tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Wednesday, 12 October 2011

Rahsia terdedah................jom join contest ini.


Hari ini aku nak cerita mengenai Rahsia.ala,semua orang ader rahsia kan,rahsia peribadi,rahsia terbongkar,rahsia awek dia,rahsia  awak upsss haha.Aku pun banyak rahsia juga.Tapi rahsia yang aku nak bagitaw kat korang adalah seperti berikut.
Rahsia bagaimana aku dapat duit FREE,terbongkar
yang pertama aku buat kat link ini http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
daftar melalui fb dan kalau ada twiter.kerja dia mudah sahaja.kongsikan maklumat mengenai apa sahaja di wall fb korang atau twiter.
buktinya ini cheque pertama aku dari  ChurpChurp
Terima Kasih ChurpChurp.cheque bernilai RM 99.09 ( CHEQUE pertama dari Churpchurp 1 )
so,kengkawan,apa tunggu lagi.....daftar la di link ini segera http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
              aku tak kedekut rahsia kan..yang penting bila korang buat blog,letak iklan tu kat wall taw.
satu lagi rahsia buat duit melalui iklan yang sama adalah seperti berikut



korang daftar sahaja kat sini
http://says.my/fairoscni/invite


kalau nak tengok macam mana aku letak 2 iklan tu,ChurpChurp dan Says.my.
korang cari aku kat facebook nama ni Ahmad Fairos Tajri / suhana_yusz@yahoo.com

Kalau korang free nah ada maklumat untuk korang
korang nak hadiah tak?cuba tengok ni http://says.my/fairoscni/petrosains-dino
so buat la ,mana taw rezeki korang kan kan.


No comments:

Post a Comment