tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Monday, 28 May 2012

Puasa dah dekat,korang dah cari ke Duit Raya nak Beraya nanti

Puasa dah dekat,dah tentu korang nak cari duit raya nak buat belanja.Ini lah masanya korang nak cari duit tambahan tanpa perlu jumpa orang,just share dan kongsi maklumat di wall seperti fb dan twiter atau siapa sahaja yang korang ada nanti.so mengikut pengalaman saya,Saya pernah menyertai  rm20segera.erm memang confirm segera.
Saya ingin ulangi.ianya berjaya,kira balik modal buat saya.Memang kalau ikutkan saya bayar RM20 SAHAJA.awak tahu berapa orang yang join.......ada lebih kurang 20 kawan kawan saya yang join.erm ada la dekat rm200.Kan dah balik modal buat saya.

Tetapi,saya nak bagitahu,saya akan turunkan duit sebanyak RM10.00,MAKNANYA AWAK CUMA BAYAR SAYA RM10.00 SAHAJA.
Tarikh berkuatkuasa :1/06/2012 sehingga 30/06/2012 RM10.00 (TEMPOH SEHINGGA SEBULAN)

selepas itu ianya akan naik kembali kepada harga asal ke RM20.00 macambiasa.

tips untuk berjaya,kena sabar dan selalu berusaha.

jom daftar sini:http://www.rm20segera.com/?r=fairos



dah join,dah dapat balik modal jangan lupa sedekah duit tu taw.


Sunday, 27 May 2012

2 MILLION PERODUA OWNERS. Wow. What was your most unforgettable Perodua story?

What is Your Perodua Story? Perodua wants to know! Comments, experiences, suggestions, compliments, anything... Because you matter most.
 
 











Thursday, 24 May 2012

Seorang bapa nyaris ‘bunuh’ anak dalam mesin basuh

TRENTON (New Jersey): Pihak berkuasa berkata, kecuaian seorang bapa hampir menyebabkan tragedi apabila dia memasukkan anak lelakinya ke mesin basuh.
Dalam kejadian di bandar Camden 11 Mei lalu, insiden itu dirakam kamera litar tertutup dan menarik perhatian berjuta-juta orang apabila ia dimuat naik di YouTube dan laman sesawang lain.

Melalui rakaman itu, lelaki terbabit dilihat meletakkan anak lelakinya dalam mesin berkenaan ketika bermain sorok-sorok.
Dia kemudian menutup pintu mesin berkenaan, menyebabkan ia terkunci dan hidup secara automatik.

Ibu bapa budak terbabit kelam-kabut cuba menarik pintu mesin basuh itu ketika budak terbabit terus berpusing-pusing di dalamnya.

Mereka kemudian berlari untuk mendapatkan bantuan kakitangan kedai berkenaan.

Tindakan pantas pekerja terbabit mematikan suis mesin itu membolehkan budak berkenaan ditarik keluar dan dipercayai tidak mengalami sebarang kecederaan.

Pasangan terbabit kemudian bergegas meninggalkan premis berkenaan.


If you don't know about this yet, find out what's a quick and cost-saving way for you to get to your destination in KL from this video! Try it!
 
Pihak berkuasa berkata, mereka cuba mengenal pasti pasangan berkenaan bagi memastikan budak itu benar-benar selamat.

Walaupun tidak menganggap insiden itu sebagai jenayah, polis merujuk kes berkenaan kepada agensi Bahagian Perkhidmatan Belia dan Keluarga. Sementara itu, pemilik kedai berkenaan berkata, tindakan lelaki terbabit benar-benar mengarut.

“Nasib baik kakitangan kami cepat bertindak dan dapat mematikan mesin itu segera, sekali gus mengelak budak berkenaan cedera atau terbunuh,” katanya.

jom tengok video sini: http://fairoscni.says.com/recommendations/win-prizes-everyday

oh salah video tu kat sini:
u/p: untuk mak bapak di luar sana nak bergurau pun tengok tempat taw:((











Wednesday, 16 May 2012

Jom sertai peraduan ini ada banyak hadiah taw,pilih,pilih kalau suka

untuk  dapat hadiah ini korang kena daftar dahulu disini
bukan senang COMPANY ni bagi hadiah taw.............
hadiah yang korang boleh pilih
so aku tak boleh la senarai semua hadiah yang korang nak pilih tu taw
yang penting baca setiap link kat sini

ha amacam sempoi tak,adalagy

so sempoi tak hadiahnya............................
ada banyak lagy yang korang boleh pilih syaratnya kena jadi  warga Says.my,bukan susah pun tekan share aje kat wall fb dan twiter
so sebelum saya bagi info daftar tersebut jom kita tengok semua iklan LINK

1-LINK:http://fairoscni.says.com/recommendations/samsung-olympics
2-LINK:http://fairoscni.says.com/recommendations/world-vision-30-hour-famine-2012
3-LINK:http://fairoscni.says.com/recommendations/puma1-dream-team
4-LINK:http://fairoscni.says.com/recommendations/mm-fun

SAYS is giving out prizes everyday for 30 days!

5LINK:http://fairoscni.says.com/recommendations/win-prizes-everyday

OK SEMUA DAH SUDAH BACA KAN.
AWAK KENA DAFTAR DENGAN SAYS.MY KAT SINI DENGAN SEGERA TAW,
MANA TAW REZEKI AWAK KE DULU,SAMA SAMA KITA BERUSAHA UNTUK DAPATKAN HADIAH YA KENGKAWAN

DAFTAR SINI: http://says.com/my/fairoscni/invite

 

 


Tuesday, 15 May 2012

Artis luar negara yang seksi pilihan lelaki kot

All you need are the bare essentials!

MAD deal: RM27 instead of RM59 for a unit of ARDIUM Smart Multi Pouch by Beyonce Fashion House. 6 colors to choose from. Free Delivery to West Malaysia. [54% OFF]

Sometimes, less is more, and you just need something small to carry just the essentials around. For occasions like these, there’s the Ardium Smart Multi Pouch! It’ll hold your cellphone, credit card and cash, and even has a hole for easy access to earphones.

Available in 6 colours from Beyonce Fashion House, it’s 54% off now with the Milkadeal sale, so grab one for yourself while you can. Share this news with your friends too, so you get rewarded when they make a purchase via your link!
sini info:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/Ardium 

Take Churping to a whole new level!

The all new Churp Churp is now LIVE.

With smoother navigation and a complete facelift, being the first to share the latest news that hits the Internet and earning money has never been easier. And that's a FACT! You can now Churp with celebrities too!

Why don't you get your friends on board too? Tell them it only takes three easy steps:

Step 1: They have to got to click on your invite link to learn more & sign up!
Step 2: Remember, they have to have at least 50 friends on Twitter or Facebook.
Step 3: Start reaping their rewards once they begin sharing campaigns!

So go on and begin to discover a whole new world with ChurpChurp.com together.
daftar sini ya:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite 

Make history with The Sparkle Project!

Many people dream of rubbing shoulders with their favourite superstars, but that’s not always achievable. Being a part of your favourite celebrity’s music video could be the next best thing though!

Enter The Sparkle Project. One of our favourite local artistes, Yuna is on a mission to create the world’s first music video created entirely on the Samsung Galaxy Note, and she needs your help. Share your ideas with Yuna, and they’ll spark illustrations and animations which will come to life in the video.

Get inspired now, and who knows; you could be making history with The Sparkle Project!
kat sini:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/ProjectSparkle 

 info sini:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/PRUKasih?utm_medium=sharing&utm_source=fb_wall




ya artis luar yang seksi siapa lagy kalau bukan Britney spears......huhu,

After you watch this, I bet you won't even wanna try it.

info: http://fairoscni.says.com/recommendations/pemandu1

How to watch the latest movies at GSC for half price!

info sini: http://fairoscni.says.com/recommendations/ocbc-campaign-gsc













Monday, 14 May 2012

5 perkara jangan buat ini masa nak Sleeping taw

1-JANGAN MEMAKAI JAM SEMASA NAK TIDUR
  -BILA PAKAI JAM  SEMASA TIDUR ADA KESAN RADIOAKTIF,AKAN BERLAKU KEMUDARATAN KEPADA KESIHATAN AWAK.SO JANGAN TIDUR SEMASA MEMAKAI JAM TAW,LOVE U :)

2-JANGAN SLEEPING MEMAKAI BRA
 -SAINTIS AMERIKA PERCAYA BAHAWA TIDUR MEMAKAI BRA BOLEH MENYEBABKAN KANSER PAYUDARA.SO TIDURLAH TANPA MEMAKAI BRA YA,KHUSUSNYA GOLONGAN WANITA:)

3-JANGAN TIDUR BERSAMA TELEFON BIMBIT
 -TIDUR BERSAMA TELEFON AKIBATNYA ADA KESAN RADIOAKTIF JANGAKA PANJANG,WALAUPUN SETENGAHNYA MENGGUNAKAN TELEFON BIMBIT UNTUK JAM LOCENG,SO JAUHAKAN TELEFON BIMBIT DARI TELINGA ANDA:)

4-JANGAN TIDUR SEMASA MAKE-UP
 -BARANGSIAPA TIDUR SEMASA MAKE UP MASIH MELEKAT DI PIPI,AKIBATNYA KULIT AKAN MENJADI GATAL DAN TAK BAIK UNTUK KESIHATAN KULIT JUGA,SATU HARI AKAN BERLAKU MASALAH PERNAFASAN,SUMBER SAINTIS LUAR NEGARA.

5-JANGAN TIDUR BERSAMA SUAMI/ISTERI ORANG
 -AKIBATNYA AWAK MUNGKIN TAK AKAN BANGUN TERUS !!!!!!!


Need cooking gas?

Need cooking gas? Call 1300888GAS(427) to order Gas PETRONAS. For more info, hit the website!

Trivia junkies, get your texting thumbs ready.

Do you always entertain your friends with bits of information about everything under the sun? Here’s an opportunity for you to channel all that knowledge towards winning a shiny new BMW 320i M Sport sedan!

Flex your fingers, sharpen your brain cells, and join Senang Senang Menang contest from 1 May – 30 June. Just answer as many trivia questions as you can within 24 hours; the more correct answers you give, the higher your chances are for winning.

Exciting daily prizes worth up to RM500,000 are up for grabs, and here’s the icing on the cake: there’ll be a monthly prize of a BMW 320i M Sport sedan too!














Sunday, 13 May 2012

Bloger ini keluar Harian Metro siap ada 40 ribu folower

Siapa kat sini dah kerja?belom kerja?tapi tengah cari duit poket kan,nak tak kalau saya kongsikan bagaimana nak buat duit free tanpa keluar modal sesen pun,tapi syarikat tu bayar rm100.00.Saya dah 3 kali dapat.syarikat bayar melalui cheque.sekarang menanti cheque ke empat
dengan blog pun awak boleh dapat duit free taw,daftar sini ya kengkawan
2-http://says.com/my/fairoscni/invite    syarikat akan bayar cash rm50.00 ke dalam akaun bank


ha,camtu la bila baca suratkahabar Harian Metro,teruja pula bila baca blog beliau,orangnya pun cantik juga,so jom kita kenali beliau lagi.

fatin liyana.amboi comeinye beliau,korang nak kenal lagi ke jom terjah blog beliau kat sini
http://honeykoyuki.blogspot.com/

erm kalau u terbaca ,abang puji memang adik cantik sangat-sangat huhu.wife abang pun suka tengok muka adik comey tomey..........ala awak yg baca ni pun comel gak :)))))))))
add la saya sampai 410000 folower plak ahakzzzzz!!!!










Top 10: Fast & Furious Cars

What's your life story?

What's the most heartfelt story you've heard? Here are a few, which one's your favourite?
 http://www.youtube.com/watch?v=y1WlJrKdzQo&feature=youtu.be

No.10 1967 Ford Mustang Fastback

 

The Fast and the Furious: Tokyo Drift

It looks hot and won the race against a Nissan 350Z in the “honour race” through the mountains. But as the story goes, it was with Nissan power. Granted, the engine came from a Silvia (240SX to us), but this degree of East-meets-West went too far for pony car enthusiasts. Yes, we realize it was all make believe, but even the simulation of such heresy puts this car at the back of the bunch.

No.9 1995 Mitsubishi Eclipse

The Fast and the Furious

Brian O’Connor’s (Paul Walker) addition of nitrous to his Eclipse put it on the fast track to become an early casualty in the first movie, but the Eclipse lived on as a go-to car for tuners, and for good reason. Cars like this second-generation model were inherently styled well as a basis for body kits, while their engines were a decent platform for modification -- to a degree.

No.8 1987 Buick Grand National GNX

Fast & Furious

Ordinarily, the idea of watching V6 Buicks on the big screen is about as stirring as listening to Buick owners blather about their arthritis. In Fast & Furious, however, Dominic Toretto has graduated from his Civic and uses this as his hijacking weapon of choice. It’s not just the rare, Regal-based Grand National, but the even-scarcer ’87-only GNX. This high point in modern GM performance finds a blurred Buick the result of speed, not cataracts.

No.7 1997 Mazda RX-7

The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Tough call here: Was the RX-7 good enough on its own or did the body kit on Han’s car totally complete the look? It’s not at all an easy decision. The final and arguably best-looking RX-7 only came to the U.S. from 1993 to 1995; the Japanese market enjoyed the full run of the last generation from 1992 to 2002.

No.6 1969 Chevrolet Camaro Yenko

2 Fast 2 Furious

To non-car guys, a jumping Yenko sounds like a circus act, but in 2 Fast 2 Furious it was a handy way for Brian O’Connor to board a yacht. It caused damage you can’t just buff out, but it did save Monica Fuentes. Wasting a rare muscle car to save Eva Mendes’ character? That’s a considerable yet reasonable price to pay. In reality, even if you could find a guy willing to part with his genuine Yenko (there are plenty of clones), you would have to bring Eva along for negotiations.

No.5 1995 Honda Civic

The Fast and the Furious

In the real world, the Civic’s ability to intimidate semis is highly suspect, even with Dominic Toretto aboard. But then, its influence on the tuner scene is even greater than its showing on our review. Cars like this fifth-generation coupe have the gone-but-not-forgotten double wishbone suspension and were ridiculously easy to modify for stupefying horsepower. Today’s car makes a stronger visual statement out of the box, but earlier Civics like this made up for it with their potential.

No.4 1995 Volkswagen Jetta

The Fast and the Furious

Jesse and his white V-Dub don’t get a ton of time onscreen in the original movie, but we’re including the Jetta for a couple reasons. First, it’s one of the few European cars seen in the series. Second, it’s a solid choice for enthusiasts. Without any modifications, a stock Jetta offers acceptable performance and crisp handling; both traits are easily enhanced to meet tuners’ demands without as much effort or compromise as some more popular Asian and American cars.

No.3 1999 Nissan Skyline GT-R

2 Fast 2 Furious

Admit it. You have a Skyline fetish -- and so does Brian O’Connor. It’s cool, that’s why we have no problem whatsoever with the frequency of these cars’ appearances in the series. The new, America-friendly Nissan GT-R is brilliant, but there will always be a mystique surrounding the all-but-inaccessible predecessor. There’s nothing wrong with the blue model in Fast & Furious, but there’s really nothing wrong with the silver car in 2 Fast 2 Furious.

No.2 1995 Toyota Supra Turbo

The Fast and the Furious

It spanked a Ferrari. It raced a Charger to its doom. It’s a nitrous-fortified orange crush of a Toyota Supra. Although this car got more than a little face time in the first movie (how could you miss it?), the last and fastest Supra could be considered the best, just like the final RX-7 mentioned earlier. And like the Mazda, America had shorter exposure to this generation, available here from 1993 to 1998, but it sold in Japan through 2002. Sadly, Toyota’s enthusiasm for performance hasn’t been the same since.

No.1 1970 Dodge Charger

The Fast and the Furious, Fast & Furious

You remember how you got all verklempt at the end of The Fast and the Furious when Dominic’s Charger met its doom? So this couldn’t possibly be the same car in Fast & Furious, right? Well, this is Hollywood, pal. If Vin Diesel can land speaking roles, shredded vintage Chargers can play Lazarus. Besides, the car is like the franchise: It’s been rebuilt and updated for another spin, but the first look was the best of the lot and the one worth remembering.


Saturday, 12 May 2012

Suami suka kalau isteri pakai macam ni dok umah taw entri nakal

ha camtu la
ha macam tu la,kalau tak percaya,kalau nak ikat suami tak kluar malam,pakai macam tu mase diorang tengah bersiap-siap nak kluar,silap2 batal apointment kat luar.
try la........

hm silap2 lagi sayang awak kot.entri dibuat supaya para isteri dan suami bersama dan melalui kehidupan yang lebih baik di rumah ya:))


Friday, 11 May 2012

Top 10: Horniest Countries perempuan terlawa sangat ke?

No.1 Greece

No.2 Brazil

No.3 Russia

No.4 China

No.5 Poland

No.6 Italy

No.7 Malaysia

No.8 Spain

No.9 Switzerland

No.10 Mexico

jangan tengok aksi lucah disini:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/NokiaLumia610


 

Horniest Countries no 1 TERSEKSI

 TELEFON NOKIA TERLATEST SEMPOI:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/NokiaLumia610

This country has a long tradition of sex that dates back to ancient times -- these are the guys that brought us pederasty and Sapphic love. With its temperate Mediterranean weather, beaches and tons of islands, Greece’s ingredients make it the No. 1 horniest country in the world.

Horny hangouts: Set aside some time, and plenty of protection, because there are a number of pickup spots throughout the islands and on the mainland. First, in Athens, try out Hoxton in the Gazi district, it's a trendy bar where backpackers are known to hang out. For the islands, Corfu is renowned for its infamous pickup spot, The Pink Palace. And while on the island of Los, check out these bars: Kahlua, Slammer Bar or the Red Bull Bar. Finally, make sure to check out Mykonos, an island known for its partying. While in Mykonos, visit Paradise Beach club that’s set right on, you guessed it, a beach. Paradise Beach is a big hangout, where clothing has been known to occasionally disappear.

No.1 Greece

 



jom tengok telefon Nokia terbaru

Customise your perfect Windows Phone experience.

What comes in four delicious metallic colours, tells you where to go, connects you to your family and friends, and still fits into your pocket?

Introducing the all-new Nokia Lumia 610. It’s the quickest way to stay in touch with your friends everywhere – Facebook, Twitter, LinkedIn, email, Chat, SMS, this phone’s connected to all.

Don’t forget the sleek design, 5 MP camera, the apps for all occasions, and gorgeous, customizable interface thanks to the Windows Phone 7.5 Tango OS too. With all that, you can be sure that your Windows Phone experience will be one you’ll never want to give up.
sini info video: http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/NokiaLumia610


jom tengok movie

Turn everyday needs into extraordinary rewards. Don't miss out on this!
 klik sini info:http://ocbccards.com.my/GSC_freemovies.aspx?yssid=247479
How to watch the latest movies at GSC for half the price or even a whole year!