tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Tuesday, 11 October 2011

Dia bukan klon Yuna


Siapa tak kenal Najwa Latif,gadis kecik molek berasal dari Batu Pahat Johor.Yang telah menghasilkan lirik lagu Cinta Muka Buku.
Jom skodeng profail beliau.Cerita beliau telah keluar pada suratkhabar Harian Metro ruangan Rap pada hari Selasa ,11 oktober 2011.
 http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
jom tengok profail awek ni.

Nama penuh beliau        : Imratul Najwa Abdul Latif
Nama komersial beliau  : Najwa Latif
Tarikh Lahir                   : 23 Mei 1995
Tempat Lahir                  :  Batu Pahat,Johor.
Status                             :  Pelajar SMK ( P ) Temenggong Ibrahim,Batu Pahat,Johor
Hobi                               :  Menghasilkan lagu dan bermain peralatan muzik gitar,dram dan piano.
Laman Sosial                 :  http://www.najwalatifs.blogspot.com/
Facebook FanPages       :  najwalatif
Twitter                           :  @njwalatif
Youtube                         : www.youtube.com/najwa595
http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/CadburySurprise
jom tengok lirik Cinta Muka Buku.
oh,memang sedap di dengar.Tahniah dik,
hari ini aku nak bagytaw ada Hadiah dari Says.My.Satu medium social.Bila korang klik sahaja kat link,nanti keluar 30 hadiah.Peraduan dia akan tamat bila-bila masa sahaja.Yang penting jangan lupa baca semua maklumat yang aku sediakan kat sini.Daftar sahaja melalui fb.
     Banyak info  yang berguna yang aku sediakan kat sini.
korang nak hadiah ini tak? jangan terkejut kalau aku cakap Ramai dah dapat hadiahnya.korang daftar sahaja kat telefon Samsung tu,mana taw rezeki korang.ushar link ini
http://says.my/social-good/samsung-galaxy-s-ii/fairoscni
klik aje kat henset Samsung tu dan daftar melalui fb.Dah daftar cari maklumat kat BRANDS CAMPAIGN dan SOCIAL GOOD new.Boleh juga dapat RM $$$$$$$.
Tetapi sebelum itu lihat maklumat NGO ini
 http://says.my/fairoscni/LiveGreen
http://says.my/fairoscni/WorldVisionMalaysia
http://says.my/fairoscni/UndiMsia
http://says.my/fairoscni/JUSTIYEP5
http://says.my/fairoscni/Dont-Duck-It
http://says.my/fairoscni/NASOM
http://says.my/fairoscni/SPCA
http://says.my/fairoscni/GenerasiGemilang
http://says.my/fairoscni/Befrienders
http://says.my/fairoscni/undilah-video
http://says.my/fairoscni/AgeofAdolescence
http://says.my/fairoscni/motivationMY
http://says.my/fairoscni/startup-malaysia
http://says.my/fairoscni/WYF
http://says.my/fairoscni/EPICHomes
http://says.my/fairoscni/MYCAT
http://says.my/fairoscni/BAD2011
http://says.my/fairoscni/GreenLung
Saya harap dengan perkongsian maklumat yang saya bagi pada awak semua menjadi Ilmu yang berguna sekiranya berlaku apa-apa yang terjadi kepada kita.       
Maklumat ini juga berguna buat saya sekeluarga.Terima kasih Says.my

ha kalau awak suka Dinosaur,



lihat link ini http://says.my/fairoscni/petrosains-dino ni peraduan beb ,kalau x silap saya.

ha ,kalau suka makan http://says.my/fairoscni/the-good-life
ataw ini http://says.my/fairoscni/hsbc-credit-card
kot-kot yang ni kalau suka sangat menari http://says.my/fairoscni/gatsby-dance-competition
oh sebelum terlupa ,aku nak bagytaw ni ada 2 link yang boleh buat duit FREE.yang penting daftar pon free.Buktinya aku pon dah dapat .

so yang ni la benda yang boleh buat duit.ushar link ni

maklumat info ke2 korang kena cari dekat churpchurp k,sebab aku cuba nak letak link tapi x boleh.
ok sekian sahaja info dari saya.
jangan lupa vote tuk adik Najwa kita ya.








No comments:

Post a Comment