tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Saturday, 31 December 2011

Ambang 2012,Selamat Tahun Baru buat semua Geng Bloger:)

Hye semua salam semua,Selamat menyambut Ambang 2012.Mudahan kita semua diberkati Allah swt.
Bersyukur kepada Allah s.w.t kerana masih meberi nafas untuk aku berblog,mungkin satu hari nanti,bila aku mati.Siapa yang akan menyambung kerja berblog?kadang-kadang tertanya-tanya juga dalam hati kecilku ini.isteriku ke?anak-anak ku ke?diorang mana taw pasword aku .so satu hari nanti aku akan mewasiatkan kerja berblog aku kepada mereka.



Hari ni aku berazam untuk kerja lebih masa.sebab aku ingin utamakan keluargaku.aku tidak mahu satu hari nanti mereka susah bila aku sudah tiada lagi.aku ingin Bersembahyang dan tunaikan kewajipan ku sebagai seorang umat islam.dah lama sangat aku lalai dalam menunaikan tanggungjawabku sebagai seorang islam.orang lain berseronok main mercun ,bergembira dan lain-lain yang merka lakukan yang sangat-sangat buang masa.SEKARANG,aku berada di rumah tepat jam 12malam bersama keluarga ku yang tersayang.melihat dan menenung wajah mereka,bahawa satu hari dulu mereka pernah susah...demi mencari rezeki yang halal.aku sangat berterima kasih pada isteri ku yang sanggup bersusah dan berkongsi suka dan duka bila bersamaku.
demi masa depan mereka,aku sanggup berkorban demi mencapai cita-cita aku satu hari nanti untuk membuka satu perniagaan yang selama ini sangat-sangat aku idamkan.perniagaan stationery.jangka masa untuk aku kumpul modal perniagaan dalam masa 1 tahun.akan aku buktikan dengan satu Impian.
Ingin berjaya dan menolong kaum yang ditimpa kesusahan.


wahai isteriku,terima kasih kerana setia menanti ku,walaupun pelbagai dugaan yang mendatang,kau tetap tabah bersamaku.
terima kasih sayang..................

korang nak buat duit FREE tak?confirm FREE,CONFIRM DAPAT DUIT PUNYA.



DAFTAR KAT SINI:http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite


KOMEN LA SIKIT KENGKAWAN HEHE:))))))))))))))))))))))))






Friday, 30 December 2011

Ikan keluar dari tubuh badan manusia.jangan lihat kalau takut....!!

Bold glossy luscious hair

Brief: RM60 instead of RM169 for Full Hair Coloring + Hair Treatment at Top & Loving Hair Studio, Dataran Sunway [64% OFF]

Usher in the brand new year with a new look! Give your hair a new colour at Top & Loving Hair Studio. Be bold, vibrant, subtle or experience a whole different colour shade.

Get professional hair colouring services from experienced hair stylist and you’ll also receive treatment to make your hair healthy and glossy, just like em’ Vidal Sassoon models!

Tell your friends about this deal and be rewarded with every purchase they make through your link.



TERJAH KAT SINI KALAU NAK CANTIK EK
http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/topnloving



The man himself, Michael Schumacher.

In this week’s episode of motorsports@PETRONAS program, let’s travel to Barcelona to meet one of the greatest icon in motorsports, Michael Schumacher who has been in Formula One for 20 years.

Watch this week’s episode and get to know what he has got to say about himself and his great experience in Formula One. Join this craze and share with your friends now.

TERJAH KAT SINI :http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/PETMOS3



MACAM-MACAM KAN...........

OH LUPA NAK  BAGITAW....................korang nak buat duit tak?MESTI KENA MODAL KE?ala tipu kan............betul ke?boleh percaya ke?confirm....dijamin free.CARI INFO KAT SINI.




http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
DAFTAR FREE,DAPAT DUIT FREE.YANG PENTING KENA RAJIN IKLAN KAN KAT FACEBOOK DAN TWITTER...........
SAYA DAH DAPAT,SO BUKTINYA.SILA LIHAT BUKTI BERGAMBAR NI.

NILAI CHEQUE RM100.00 ( CHEQUE PERTAMA ).MENANTI KEDATANGAN CHEQUE KE2,DALAM PERJALANAN.RM100.00

HA.....KAN FREE SYE DAPAT TU......NAK DENGAN TAK NAK SAHAJA.











kelengkapan sekolah,macam-macam aihhh.......!!


Invite your friends and get rewarded for sharing new promos and trends you love the most!

Confirm dapat duit free,daftar kat bawah ni.

http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite

The man himself, Michael Schumacher.

In this week’s episode of motorsports@PETRONAS program, let’s travel to Barcelona to meet one of the greatest icon in motorsports, Michael Schumacher who has been in Formula One for 20 years.

Watch this week’s episode and get to know what he has got to say about himself and his great experience in Formula One. Join this craze and share with your friends now.
link sini: http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/PETMOS3


Bold glossy luscious hair

Usher in the brand new year with a new look! Give your hair a new colour at Top & Loving Hair Studio.

Be bold, vibrant, subtle or experience a whole different shade.
link kat sini: http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/topnloving




adoi,hari ni penat tul,petang tadi wife aku call,nak beli kelengkapan sekola anak-anak aku,penatnya.tapi disababkan rasa tanggungjawab.....aku usahakan walaupun penat.ni balik dah setel,nak berblog pula.bukan apa nak jadi seorang bloger,kena bertanggungjawab dan sentiasa update tentang ape cerita sahaja.
dekat rm200 lebih juga Terbang RM............2 orang anak aku nak sekola tahun 2012.sorang nak masuk darjah 3,sorang lagy nak masuk tabika kemas.
oh,lupa lak .
tadi aku kerja kena gi sabak bernam,mak oih jauh gak dari ipoh tadiii...tu yang penat tak hingat tu.!!so,takpa la.............kita zasss,sebab aku dah letih sangat ni........mata dah mereng ni hahaha.
krozzzzz..................dah tidurrrr.....!!!!!!!!




















Monday, 26 December 2011

Maklumat Media Pengiklanan 2 syarikat yang boleh bagi kita duit FREE.

hai semua,sebelum saya bagitahu mengenai 2 syarikat tersebut,apa kata korang ushar semua maklumat yang aku sediakan kat bawah ni.bukan senang nak upload semua maklumat ni,semuanya memerlukan kesabaran dan penelitian supaya tidak berlaku sebarang kesilapan maklumat yang di sediakan.Yang penting korang cari kat ruangan TERJAH KAT SINI :( KLIK KAT SINI ).Sekurang-kurangnya dapat ilmu juga kan.

TERJAH KAT SINI :http://says.my/fairoscni/suria-klcc

TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/SummerLoveKLTalentSearch



TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/yuna-nowyoucan-2

TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/pemandu-improves-urban-public-transportation

TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/pemandu-whistleblower-protection-act


TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/GSC-Flying-Swords-and-Dragon-Gate


TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/petronas-youtube2-jorge-lorenzo

TERJAH KAT SINI:http://www.cimbfb.com?yssid=247479

TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/sherlock-holmes



TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/celcom-Volkswagen-Polo

TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/captionmeme

TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/iphone4-prelaunch1

TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/volkswagen-test-drive

TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/iphone4-prelaunch2



TERJAH SINI TAW:http://says.my/fairoscni/mat-tune-park-it




TERJAH SINI K :http://says.my/fairoscni/mattune-video-interview-baby

TERJAH SINI:http://says.my/fairoscni/mamee-corntoz

TERJAH SINI:http://says.my/fairoscni/mas-yes










TERJAH SINI TAW :http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/gayahidupsihat-healthy

TERJAH SINI TAW:http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/SIDC




Ha,amacam kengkawan,banyak tak info yang saya bagi.ha lagi satu kalau u all nak buat duit secara FREE.ADA 2 Syarikat yang memang betul-betul bagi duit kat kita.ada 2 jenis pembayaran yang akan mereka berikan kat kita,kalau kita selalu promosi iklan macam yang saya sediakan kat atas ni ha.
Syarikat Pertama
1- Says.my-----diaorang akan terus bank in kat akaun bank kita.nilainya RM50.00
Syarikat Kedua
2-ChurpChurp----diaorang akan bayar melalui cheque,rasenya RM100.00



So kalau ada sesiapa yang nak tambah pendapatan daftar di bawah ini.



DAFTAR SINI:http://says.my/fairoscni/invite

DAFTAR FREE KAT SINI:http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite

DAH JADI AHLI TU,JANGAN DUK DIAM ,nanti takde hasil.yang penting iklan kan selalu di facebook,twitter dan lain-lain medium social yang korang ada.
kalau sudi add dan komen la apa-apa yang patut.its ok.kalau ada kelemahan dari pihak saya,akan saya perbetulkan:)



Sunday, 25 December 2011

Nak menang duit cash RM 3000....BUAT VIDEO ini.





Showcase your video to the world and win RM3000!

Want to help with the very honorable effort to end ignorance?
Craft your video and sprinkle in a bit of financial management or investing knowledge to it and submit!

Spark ideas for the rest and JOIN NOW !
terjah link kat sini taw :http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/SIDC

baca info kat link kat atas ya:))).



What do you think about the Optima K5?

Head to Kia Malaysia's Facebook page and let us & your friends know what you think about the Optima K5!
terjah link kat sini ya :http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/KiaFB

kalau sudi add la saya di ruangan folower,kalau nak komen pon ok juga,terima kasih sebab melawat blog saya:))).























Saturday, 24 December 2011

Yusry & Lisa mahu majlis perkahwinan yang sederhana

Jom sehat taw.




Terjah sini taw: http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/gayahidupsihat-healthy


Terjah sini : http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/PETMOS2


Terjah sini taw: http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/YunaName



Terjah sini taw: http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/YunaVideo


jom buat duit secara Percuma,daftar kat sini taw.
http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite





Selepas sekian lama menanti, akhirnya pasangan popular Yusry Abd. Halim dan Lisa Surihani telah mengumumkan mereka bakal diijabkabulkan pada majlis pernikahan di Masjid Tuanku Jaafar, Putrajaya pada 23 Februari 2012 selepas solat Asar. Majlis persandingan pula akan diadakan pada 26 Februari 2012 di Pusat Konvesyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) .
Bercerita tentang majlis perkahwinan mereka, Yusry memberitahu bahawa dia tak mahu ada pihak yang akan melabelkan perkahwinan mereka nanti sebagai ‘wedding of the year’ kerana merpati dua sejoli ini hanya mahu sekadar majlis yang sederhana dan ringkas sahaja.
“Tentang tajaan, kami tak menolak jika ada pihak yang berniat ingin menaja perkahwinan kami nanti. Kalau ada pihak yang ingin menaja, Alhamdulillah.
“Tapi apa yang penting kami tak mahu ia menjadi satu pertunjukan kerana ini adalah perkahwinan. Kami terbuka asalkan sesuai dengan konsep yang simple dan elegent.
“Kami mahukan perkahwinan yang sederhana saja. Lisa sendiri tak mahu majlis perkahwinan kami nanti terlalu mewah dan bermegah kerana apa yang penting baginya adalah semasa kami dinikahkan nanti,” ujar Yusry semasa sidang media pengumuman tarikh pernikahan dan persandingan mereka di Hotel Marriot Putrajaya.

Ditanyakan pula tentang sama ada Yusry akan membenarkan Lisa meneruskan kerjaya sebagai pelakon selepas mereka mengikat ikatan, Yusry memberitahu dia tak kisah dan tak menghalang Lisa untuk bekerja atau pun duduk dirumah nanti.
“Dalam hubungan dan juga perkahwinan, kita harus terima seadanya pasangan kita. Saya mengenali Lisa sebagai seorang pelakon dan saya terima dia sebagai seorang pelakon.
“Jadi, saya tidak boleh menghalang dan tidak menjadi masalah untuk saya jika dia ingin teruskan kerjayanya sebagai seorang pelakon selepas kami mendirikan rumahtangga nanti.
Sementara itu, Lisa pula memberitahu yang dia ada berbincang soal perkara ini dengan Yusry dan Yusry tak mempunyai sebarang masalah jika dia ingin tetap berlakon walaupun sudah berkahwin nanti.
“Yusry amat memahami minat dan kerjaya saya sebagai seorang pelakon. Iyalah, dia pun seorang pengarah dan orang dalam industri ini.
“Selepas bergelar isteri nanti, saya masih akan berlakon dan meneruskan kerjaya yang saya cintai ini kerana saya langsung tak pernah terfikir untuk berhenti bila berkahwin nanti,” kata Lisa yang popular menerusi watak Mila dalam filem Ombak Rindu.
 Akhirnya...selepas pelbagai khabar angin tersebar tentang tarikh perkahwinan pasangan popular, Yusry Abd. Halim dan Lisa Surihani, kedua mereka  membuat pengumuman tentang pernikahan mereka yang bakal berlangsung pada 23 Februari 2011. 

Yusry dan Lisa yang ditemui di majlis ringkas yang diadakan di Hotel Marriot Putrajaya, telah melangsungkan upacara ‘hantar tanda’ semalam iaitu pada 23 Disember.

Kedua-dua mereka bagaimanapun masih belum bersedia untuk memperkatakan tentang majlis resepsi yang bakal diadakan selepas majlis akad nikah berlangsung nanti.

''Kami hanya akan membuat dua majlis sahaja iaitu majliis pernikahan di Masjiid tuanku mizan, Putrajaya dan kemudiaannya majlis resepsi di PICC, tiga hari selepas majlis pernikahan.

''Memandangkan kedua kami sibuk dengan urusan kerjaya masing-masing maka persiapan perkahwinan akan dibuat seiring dengan tugasan íharian tanpa bercuti.

''Saya lebih suka jika majlis itu nanti berlangsung dalam keadaan sederhana, dan saya lebih mementingkan majlis akad nikah berbanding resepsi nanti,'' jelas Lisa Surihani yang masih mencari waktu untuk mengambil kursus perkahwinan.

u/p :saya doakan semoga perkahwinan mereka sampai ke anak cucu.amin:))))














Friday, 23 December 2011

jom Add saya diruangan folower,insya ALLAH,akan saya folow kembali.

Asalamulaikum,salam sejahtera,apa kabar semua kawan-kawan ku,baik yang OLD SCHOOL atau yang NEW school.hehe.ENTRI KALI NI saya nak semua kawan-kawan add saya diruangan folower.insya allah akan saya folow kembali.Seronok juga berblog rupanya.....yang penting berkawan biar ikhlas.saya suka juga melawat entri kawan -kawan dimasa saya Free.kadang-kadang seronok tengok blog kengkawan ada bermacam jenis,cara susunan dan lain-lain juga.




kalau awak ada masa letak la entri korang kat blog saya.Harapan saya dapat ilmu dari kawan-kawan yang lain juga.ok ada mase tengok la apa sahaja iklan yang saya letak kat blog,kengkadang ade peraduan juga.saya juga suka baca kat ruangan add Nuffnangs.

jom tengok sini


TERJAH SINI TAW http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/VWRegistration


TERJAH SINI TAW http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/VWTestDrive




TERJAH SINI TAW http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/gayahidupsihat-healthy

TERJAH SINI TAW http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/carmenhomemade


TERJAH SINI TAW http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/PETMOS2


Terjah sini taw http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/YunaName



TERJAH SINI TAW http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/YunaVideo

terjah sini kalau nak buat duit secara PERCUMA.DAFTAR PON FREE TAW,DAPAT DUIT LAGI PULA TU.
http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite

harapan saya untuk mendapat seramai mungkin folower.terima kasih kerana sudi melawat blog saya.saya doakan kejayaan awak jua.amin.




akan saya folow awak kembali,baik lelaki atau wanita.salam hormat kepada semua bloger:)))