tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Friday, 14 October 2011

jom add facebook saya seramai mungkin,nak tengok kesan selepas 2 hari


Lihat ini sekiranya sayangi Isteri yang menGandung
http://www.youtube.com/watch?v=BF-uBEOGl8s&feature=player_embedded&yssid=247479

Lihat ini sekiranya sayang kepada binatang
http://says.my/fairoscni/LiveGreen

Lihat ini sekiranya sayang Anak Yatim
http://says.my/fairoscni/WorldVisionMalaysia

Lihat ini sekiranya awak memang CONFIRM orang Malaysia
http://says.my/fairoscni/UndiMsia

Jom bina Rankaian ini
http://says.my/fairoscni/JUSTIYEP5

Awak NAK TAW APA itu Kanser payudara ,dan bagaimana Mencegahnya?
http://says.my/fairoscni/Dont-Duck-It

awak taw ke NASOM APA?CHECK IT OUT
http://says.my/fairoscni/NASOM

jangan dera Binatang taw
http://says.my/fairoscni/SPCA

Abah dan Mak aku dah join,korang pula bila?
http://says.my/fairoscni/GenerasiGemilang

Dapatkan bantuan di sini sekiranya korang ada masalah
http://says.my/fairoscni/Befrienders

Nak kata suka/tak suka Namawee?tengok la ini
http://says.my/fairoscni/undilah-video

Nak jadi informer ke?
http://says.my/fairoscni/AgeofAdolescence

Aku ada motivasi,korang macam mana lak?
http://says.my/fairoscni/motivationMY

aku ade future ke?
http://says.my/fairoscni/WYF

Bina rumah dalam 3 hari  ,korang mampu tak?
http://says.my/fairoscni/EPICHomes
AYAT DALAM BAHASA ORG PUTEH,sory tak taw nak translate,korang bagytaw ya
http://says.my/fairoscni/MYCAT

Jom lari Kat Cyberjaya
http://says.my/fairoscni/RunFestCyberjaya2012

Siapa ada blog boleh kongsi kat sini
http://says.my/fairoscni/BAD2011

Janggan lupa shoping kat sini
http://says.my/fairoscni/Bidding4Charity

Awak ada Hati tak?
http://says.my/fairoscni/HATI

awak mampu tak pakai Kad Kredit ini?
http://says.my/fairoscni/hsbc-credit-card

Biarq betoi Piza ni RM 9.90SEN?BESARQ MANA TU?
http://says.my/fairoscni/the-good-life

5 persen beb bak kata orang,P.RAMLEE
http://says.my/fairoscni/scb-esaver

Guna Kepala sahaja untuk GAME INI,awak berani tak?
http://says.my/fairoscni/petronas-moto-gp

Boleh dapat RM .....TERUS KE akaun bank bila join yang ni
http://says.my/fairoscni/invite

Pilih 30 hadiah ini ,mana taw rezeki awak kot kot la kan....
.http://says.my/social-good/samsung-galaxy-s-ii/fairoscni

banyak kan info aku bagi korang,best ke menyemak?tak taw la aku pon?
aku bukan apa,naka ajak ramai-ramai kawan datang wall fb aku dan twiter,jadi kalau sudi add la aku.
cari aku kat fb nama ni
Ahmad Fairos Tajri ataw emel suhana_yusz@yahoo.com
aku nak tengok ada ke sampai puluh ribu orang?kalau ada terima kasih ya.

No comments:

Post a Comment