tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Monday, 7 May 2012

Program Affiliate Paypal Malaysia

60% Komisen Untuk Agen Affiliate!

Inilah peluang keemasan untuk JV partner dan affiliate yang dah bosan mendapat komisen "one-time". Dengan program affiliate PaypalMalatsia.com, kamu boleh mendapat komisen berulang (recurring commission) tahunan untuk setiap sale.
affiliatesppmalaysia.com adalah produk "membership site" atau "laman keahlian" dimana pembeli akan membuat bayaran tahunan untuk keahlian mereka. Berbanding dengan produk "one-time" yang biasa, program affiliate kami akan menghasil komisen setiap tahun untuk anda.
Program affiliate kami diuruskan oleh JomNiaga.com - network affiliate Malaysia yang hampir serupa dengan Clickbank.
  • Cookie selama 30 hari, tracking oleh sistem JomNiaga
  • Komisen akan dibayar oleh JomNiaga.com melalui PayPal, Maybank2u atau cek. 
Hi NAME,

Salam sejahtera dari saya, fairos

Adakah anda sekarang ini menggunakan PayPal?

Kalau tidak, anda mungkin sudah pun ketinggalan dalam dunia perniagaan Internet yang semakin global.

Betul...

Ini adalah kerana PayPal merupakan elemen yang paling penting untuk sesiapa pun yang ingin memulakan perniagaan online - sama ada perniagaan Ebay, dropship, servis, produk fizikal, ataupun produk digital.

Tanpa PayPal, anda tidak mungkin dapat mengatasi persaingan yang semakin sengit di arena pemasaran Malaysia, dan lebih-lebih lagi kalau anda menginginkan pelanggan dari seluruh dunia.

Tetapi, PayPal ni bukan senang nak di gunakan. Kalau buat perkara yang tidak betul atau tidak mengikut panduan ketat dari PayPal, akaun anda akan digantung atau "limited access".

Malah, saya dapati ramai yang masih belum menggunakan PayPal untuk pembelian online atau untuk menjual online kerana mereka TAKUT. Ya, takut..

Takut sebab tak faham bagaimana memulakan akaun PayPal mereka dengan betul. Takut sebab tidak ada panduan yang yang mudah di fahami dalam Bahasa Malaysia. Takut tersilap langkah dan akhirnya duit mereka hilang. Takut macam-macam lagi.

Kalau anda belum mencuba PayPal atas alasan-alasan yang sama, jangan bimbang.

Saya baru sahaja menjumpai laman web hebat yang berjanji membantu anda menjadi pakar PayPal dalam masa 48 jam:

http://paymy.jomniaga.com/go/fairos30/

Melalui laman web keahlian ini, anda boleh belajar segalanya tentang PayPal melalui panduan video langkah demi langkah dari otai Internet yang berpengalaman.

Anda akan belajar:

1. Cara mendaftar akaun PayPal dan top-up akaun anda
2. Cara membeli online secara selamat menggunakan PayPal
3. Cara menerima bayaran dan membuat refund dengan mudah
4. Cara membuat butang pembelian PayPal untuk menjual produk
5. Cara menggunakan PayPal untuk mengendalikan invois anda
6. Peraturan dan "terms" penting PayPal yang perlu anda faham
7. Cara menguruskan masalah persengketaan atau "disputes"
8. Cara mengelakkan akaun PayPal anda kena "limited access"
9. Cara mengatasi masalah "limited access" kalau dah terkena!
10. Dan banyak lagi!

Sila ke laman web ini sekarang, dan jadilah ahli untuk muat turun atau menonton semua video:

http://paymy.jomniaga.com/go/fairos30/

Memang saya akui, ada juga panduan PayPal yang percuma. Anda boleh membacanya dari blog atau forum... tetapi..

ADAKAH IA BENAR?

Adakah maklumat yang disampaikan sudah "basi"?

Masalahnya, PayPal kerap menukar peraturan dan sistem mereka. Dengan mengikut panduan yang dah basi (lebih dari 3 bulan) anda sebenarnya membahayakan diri anda dan meningkatkan peluang akaun PayPal anda kena gantung atau ban.

Ikutlah panduan yang betul. Menurut laman web ini, panduan mereka sentiasa dikemaskinikan mengikut peraturan dan sistem PayPal yang paling terkini:

Saya telah pun melihat contoh video yang diberikan dan saya akui ianya memang "first class" dari segi perkongsian maklumat dan juga penerangan yang mudah difahami.

Saya mengesyorkan laman web "PayPal Malaysia" ini kerana ia di buat oleh otai Internet, encik Gobala Krishnan, yang berpengalaman 10 tahun menguruskan perniagaan online sendiri. Saya percaya bahawa panduan tersebut adalah 100% tepat dan akan memanfaatkan anda.

Dapatkan keahlian anda sekarang juga disini:

http://paymy.jomniaga.com/go/fairos30/

Ikhlas,

ahmad fa

P/S: Dengan akaun PayPal anda juga boleh menerima komisen dari program affiliate hebat luar negara, membeli hosting dan domain murah dalam USD, dan juga membeli produk-produk murah dari Ebay atau laman web antarabangsa yang lain. Kalau tak ada akaun PayPal lagi, mula sekarang dengan menonton panduan video percuma dari sini:

http://paymy.jomniaga.com/go/fairos30/

No comments:

Post a Comment