tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Saturday, 22 October 2011

jom buat duit FREE kat sini


Kenapa ?
tak percaya ke?
buktinya ni ha gambarnya
korang pernah dengar tak duit payperclicks?bila korang klik kat pic iklan tu akan dapat duit.Duit tu pula terkumpul.so aku dah dapat dah hasil usaha meletakkan iklan tersebut kat wall fb dan twitter.bukan susah pon.letak kat wall sendiri sahja.


so kalau korang nak duit free sama macam aku,daftar la kat sini http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
jangan risau,tak kena duit pun.dah daftar korang iklankan selalu kat wall korang ya....

aku taw korang suka helikopter rc betul tak?
nak beli ke tak?
murah beb...tengok kat sini http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/HobbysportzHeli

jom cuci-cuci kereta awak http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/Raydiance


jom relax kat sini http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/AccessConsciousness

aku suka blog.jom jadi folwer aku.aku folow balik la lala......":)))

No comments:

Post a Comment