tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Tuesday, 25 October 2011

kawan-kawan,tolong bagi tajuk kat saya,nak buat entri takde idea?

LogoJoin SAYS.my

Yayasan_sunbeam_homeJoin SAYS.my

Pride_logoJoin SAYS.my


http://says.my/fairoscni/the-good-life

http://says.my/fairoscni/invite boleh buat duit disini

Entri kali ni agak mencemaskan kerana Tiada Tajuk untuk aku tulis dalam entri kali ini.
Sesiapa sahaja boleh bagi tajuk.Yang baik dijadikan pedoman,yang buruk jadikan pengajaran.
korang boleh bagi apa sahaja tajuk,yang penting tiada unsur seksual dan unsur Cetak rompak hehe.
ok,chow chin chow dulu.............huhu.

No comments:

Post a Comment