispads.com/
14-http://www.grokads.com/
15-http://www.gushcloud.com/?ReferrerID=47384
16-http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
17-http://blin.gd/4g4Y
18-http://says.com/my/fairoscni/invite
19-http://www.zoshare.com/ahmadfairostajri/invite
20-http://www.ovaba.com/?id=8315
21-http://www.dsyr.com/rewardpoints/index/goReferral/referrer/779
22-http://www.nuverus.com/0402980
23-http://www.asiafans.net/index.php?ref=61
24-http://www.sophieparisclub.com/fairos30
25-http://www.adsniaga.com/index.php?ra=666
26-http://www.richptc.com/index.php?ref=fairos30
27-http://www.chikapowwow.com/my/?ref=1362
28-http://dollarsincome.com/-99569.htm
29-http://www.jobdirumah.com/fairos30
30-http://www.incentria.com/ptc_ads.php?ref=fairos30
31-http://www.clicksia.com/ptc_ads.php?ref=fairos30
32-http://www.cashnhits.com/blog/fairos30/
33-http://www.milkadeal.com/r/77
34-http://www.dealmates.com.my/?ru=66992

ya,semuanya ada rahsia disebalik link,ada yang boleh buat duit,ada yang boleh shoping,yg penting daftar free sahaja.maybe ade sesetengah yang perlu dibayar,yg penting kalau nak buat duit secara sambilan ,tu la lubuk duit yang ramai bloger baru tak nampak,tapi saya nampak ada pendapatan dalam diam.saya dok dapat duit dari setiap link tersebut.yang penting bila dah daftar jangan lupa share kat kengkawan yang lain.rahsia tersebut saya jumpa dalam sebuah buku.sekian perkongsian dari saya.

cuba awak perhatikan blog saya di atas sekali,ada macam macam iklan kan?so terjah lah info semuanya kat situ.

Saturday, 8 September 2012

Bloger buat duit dengan 5 website ni secara percuma

1.Y U NO CHURP?

There's nothing that adds a sprinkle of magic to social media like Churp Churp does! At Churp Churp, you'll always get the freshest news to hit the Internet, and earn from sharing great stuff with your friends too. Did we mention that even your favourite local celebrities are Churping too?

Tell your friends what they're missing out on, and get them on board! If they have at least 50 friends on their social media platforms, all they have to do is click on your invite link to learn more, sign up and start sharing campaigns to earn rewards.

So what's the fuss about Churp Churp? Find out for yourself now!
sini: http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite

2.Be the first to tell your
friends about SAYS

Grow the SAYS Malaysia community with us.
You'll get RM5 for every friend who joins, shares at least one Special and receives at least 3 verified unique visits. Use this invite link to invite your friends now.http://says.com/my/fairoscni/invite



3.Referral

Refer your friends to Blin.gd to earn rewards! Depending on your membership status with Blin.gd, you can earn between RM1-2 per referral.
A valid referral would be determined by the following:
  • If a referred person signed up through your link
  • The referred person delivered at least 10 clicks from any campaigns
  • The referred person did not engage in any fraudulent clicks
  • The referred person is a legitimate person and not a new Facebook user or a Twitter user with less than 10 friends/followers).
Please note that referrals are manually approved, and as such, you may need to wait for credit to be made to your account.sini:http://blin.gd/4g4Y



4.INVITE your Friends to ZOSHARE.com

Got friends who use Facebook or Google Plus or Twitter? Connect them to the ZOSHARE.com community.
Invite your friends now and get RM 5 when they receive 10 clicks on a campaign they shared!



5.gushcloud

 

Wednesday, 5 September 2012

baca blog pun boleh dapat duit ke?

daftar aje

tampal ini dalam blog

bloger jom buat duit lagi

Pay per post markerting
http://www.payperpost.com/


Buat Isteri Anda Menjerit Nikmat

Salam & selamat sejahtera,

Sebuah penemuan terbaru hasil kajian pakar
menunjukkan bahawa isteri/wanita bukan sahaja
mengalami orgasme malah juga mampu untuk
terpancutan/ejakulasi.

Kini Teknik Rahsia telah ditemui bagaimana
untuk membuat isteri anda mengalami orgasme
"pancutan/ejakulasi".

Bayangkan jika anda mampu membuat isteri anda
MENJERIT nama anda semasa dia mencapai orgasme
Pancutan/Ejakulasi sehingga membuat seluruh
tubuhnya menggigil hasil teknik rahsia dari
yang anda pelajari dari eBook ini.

Dengan teknik yang simple - mudah dipelajari
dan teknik power yang meletup.
Guna  21 Langkah-Demi-Langkah teknik rahsia
yang mudah ini dan buat mata isteri anda
terbeliak, kakinya kekejangan dan tubuhnya
menggigil-gigil nikmat.

Layari Ke:
http://www.pancutkanisteri.com/index.php?ref=fairos30

Sekian, terima kasih.
AHMAD  TAJRI



Paradigm shift ,jom tengok apa ke dia:)

daftar sini:http://www.ultimatepowerprofits.com/fairos30

daftar free sahaja.

Nak wang tunai....ini bantuan yang dicari-cari

Peraduan meletop dari cokelat

Tuesday, 4 September 2012

Jom undi untuk anugerah BLOCKBUSTER

Anda menentukan pemenangnya!

Anda menyaksikan bakat-bakat mereka di kaca TV, dan anda memuja bintang-bintang filem ini. Inilah masanya untuk mengenalpasti siapakah kegemaran anda dalam industri ini!

Undian kini terbuka untuk Anugerah Blockbuster, dianjurkan oleh Persatuan Penerbit Filem Malaysia (PFM)! Undilah pelakon, pengarah, dan filem-filem kegemaran anda dan nantikan keputusannya pada 6hb Oktober 2012.

Tunggu apa lagi? Undilah bakat kegemaran anda sekarang untuk Anugerah Blockbuster!
UNDI SINI:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/AnugerahBlockbuster-