tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Friday, 30 December 2011

kelengkapan sekolah,macam-macam aihhh.......!!


Invite your friends and get rewarded for sharing new promos and trends you love the most!

Confirm dapat duit free,daftar kat bawah ni.

http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite

The man himself, Michael Schumacher.

In this week’s episode of motorsports@PETRONAS program, let’s travel to Barcelona to meet one of the greatest icon in motorsports, Michael Schumacher who has been in Formula One for 20 years.

Watch this week’s episode and get to know what he has got to say about himself and his great experience in Formula One. Join this craze and share with your friends now.
link sini: http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/PETMOS3


Bold glossy luscious hair

Usher in the brand new year with a new look! Give your hair a new colour at Top & Loving Hair Studio.

Be bold, vibrant, subtle or experience a whole different shade.
link kat sini: http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/topnloving




adoi,hari ni penat tul,petang tadi wife aku call,nak beli kelengkapan sekola anak-anak aku,penatnya.tapi disababkan rasa tanggungjawab.....aku usahakan walaupun penat.ni balik dah setel,nak berblog pula.bukan apa nak jadi seorang bloger,kena bertanggungjawab dan sentiasa update tentang ape cerita sahaja.
dekat rm200 lebih juga Terbang RM............2 orang anak aku nak sekola tahun 2012.sorang nak masuk darjah 3,sorang lagy nak masuk tabika kemas.
oh,lupa lak .
tadi aku kerja kena gi sabak bernam,mak oih jauh gak dari ipoh tadiii...tu yang penat tak hingat tu.!!so,takpa la.............kita zasss,sebab aku dah letih sangat ni........mata dah mereng ni hahaha.
krozzzzz..................dah tidurrrr.....!!!!!!!!




















No comments:

Post a Comment