tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Sunday, 30 October 2011

Awek ni telanjang di youtube,mabuk punya pasal.


hai macam macam la zaman sekarang.

jangan ada yang buat kat malysia udah ler...................mau tercabut mata kot haha

























lihat bukti dengan modal RM 20 saya menjana pendapatan berterusan

Asalamulaikum dan selamat sejahtera kepada semua kawan kawan.
Hari ini saya nak tunjuk bukti dan perniagaan yang saya ceburi mendatangkan hasil yang berterusan.
pernah tak korang dengan sistem RM20SEGERA?
YA.................mesti pernah dengar la kan,bisnes yang orang cakap tipu la,boleh percaya ke?ye ke boleh dapat duit?
so hari ini saya tunjuk bukti,bahawa saya telah menerima pendapatan dengan sistem rm20segera
nampak tak......kalau kita rajin letak selalu kat wall fb,twiter,myspace dan apa sahaja medium yang kita ada.hanya letak link sahaja.dan biarkan.Nanti satu masa ada sms,duit dah masuk ke dalam akaun bank kita.kita hanya aktifkan orang lain pula.
Saya rasa ramai dah tahu mengenai sistem ini.Cuma nak dengan tak nak sahaja.
jadila, dapat balik cover gaji bulanan saya.
Bayangkan kalau 5 orang sahaja yang dah join,awak akan dapat RM 100.00.awak baru keluarkan modal RM 20SAHAJA.
Kalau 50 orang yang join under referal nama awak?awak kira la sendiri ya.
so daftar lah disini,rm 20 semua orang mampu


janji dapat bayar sewa rumah,bil telepon,kereta,minyak dan lain-lain.
alhamdulilah.










Saturday, 29 October 2011

Anak jutawan kosmetik bertunang

Lihat ini juga peraduan             http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/nescafe-chillah-vote
Nak dapat Cheque ini daftar Free http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite

Siapa tak kenal anak jutawan Erni Dekritawati Yuliana Buhari,26,anak sulung Allahyarham Datuk Sosilawti Lawiya,melangsungkan pertunangan dengan Kamarulazlan Mohamad Hanafiah,35,Setiausaha Sulit Kanan kepada Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri,Datuk Dr Masitah Ibrahim malam ini

Tahniah dik............:)
maklumat lanjut dapatkan di harian metro ahad 30 oktober 2011


Tuesday, 25 October 2011

kawan-kawan,tolong bagi tajuk kat saya,nak buat entri takde idea?

LogoJoin SAYS.my

Yayasan_sunbeam_homeJoin SAYS.my

Pride_logoJoin SAYS.my


http://says.my/fairoscni/the-good-life

http://says.my/fairoscni/invite boleh buat duit disini

Entri kali ni agak mencemaskan kerana Tiada Tajuk untuk aku tulis dalam entri kali ini.
Sesiapa sahaja boleh bagi tajuk.Yang baik dijadikan pedoman,yang buruk jadikan pengajaran.
korang boleh bagi apa sahaja tajuk,yang penting tiada unsur seksual dan unsur Cetak rompak hehe.
ok,chow chin chow dulu.............huhu.

Sunday, 23 October 2011

aku siarkan iklan nuffnang

mai visit wall pakcik








jangan lupa add saya.salam kenalan ya semua


















Pelumba moto GP maut berlumba di Litar Sepang

Nak duit tak?Rahsia di sini http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
jangan risau satu sen pon tak perlu.

Jom beli Helikopter mainan ni http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/HobbysportzHeli

Kete nak cuci,kat mana yang murah?http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/Raydiance

Urutan sensasi kat sini,bestnya http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/AccessConsciousness

......................................................................................................................................................................
Macam tak percaya pelumba gp maut di litar sepang.
Lihat entri ini

tengok,helmet dia tercabut,moto tu menghempap kepalanya.memang habis laa.........Takziah buat keluarga beliau.

aku nak folow korang,tapi xkde sapa folow aku.huhuhu.
salam kenalan buat semua blogers:)


 

Saturday, 22 October 2011

jom buat duit FREE kat sini


Kenapa ?
tak percaya ke?
buktinya ni ha gambarnya
korang pernah dengar tak duit payperclicks?bila korang klik kat pic iklan tu akan dapat duit.Duit tu pula terkumpul.so aku dah dapat dah hasil usaha meletakkan iklan tersebut kat wall fb dan twitter.bukan susah pon.letak kat wall sendiri sahja.


so kalau korang nak duit free sama macam aku,daftar la kat sini http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
jangan risau,tak kena duit pun.dah daftar korang iklankan selalu kat wall korang ya....

aku taw korang suka helikopter rc betul tak?
nak beli ke tak?
murah beb...tengok kat sini http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/HobbysportzHeli

jom cuci-cuci kereta awak http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/Raydiance


jom relax kat sini http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/AccessConsciousness

aku suka blog.jom jadi folwer aku.aku folow balik la lala......":)))

Wednesday, 19 October 2011

Jerung bermata satu ditemui di Teluk California

ViewerJoin SAYS.my
http://says.my/fairoscni/RunFestCyberjaya2012
Green_lung_logoJoin SAYS.my
http://says.my/fairoscni/GreenLung
ViewerJoin SAYS.my
http://says.my/fairoscni/Bidding4Charity
NkfJoin SAYS.my
http://says.my/fairoscni/NKF
Make-a-wish-logoJoin SAYS.my
http://says.my/fairoscni/MakeAWish
HatiwebJoin SAYS.my
http://says.my/fairoscni/HATI
United-nations-high-commissioner-for-refugees-unhcrJoin SAYS.my
http://says.my/fairoscni/UNHCR
Aaa001Join SAYS.my
http://says.my/fairoscni/MNAWF
Habitat-for-humanityJoin SAYS.my
http://says.my/fairoscni/HFHMalaysia
LogoJoin SAYS.my
http://says.my/fairoscni/DignityforChildren

ada 6 hadiah lagi untuk di menangi,cepat sebelum terlambat.............
  1. http://says.my/social-good/samsung-galaxy-s-ii/fairoscni
  2. http://says.my/social-good/htc-chacha/fairoscni
  3. http://says.my/social-good/rm500-topshop-voucher/fairoscni
  4. http://says.my/social-good/rm300-skechers-voucher/fairoscni
  5. http://says.my/social-good/genting-skydive-for-two/fairoscni
  6. http://says.my/social-good/wind-surfing-for-two/fairoscni
Mgd5Join SAYS.my
http://www.youtube.com/watch?v=BF-uBEOGl8s&feature=player_embedded&yssid=247479
LogoJoin SAYS.my
http://says.my/fairoscni/DignityforChildren

jom makan yang ni..............http://says.my/fairoscni/the-good-life

5 persen bak kata "P.Ramlee http://says.my/fairoscni/scb-esaver

Ibubapa pasti sukakan ini bila nak hantar anak pergi Tadika
http://says.my/fairoscni/gtp

yang suka menari,lihat ni yek...http://says.my/fairoscni/gatsby-dance-penang

Siapa nak dapat duit Free....?Modal hanya 00.00
http://says.my/fairoscni/invite
hanya perlu  ada Facebook/ Twitter dan lain-lain

Awak ada FB dan juga Twitter betul tak?selalu dengar buat duit dengan fb dan twiter kena modal sampai beratus hengget,betul tak?korang ada duit ke sebanyak tu?
kalau korang nak duit secara FREE.shuuu.........Aku kongsikan rahsia web ini.....
http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
daftar free dan share maklumat diorang kat wall fb korang selalu.

awak makan ni dengan famili,CONFIRM kenyang
http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/PizzaHutCheese

Jerung bermata satu ditemui di Teluk California

Seorang nelayan menemui seekor jerung bermata satu di tengah-tengah muka haiwan itu. Janin anak jerung yang bersifat albino itu dikeluarkan dari perut ibu jerung yang ditangkap di Teluk California pada musim panas lalu. Jerung bermata satu itu semakin terkenal sejak Pisces Fleet Sportfishing menerbitkan gambarnya Julai lalu, meningkatkan khabar angin mendakwa mungkin ia adalah palsu.

Bagaimanapun menurut laporan MSNBC, penyelidik yang memeriksa haiwan itu berkata ia adalah asli walaupun sukar baginya untuk terus hidup selepas dilahirkan. Pakar ikan jerung, Felipe Galvan Magana dari Centro Interdisciplinario de Ciencias del Mar di Mexico berkata: “Spesies itu memang jarang ditemui. Setakat yang saya tahu, kurang daripada 50 contoh spesies tidak normal seperti itu sudah direkodkan.”

lihat video tersebut


How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

Tuesday, 18 October 2011

budak 2 tahun dilanggar kereta ........2 kali.


Saya nak berkenalan dengan awak
add la fb saya nama Ahmad Fairos Tajri
email : suhana_yusz@yahoo.com
















http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite












http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/olympus-contest-2011












http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/coffeemate-app












http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/astro-iptv-party










http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/MaxisHome

Bayangkan budak 2 tahun tu anak-anak anda?apa yang korang akan lakukan?
dah la yang lalu lalang pon tak buat apa-apa kan.yang driver pula boleh jalan terus jer....
apa perasaan korang bila budak kecik tu kena macam tu?
1-marah ?
2-rasa nak terajang driver tu.....?
3- nak terajang driver satu lagi?
4- orang yang lalu -lalang buat Derkk aje...............apa korang nak buat orang macam tu?
5-seorang makcik tu aje yg cepat menghulurkan bantuan............orang macam tu la WIRA kan.....betul tak?

nasihat aku buat semua kawan-kawan,Berhati-hati la semasa memandu.Kesian budak tu....Insaflah wahai driver-driver GILA.

budak kecik dilanggar kereta ........2 kali.

NAK GLAMOUR LIHAT INI http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/astro-iptv-party

Seorang budak kecik dilanggar kereta.bukan sekali,tapi 2 kali.memang serba bangang orang yang langgar.budak kecik berusia 2 tahun .kesiannya.



kalau driver tu ade kat Malaysia confirm aku terajang......cilakak betul.

tengok videonya disini http://youtu.be/07T1oO-6-kc






















How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

Sunday, 16 October 2011

Use your head to play this game… I'm serious.. your head!

Use your head to play this game… I'm serious.. your head!: Ever wondered how is it like to ride a superbike? This game uses your head to control a superbike, so you'll feel like you are right in the action. See if you can last more than 10 seconds on the superbike. Meet the real riders Jorge Lorenzo & Ben Spies at KLCC PETRONAS MotoGP Showcase on 19th October, 5.45pm - 6.15pm, KLCC Fountain area.

Friday, 14 October 2011

jom add facebook saya seramai mungkin,nak tengok kesan selepas 2 hari


Lihat ini sekiranya sayangi Isteri yang menGandung
http://www.youtube.com/watch?v=BF-uBEOGl8s&feature=player_embedded&yssid=247479

Lihat ini sekiranya sayang kepada binatang
http://says.my/fairoscni/LiveGreen

Lihat ini sekiranya sayang Anak Yatim
http://says.my/fairoscni/WorldVisionMalaysia

Lihat ini sekiranya awak memang CONFIRM orang Malaysia
http://says.my/fairoscni/UndiMsia

Jom bina Rankaian ini
http://says.my/fairoscni/JUSTIYEP5

Awak NAK TAW APA itu Kanser payudara ,dan bagaimana Mencegahnya?
http://says.my/fairoscni/Dont-Duck-It

awak taw ke NASOM APA?CHECK IT OUT
http://says.my/fairoscni/NASOM

jangan dera Binatang taw
http://says.my/fairoscni/SPCA

Abah dan Mak aku dah join,korang pula bila?
http://says.my/fairoscni/GenerasiGemilang

Dapatkan bantuan di sini sekiranya korang ada masalah
http://says.my/fairoscni/Befrienders

Nak kata suka/tak suka Namawee?tengok la ini
http://says.my/fairoscni/undilah-video

Nak jadi informer ke?
http://says.my/fairoscni/AgeofAdolescence

Aku ada motivasi,korang macam mana lak?
http://says.my/fairoscni/motivationMY

aku ade future ke?
http://says.my/fairoscni/WYF

Bina rumah dalam 3 hari  ,korang mampu tak?
http://says.my/fairoscni/EPICHomes
AYAT DALAM BAHASA ORG PUTEH,sory tak taw nak translate,korang bagytaw ya
http://says.my/fairoscni/MYCAT

Jom lari Kat Cyberjaya
http://says.my/fairoscni/RunFestCyberjaya2012

Siapa ada blog boleh kongsi kat sini
http://says.my/fairoscni/BAD2011

Janggan lupa shoping kat sini
http://says.my/fairoscni/Bidding4Charity

Awak ada Hati tak?
http://says.my/fairoscni/HATI

awak mampu tak pakai Kad Kredit ini?
http://says.my/fairoscni/hsbc-credit-card

Biarq betoi Piza ni RM 9.90SEN?BESARQ MANA TU?
http://says.my/fairoscni/the-good-life

5 persen beb bak kata orang,P.RAMLEE
http://says.my/fairoscni/scb-esaver

Guna Kepala sahaja untuk GAME INI,awak berani tak?
http://says.my/fairoscni/petronas-moto-gp

Boleh dapat RM .....TERUS KE akaun bank bila join yang ni
http://says.my/fairoscni/invite

Pilih 30 hadiah ini ,mana taw rezeki awak kot kot la kan....
.http://says.my/social-good/samsung-galaxy-s-ii/fairoscni

banyak kan info aku bagi korang,best ke menyemak?tak taw la aku pon?
aku bukan apa,naka ajak ramai-ramai kawan datang wall fb aku dan twiter,jadi kalau sudi add la aku.
cari aku kat fb nama ni
Ahmad Fairos Tajri ataw emel suhana_yusz@yahoo.com
aku nak tengok ada ke sampai puluh ribu orang?kalau ada terima kasih ya.

Get the highest savings interest rate in town

Get the highest savings interest rate in town: Open a Standard Chartered e$aver or SuperSalary account in october and maintain a minimum average daily balance of RM3,000 and get a special interest rate of 5% p.a. for the bonus period. On top of that, you can even get a Limited Edition Dulce Gusto Coffee Machine or a 42

Thursday, 13 October 2011

My Happiest Moment'


this is my Happiest Moment' my litle child use to be a "Mat Rempit".I dont know why he used to be like that in the pic.
he say to me,
''abah,i want to be a Policemen like this.
 then i say,u can't do that son,policemen will never do just like u do.
he say'' ooooooo..........".I wonder why he say like that to me.then i thought my son want to be a Mat Rempit,Adoiiii........!!that is My Happiest Moment' when he talk about his bicyle  only ...laaaa........

Miss the feel of vintage photos from ur photo albums? Bring back the good old days with #OlympusContest !

Miss the feel of vintage photos from ur photo albums? Bring back the good old days with #OlympusContest !

Wednesday, 12 October 2011

Rahsia terdedah................jom join contest ini.


Hari ini aku nak cerita mengenai Rahsia.ala,semua orang ader rahsia kan,rahsia peribadi,rahsia terbongkar,rahsia awek dia,rahsia  awak upsss haha.Aku pun banyak rahsia juga.Tapi rahsia yang aku nak bagitaw kat korang adalah seperti berikut.
Rahsia bagaimana aku dapat duit FREE,terbongkar
yang pertama aku buat kat link ini http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
daftar melalui fb dan kalau ada twiter.kerja dia mudah sahaja.kongsikan maklumat mengenai apa sahaja di wall fb korang atau twiter.
buktinya ini cheque pertama aku dari  ChurpChurp
Terima Kasih ChurpChurp.cheque bernilai RM 99.09 ( CHEQUE pertama dari Churpchurp 1 )
so,kengkawan,apa tunggu lagi.....daftar la di link ini segera http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
              aku tak kedekut rahsia kan..yang penting bila korang buat blog,letak iklan tu kat wall taw.
satu lagi rahsia buat duit melalui iklan yang sama adalah seperti berikut



korang daftar sahaja kat sini
http://says.my/fairoscni/invite


kalau nak tengok macam mana aku letak 2 iklan tu,ChurpChurp dan Says.my.
korang cari aku kat facebook nama ni Ahmad Fairos Tajri / suhana_yusz@yahoo.com

Kalau korang free nah ada maklumat untuk korang
korang nak hadiah tak?cuba tengok ni http://says.my/fairoscni/petrosains-dino
so buat la ,mana taw rezeki korang kan kan.