tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Wednesday, 19 October 2011

Jerung bermata satu ditemui di Teluk California

ViewerJoin SAYS.my
http://says.my/fairoscni/RunFestCyberjaya2012
Green_lung_logoJoin SAYS.my
http://says.my/fairoscni/GreenLung
ViewerJoin SAYS.my
http://says.my/fairoscni/Bidding4Charity
NkfJoin SAYS.my
http://says.my/fairoscni/NKF
Make-a-wish-logoJoin SAYS.my
http://says.my/fairoscni/MakeAWish
HatiwebJoin SAYS.my
http://says.my/fairoscni/HATI
United-nations-high-commissioner-for-refugees-unhcrJoin SAYS.my
http://says.my/fairoscni/UNHCR
Aaa001Join SAYS.my
http://says.my/fairoscni/MNAWF
Habitat-for-humanityJoin SAYS.my
http://says.my/fairoscni/HFHMalaysia
LogoJoin SAYS.my
http://says.my/fairoscni/DignityforChildren

ada 6 hadiah lagi untuk di menangi,cepat sebelum terlambat.............
  1. http://says.my/social-good/samsung-galaxy-s-ii/fairoscni
  2. http://says.my/social-good/htc-chacha/fairoscni
  3. http://says.my/social-good/rm500-topshop-voucher/fairoscni
  4. http://says.my/social-good/rm300-skechers-voucher/fairoscni
  5. http://says.my/social-good/genting-skydive-for-two/fairoscni
  6. http://says.my/social-good/wind-surfing-for-two/fairoscni
Mgd5Join SAYS.my
http://www.youtube.com/watch?v=BF-uBEOGl8s&feature=player_embedded&yssid=247479
LogoJoin SAYS.my
http://says.my/fairoscni/DignityforChildren

jom makan yang ni..............http://says.my/fairoscni/the-good-life

5 persen bak kata "P.Ramlee http://says.my/fairoscni/scb-esaver

Ibubapa pasti sukakan ini bila nak hantar anak pergi Tadika
http://says.my/fairoscni/gtp

yang suka menari,lihat ni yek...http://says.my/fairoscni/gatsby-dance-penang

Siapa nak dapat duit Free....?Modal hanya 00.00
http://says.my/fairoscni/invite
hanya perlu  ada Facebook/ Twitter dan lain-lain

Awak ada FB dan juga Twitter betul tak?selalu dengar buat duit dengan fb dan twiter kena modal sampai beratus hengget,betul tak?korang ada duit ke sebanyak tu?
kalau korang nak duit secara FREE.shuuu.........Aku kongsikan rahsia web ini.....
http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
daftar free dan share maklumat diorang kat wall fb korang selalu.

awak makan ni dengan famili,CONFIRM kenyang
http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/PizzaHutCheese

Jerung bermata satu ditemui di Teluk California

Seorang nelayan menemui seekor jerung bermata satu di tengah-tengah muka haiwan itu. Janin anak jerung yang bersifat albino itu dikeluarkan dari perut ibu jerung yang ditangkap di Teluk California pada musim panas lalu. Jerung bermata satu itu semakin terkenal sejak Pisces Fleet Sportfishing menerbitkan gambarnya Julai lalu, meningkatkan khabar angin mendakwa mungkin ia adalah palsu.

Bagaimanapun menurut laporan MSNBC, penyelidik yang memeriksa haiwan itu berkata ia adalah asli walaupun sukar baginya untuk terus hidup selepas dilahirkan. Pakar ikan jerung, Felipe Galvan Magana dari Centro Interdisciplinario de Ciencias del Mar di Mexico berkata: “Spesies itu memang jarang ditemui. Setakat yang saya tahu, kurang daripada 50 contoh spesies tidak normal seperti itu sudah direkodkan.”

lihat video tersebut


No comments:

Post a Comment