tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Sunday, 27 November 2011

How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

Chance to win a trip to UEFA EURO 2012 & other great prizes! Download the Hunt for the Strongest phone app now!

Chance to win a trip to UEFA EURO 2012 & other great prizes! Download the Hunt for the Strongest phone app now!: Castrol EDGE: Hunt for the Strongest is on until the 4th December 2011! Embark on your mission to be the strongest in the first Augmented Reality Mobile Multiplayer Hunt in Malaysia to stand a chance to win a trip to UEFA EURO 2012™! Experience the strongest oil yet with the new Castrol EDGE engineered with Titanium Fluid Strength Technology™.

Anda Peminat Filem Kung Fu? Mari Like Facebook Page ni!

Anda Peminat Filem Kung Fu? Mari Like Facebook Page ni!: Mari

Malaysia has been Asia's Dance Champion for the past 2 years... will we defend our title again this year?

Malaysia has been Asia's Dance Champion for the past 2 years... will we defend our title again this year?: The Gatsby 4th Dance Competition entries are in, and to say they are good is an understatement. Your vote will determine who represents Malaysia to the dance-off against Japan, Korea, Taiwan, Singapore, Hong Kong, Indonesia & Thailand! We have reigned as Asia's Champion for the past 2 years... will we defend our title again this year? You decide.

If you could ask a lawyer ANYTHING… what would you ask?

If you could ask a lawyer ANYTHING… what would you ask?: Always wanted a lawyer backing you up at accident arguments? If you could ask a lawyer anything, what would you ask? With Answers In Law, you can say

https://masterchefmy.uberfusion.com/game/Leaderboard.aspx

https://masterchefmy.uberfusion.com/game/Leaderboard.aspx

Saturday, 26 November 2011

siapa cakap modal RM20,Tak boleh dapat balik modal?aku dah dapat.

Aku rasa banyak dah taw pasal rm20segera,website yang boleh buat duit.Mesti dalam pikiran korang ingat bisnes tu Tipu.Betul tak?so hari ni aku  nak dedahkan yang website tersebut memang boleh di percayai dan sebagai buktinya,
aku dah jana pendapatan bernilai RM1500.00,dan korang boleh lihat bukti bergambar duit yang aku terima melalui link RM20SEGERA.Dah balik modal pun.


caranya senang sahaja,ada link http kan?
korang copy paste link tu dan korang letak kat facebook,twiter,myspace,tagged,dan lain-lain.cepat atau lambat,its ok.
tiada siapa yang mengajar saya pun.
dan syukur alhamdulilah,sampai sekarang pun saya masih meletakkan link rm 20segera tu selalu tanpa rasa jemu atau malu.
Nak dengan tak nak sahaja.

daftar

lihat carta ini

100% Komisyen Terus Ke Akaun Anda.
Anda Hanya Perlu Mempromisikan Website Replika Anda dan Terima Komisyen.


Anggaran Potensi Pendapatan :
AHLI
TAJAAN
PENDAPATAN
SEHARI
PENDAPATAN
SEBULAN
1 orang  RM20 RM600
5 orang   RM100   RM3,000
10 orang  RM200  RM6,000
20 orang RM400 RM12,000

Yuna tetap sokong AIM

Mungkin bagi orang lain, apa yang berlaku ke atas dirinya ini sungguh memalukan dan mampu menjatuhkan maruah dirinya sebagai artis antarabangsa. Namun, bagi gadis yang mula-mula mencipta nama menerusi lagu Dan Sebenarnya ini, apa yang berlaku ke atas dirinya sekarang dianggap sebagai satu dugaan positif untuk dia meneruskan kerjayanya dalam bidang seni ini.
Tidak mahu menyalahkan sesiapa, dan tidak akan pernah serik untuk melibatkan diri dalam Anugerah Industri Muzik (AIM) untuk tahun-tahun hadapan, jelas Yuna dia mahu sentiasa member sokongan terhadap muzik tanah air.
“Saya tidak serik, lagipun saya kan pemuzik Malaysia, jadi saya harus sentiasa menyokong.
“Apabila berlaku perkara sebegini, saya tidaklah terasa hati, namun saya tidak mahu ia berlaku lagi selepas-selepas ini.
“Saya pasti perkara ini akan member impak yang besar pada saya, namun saya hormat apa sahaja keputusan juri.
“Saya sokong apa yang dilakukan oleh RIM, mereka sudah melakukan perkara yang betul. Mereka tetap membetulkan perkara ini biarpun akan menjejaskan kredibiliti mereka, namun inilah yang dikatakan jujur,”jelas Yuna yang ternyata tidak terkejut dengan penarikan trofi itu.
“Sejak dari awal kemenangan saya malam itu, saya sudah dapat rasakan kekeliruan dengan anugerah ini. Masakan saya boleh menang sedangkan saya tidak memenangi satu daripada empat kategori yang dipertandingkan untuk kategori ini.
“namun setelah diterangkan di dalam sidang media malam itu, saya sudah boleh terima kemenangan ini. Bagaimanapun, saya terkejut apabila semalam mereka menghubungi saya untuk mengambil kembali trofi ini dan menjelaskan ada kesilapan dari segi audit dan lagu Sedetik Lebih adalah pemenangnya,”jelas Yuna.

 It's time to prevent the harmful effects of smoking and protect your loved ones today.

Help raise awareness on the horrible effects of smoking, by participating in the TAK NAK photo contest. You might even win cash prizes and vouchers worth up to RM 2K!

* All government hospitals and health clinics in Malaysia provides guidance and services to aid those wishing to quit smoking. For more info on how to quit smoking, call 03-8883 4400

ushar link ni http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/gayahidupsihat

korang sakit badan ni ha.......ubat Kuat ,lelaki dan perempuan patut ada.

Plaster your pain away!

Having body & muscle aches? No time for expensive spa massages? Need a quick and lasting relief for that aching muscle pain?

With Tiger Balm Warm and Cool Plasters, the comfy non-woven hydrogel plaster with Tiger Balm’s unique formulation provides quick lasting pain relief for hours!

Sprains, strains, stiff neck and shoulders and muscular pain, all gone once you slap a TIGER BALM PLASTER on.

ushar link entri kat sini

http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/TigerBalm

Katakan TIDAK kepada perokok!!!yg ni PERADUAN taw....!!!

hai semua,apa kabar,hari ini saya nak berkongsi info mengenai apa sahaja.ada kebaikan juga.JOM TERJAH.

Say NO to black lungs!

Breathe healthily, live happily

Smoking kills, whether you’re the one holding the cigarette or you are around those who smoke.
 It's time to prevent the harmful effects of smoking and protect your loved ones today.

Help raise awareness on the horrible effects of smoking, by participating in the TAK NAK photo contest. You might even win cash prizes and vouchers worth up to RM 2K!

* All government hospitals and health clinics in Malaysia provides guidance and services to aid those wishing to quit smoking. For more info on how to quit smoking, call 03-8883 4400

ushar link kat sini taw
http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/gayahidupsihat

Wednesday, 23 November 2011

Who’s your pick for the Twisties Superstarz?

Fantastic acts all with irresistible talent! A series of crazy performances took place during the Twisties Superstarz auditions at your local colleges and now, the final 8 outstanding acts have been chosen!




http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/TwistiesSS

Fantastic acts all with irresistible talent! A series of crazy performances took place during the Twisties Superstarz auditions at your local colleges and now, the final 8 outstanding acts have been chosen! Check out these final 8 Superstarz in the making, certified by our celebrity judges!

Avantguard (A.V.G)
Cheryl Koh
Eddie
Heart A Tack
Jason
Meroshana
Nicholas
Rhythm Nation

You can even check out the video compilation of the Final 8’s auditions here : http://www.youtube.com/watch?v=gvaoLr7Nghc

Find out what it takes to win the title of the Twisties Superstarz and all the inside scoop on Twisties Malaysia Facebook! Superstarz judges Nadhira, JD (Pop Shuvit), Rahul (One Buck Shot) and Sasi the Don will make their pick, so keep watch as this rising stars takes the stage!

http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/TwistiesSS 

NY Fashion Week, right here in Malaysia.

Catch your favourite Maybelline NY Fashion Week looks as models strut down the catwalk and get a chance to get a makeover on the spot!

Date: 23 to 28 November 2011
Venue: Main Concourse, Midvalley Megamall
http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/MaybellineNY1
jom undi,siapa pilihan awak?

Monday, 21 November 2011

UNICEF Malaysia – Teach Respect

UNICEF Malaysia – Teach Respect: Think back to your childhood. Did you ever get called names, ignored, bullied or made fun of? Did it happen once or twice, or all the time?Did it hurt?Some children get picked on far too often, just because of who they are. Other children are bullies because they don’t know any better.We believe that all children deserve better. UNICEF Malaysia’s Teach Respect mini-campaign aims to empower adults and children alike to promote fairness, empathy and mutual respect in their communities. This initiative is in honour of Universal Children’s Day on 20th November: a day to remind us of our duty to protect childhood for all children, everywhere.To learn how you can help us spread tolerance and understanding, please visit the Teach Respect site, view and share the video Public Service Announcements and join our community discussions on Facebook between November 14 and 24.You can teach children to respect one another.

Will the next Star Pianist Hail From Malaysia?

Will the next Star Pianist Hail From Malaysia?: The International Steinway Festival is a celebrated showcase of top youth pianists from select countries around the globe. For the first time since its inception in 1987, the festival welcomes one participant from South East Asia!
Bentley Music, the sole distributor of Steinway & Sons Malaysia, will be hosting the Malaysian competition to discover the finest youth talent. This dedicated individual will represent Malaysia in the Steinway Regional Finals to be held next April in Singapore. Find out how you can be that person!

International Humanitarian Conference 2011

International Humanitarian Conference 2011: If you’re SERIOUSLY KEEN about humanitarian care, aid and relief service - *GOOD NEWS!* you MUST attend INTERNATIONAL HUMANITARIAN CONFERENCE 2011.Many rush to help others especially when we read about disasters in the papers. However, sometimes, we need to be aware that the

Wanna have a peace of mind before hitting the roads?




We know you're excited to embark on a journey back to your hometown and celebrate the upcoming festive season.

Perodua Tweckbot is back in town and they'll be visiting different states in Malaysia to check Perodua cars just in time before you drive back to your kampungs.

Give your mind some comfort and ensure that your Perodua cars are road-safe for that long ride with their 20 Point Check.

lihat sini http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/peroduatweckbot

Create and style your web-site gratis!

Are you a budding site owner, blogger, or are you an expressive photographer? With WebMatrix, you can create, customize and publish sites for free!

Share your day-to-day memoirs online with your friends, family and the world hassle-free now!

lihat kat sini http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/microsoftwebmatrix





Attn site owners-to-be! Create ur site now with #WebMatrix & customize it for free!

Attn site owners-to-be! Create ur site now with #WebMatrix & customize it for free!

Sunday, 20 November 2011

How can you eat that cute panda?

How can you eat that cute panda?: Millions of people around the globe look into the future hoping for a brighter one with each new day.
But we could lose our natural gifts.
Everyday someone consumes an endangered species.
Everyday someone pollutes the ocean, killing healthy marine life.
Everyday a forest is threatened by deforestation.
Everyday wildlife gets killed for sale.Without healthy forest and marine ecosystems, our food supply would be adversely affected. Without healthy forests, we could lose our freshwater sources, ultimately depreciating our quality of life.
By helping to protect our environment, we are also protecting our livelihoods, food and water supply; securing our good quality of life and our children's bright future.
Make the right call and pledge to

Keep Your Promise

Keep Your Promise: The 8 Millenium Development Goals (MDG) with a target date of 2015 calls for immediate action and participation.

Eradicate Extreme Poverty and Hunger
Achieve Universal Primary Education
Promote Gender Equality and Empower Women
Reduce Child Mortality
Improve Maternal Health
Combat HIV/AIDS, Malaria and other Diseases
Ensure Environment Sustainability
Develop a Global Partnership for Development

With little time to spare, awareness is the key to the start up of a big action with small combined efforts.YOUR effort!
The focus on the MDG 5 - Improve Maternal Health to raise awareness in Ireland has sparked a global instinct to take action and place human right actions where it should be - in the press!
With a video, part of ASK’s Keep Your Promise campaign, Irish youth leaders share important facts about Maternal and Reproductive Health.
Pregnancy and childbirth related deaths are the number one killers of girls aged 15 – 19 in low-income countries - one of the many facts that young people are not aware of.
Get yourself in touch with global issues and stop living in ignorance.
Check out the video below and don't forget to sign the declaration on :http://www.facebook.com/KeepYourPromise?v=info#!/KeepYourPromise?v=wall

Saturday, 19 November 2011

shoutmix box daftar kat sini then tampal dalam blog




Got d cooking itch after checking out #MasterChefMY? Play d game on FB and stand to win loadsa prizes!

Got d cooking itch after checking out #MasterChefMY? Play d game on FB and stand to win loadsa prizes!

Tampal iklan ni kat blog korang,Confirm dapat duit,ianya free.

Invite your friends and get rewarded for sharing new promos and trends you love the most!

Ready to burst out all the latest awesome news to your friends? Get rewarded by doing so!

Bring your friends to sign up today and get rewarded RM 1.00 per friend invited.

The more, the merrier!











http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite

Daftar percuma,kongsi maklumat syarikat kat wall fb atau Twiter.korang akan dapat cheque.Ramai bloger dok buat duit dengan Media Pengiklanan,buktinya
nilai cheque RM100.
daftar percuma tak yah keluar modal pon,yang penting korang tampal je iklan ni kat blog korang.Tu dinamakan pendapatan tersembunyi.
Aku Menanti cheque ke 2 yang dalam perjalanan ke rumah aku,alhamdulilah,yang baik kita kongsikan,yg buruk kita buang jauh-jauh:)

Smart Person's Tip: Apply for your personal loan online here.

You can now apply for a Standard Chartered personal loan online without having to leave home. What’s more, with CashOne you can enjoy affordable monthly installments and get up to RM228 CashBack.




http://says.my/fairoscni/cashone 


Malaysia has been Asia's Dance Champion for the past 2 years... will we defend our title again this year?

The Gatsby 4th Dance Competition entries are in, and to say they are good is an understatement. Your vote will determine who represents Malaysia to the dance-off against Japan, Korea, Taiwan, Singapore, Hong Kong, Indonesia & Thailand! We have reigned as Asia's Champion for the past 2 years... will we defend our title again this year? You decide.

http://says.my/fairoscni/gatsby-vote 







Athletes and social butterflies, holler with a Like!

Be part of the official Puma community in Malaysia and click ‘Like’ on the Puma Malaysia Facebook page to get the latest news and promos. Find out how you can receive invites to the Puma Social Finale party too!

http://says.my/fairoscni/puma-social 







If you could ask a lawyer ANYTHING… what would you ask?

Always wanted a lawyer backing you up at accident arguments? If you could ask a lawyer anything, what would you ask? With Answers In Law, you can say "Let me consult my lawyer first". Get your Free Legal Consultation here. Also, if you subscribe to Answers In Law, you'll get a free will written worth RM350




http://says.my/fairoscni/malaysians-must-know-3 



RM 16 RIBU UNTUK DI MENANGI,adakah awak ke?

Win a holiday for 4 worth RM16,000 now!

Win a holiday for 4 worth RM16,000 now! profile image Aching for a holiday with your buddies? Then Buddy Up now to win fantastic holidays for 4 worth more than RM55,000. The more buddies you have, the greater your chances of being rewarded. So don’t wait, you’ve only got till 4 December 2011. Buddy Up now!

http://says.my/fairoscni/buddy-up-4 

Peraduan DIno Trek 2

Have you ever wondered if dinosaurs were photogenic? Wonder no more! Snap away at the Petrosains Dinotrek Penang and win an iPad 2!

Not the usual iPad 2 contest. This one has Dinosaurs!
Win an iPad2 when you and your friends pose with dinos at Petrosains DinoTrek 2! Check out the Facebook contest details now!
http://says.my/fairoscni/petrosains-dino
 

Peraduan online terbaru MasterChef Malaysia

Drama, suspense and a dash of cooking.

Love cooking shows? The intensity, the drama, the food, the ideas. Experience it all now on the MasterChef Facebook game! Play the game & stand a chance to win the weekly prizes and grand prizes like iPads, Panasonic appliances, iPods & Cash!!

MasterChef has also come to Malaysian shores – watch it every Wed – Sat, 9pm on Astro Ria (Ch 104). You can get rewarded for watching TV by catching bonus points and codes for the Facebook game during the MasterChef episodes!
http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/MasterChefMY

best gak game ni korang main .aku pun baru main.sebab kat situ leaderboard aku no 1,kalau korang boleh potong aku ok la.
jom Test:).

Invite your friends and get rewarded for sharing new promos and trends you love the most!

Ready to burst out all the latest awesome news to your friends? Get rewarded by doing so!

Bring your friends to sign up today and get rewarded RM 1.00 per friend invited.

The more, the merrier!











http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite



korang tak bayar barang COURTS...TAW APA Diorang BUAT?

http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/cocacola-pwtc

Asalamulaikum semua,
hari ini aku nak berkongsi cerita mengenai entri X BAYAR BARANG COURTS!
Perkara ni berlaku pada aku sendiri.Dan baru aku taw kenapa banyak sangat kawan-kawan aku yang x suka membeli barang di COURTS.
  Aku pun tak sangka perkara ni boleh berlaku pada aku.Memang tekanan sangat mase tu.Aku terlupa bayar barang courts selama 2 bulan.
Korang nak taw apa diorang buat?
pertama sekali diorang akan call no di telefon bimbit aku.""diorang akan tanya bila Encik boleh bayar?saya cakap hujung bulan,diorang cakap x boleh encik kena bayar segera.!
lepas 2 hari diorang call lagi tanya status pembayaran.aku tak jawab sebab aku kan driver!mana boleh cakap mase memandu kan?
  hari yang lain pula diorang akan call ofis tempat kita bekerja pula.Memang malu juga la bila diorang buat macam tu!so,korang ingat orang kat courts tu bagus sangat ke?dah la cakap kurang ajar!
  taw pula diorang cakap kat aku,kalau x mampu bayar kenapa buat pembelian Courts!tak ke sakit hati dengar!
ingat aku suka-suka tak nak bayar ke?Ayat terbaru yang aku dengar dari orang pejabat diorang nak hantar orang mereka Merampas barang yang aku beli.SO,korang rase macam mana?
Tak boleh ke tunggu sampai hujung bulan ke?
so,ini pengalaman aku yang pertama dan terakhir dengan Courts.
Aku harap semua bloger baik lama atau baru kongsikan masalah yang aku hadapi supaya tiada lagi orang yang  kesusahan menerima padah apabila tidak membuat pembayaran sebab aku ni terlupa nak bayar!
  1. korang x bayar barang courts.......diorang call henset dulu.
  2. lepas 5 hari diorang call pejabat pula ,tempat korang kerja.
  3. lepas beberapa hari dia call guerontor korang pula.
  4. nanti diorang call cakap nak rampas barang korang.
so ini la pengalaman aku,walaupun barang aku tidak di rampas lagi.sebab kita ada Tribunal Tuntutan Pengguna.Memang Stress sebab diorang call selalu sangat!Jadi Kepada sesiapa teringin nak beli barang courts berhati-hati la,kongsi la maklumat ni kepada saudara-mara sesama islam kita,kawan,pakcik,makcik supaya kita Tidak dianiya.
ini bukan cerita rekaan semata-mata,Ini berdasarkan pengalaman saya.jadi Jangan mudah Terpedaya dengan IKLAN mereka!!

iklan Coca-Cola best http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/cocacola-pwtc
buat duit Free ,daftar sini http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite





Thursday, 17 November 2011

Blog terbaik,entri bagus,apa kata buat duit FREE dengan blog korang?


Asalamulaikum,kalau ada sapa-sapa yang nak dapat duit secara cash dan cheque.Baca la info yang saya kongsikan di blog saya.Tak payah bayar pon kat saya.Saya sudi bagi rahsia buat duit di blog secara percuma.yang penting baca apa yang disampaikan di blog saya.Bukan senang untuk saya mengeditkan disini.
saya hanya letak link sahaja.supaya entri saya tak terlampau panjang sangat,nanti korang bosan pula.
Pernah dengar MEDIUM PENGIKLANAN?bila kita tekan share kat wall fb dan twiter,kita dapat duit payperclicks.Walaupun nilainya cuma RM0.20- RM 0.40.Kalau dikumpulkan tak ke banyak korang dapat?aku pon camtu juga dulu,macam x percaya sahaja.Tapi bila aku dah dapat,aku sudi berkongsi info ni dengan korang.
Pernah dengar ChurpChurp dan Says.my.Keduanya medium pengiklanan yang sama,bezanya ianya lain lain syarikat.Cara pembayaran juga berbeza.
Kalau dengan ChurpChurp diorang bayar Cheque.
Kalau dengan Says.my diorang bank-in RM50.00 Ke akaun bank kita.Tugas kita cuma tekan share sahaja di facebook dan Twiter,bila kawan -kawan click kat link http tu,dapat la kita duit pay perclick.Duit tu pula terkumpul.saya juga buat secara sambilan.
kat sini aku bagi info bergambar supaya korang mudah nampak.Bila korang pergi mana-mana blog mesti korang nampak benda yang sama kat blog mereka.diorang menjana pendapatan dari situ juga.

 

daftar sahaja dan bila dah ada nama korang ,jangan lupa tekan share kat wall korang.

daftar free kat sini ( duit akan masuk akaun bank )bila dah cukup syarat.
ha,korang,tu la boleh buat duit secara sampingan tu,kalau korang tak berapa nak faham,korang add aje fb aku
.Ahmad Fairos Tajri atau email :suhana_yusz@yahoo.com
macam mana aku letak iklan kat wall fb aku.


so ,ada banyak link yang aku nak upload sebenarnya,tapi susah juga sebab ianya melibatkan masa.

jadi aku letak link kat wall blog aku.
cari info,kalau suka daftar ,kalau x suka,tak apa,mana leh paksa orang join kan?

nah,ushar link yang aku cakap ni.
  1. http://says.my/fairoscni/petrosains-dino
  2. http://says.my/fairoscni/buddy-up-4
  3. http://says.my/fairoscni/8tv-showdown
  4. http://says.my/fairoscni/malaysians-must-know-3
  5. http://says.my/fairoscni/puma-social
  6. http://says.my/fairoscni/invite
dan ini
  1. http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
  2. http://www.reebonz.com/referrer/suhana_yusz%40yahoo.com
  3. http://www.rm20segera.com/?r=suhana  isteri sya join suka suka,pun dapat modal balik
  4. http://www.rm20segera.com/?r=fairos  saya join suka-suka dapat RM1500.00,modal baru RM20.
  5. http://www.aleacorp.com/?ref=fairos Ada 2 modal RM150.00 DAN RM 30.00,YG TERBAIK Yang tinggi nilainya.
  6. http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/ec-festival
so,sekian maklumat untuk tatapan korang,harap ,yg sudi add jadi folower aku tu,aku terima korang semua.dengan penuh rasa rendah diri.

Wednesday, 16 November 2011

Jurugambar bogelkan gadis bila nak jadi Model,lepas tu buat projek..!!

hy semua,







tajuk hari ni saya kongsikan,
Sapa-sapa yang nak jadi model tu beringat ya............supaya Body tak tergadai.
15 gadis telah pun terpedaya gara-gara ingin menjadi model.Seorang lelaki yang menyamar sebagai penguji bakat telah memperdaya mereka melalui laman sosial.
yang jadi mangsanya wanita.


Mangsa-mangsa yang berminat nak jadi model profesional tanpa ragu-ragu pergi ke sesi ujibakat berkenaan secara berasingan.Sebaik tiba di hotel tersebut mangsa diarah berbogel dan menangalkan pakaian untuk dilihat sekiranya terdapat sebarang parut atau tanda lahir di tubuh masing-masing.dah bogel apa lagy nak buat projek la.itu syarat utama nak jadi model.
nak laporan eksklusif beli la Harian Metro hari ini.


http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite



















RM100 duit peruntukan kerajaan bagi untuk darjah 1,2,3,4,5

http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite

Hari ini anak saya darjah 2,dapat duit peruntukan kerajaan bernilai RM100.Terima kasih kerana dapat la saya sekeluarga ringan beban sikit duit perbelanjaan.
jadila..
  aku harap kerajaan bagi setiap tahun pun bagus.kalau macam tu baru la nak undi .hehe.ok.yang Ibu dan bapa yang ramai anak-anak.bagus la,dapat lebih.dan memang patut pun.
aku dengar ada sesebuah tempat potong pula duit peruntukan yang kerajaan bagi,Amboi suka hati diorang je nak potong?Nasib baik menteri campur tangan.
bagus juga ada Menteri yang back-up.Jadi toksah memandai je nak potong duit RM100 yang kerajaan bagi tu.Suka hati diorang je ptong RM50 pula.
Lepas ni nak tunggu duit RM500 pula.Silap-silap,kena potong pula........Memang nak kena Terajang La...........orang yang memandai nak potong duit RM500 pula.

Monday, 14 November 2011

Maklumat mengenai Media PENGIKLANAN,boleh dapat cash dan cheque.


hy semua ,hari ini saya nak berkongsi maklumat mengenai Says.my dan juga Churpchurp.Saya rasa banyak orang dah tahu kot mengenai 2 syarikat tersebut.ianya boleh mendapatkan cash dan juga cheque.
saya berkongsi maklumat berkenaan di blog saya.Sudi-sudi la baca ya.
jangan risau tak kena bayar pon.daftar sahaja kat mana-mana medium yang korang baca.
Jom tengok ini semua.

UntitledJoin SAYS.my

Bqe_logoJoin SAYS.my

TrJoin SAYS.my

http://says.my/fairoscni/petrosains-dino
http://says.my/fairoscni/buddy-up-4
http://says.my/fairoscni/8tv-showdown
http://says.my/fairoscni/prudential-rbc3
Rahsia yang banyak orang tak taw aku letak kat sini.
cari info kat semua item ni.
  1. Kalau korang nak dapat cash,daftar kat sini http://says.my/fairoscni/invite
  2. Kalau korang nak dapat cheque daftar kat sini http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/moh-ganyang-aedes
http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/astro-iptv-wave2
dan juga ini
so,aku harap korang dapat info dari perkongsian aku.Selamat Maju Jaya Semua.Kalau sudi add la aku sebagai folower.insya Allah,saya folow balik.Sekiranya saya tersalah bahasa,terkasar kata-kata,Maafkan saya ya.Saya hanya insan biasa.

Saturday, 12 November 2011

Light up a little life!

Light up a little life!: Yayasan Sunbeams Home is a place that sheds light to underprivileged children in Malaysia. Having homed the displaced, misplaced, abused and neglected children of single parents since 1995, Sunbeams is the beacon of hope for children that long for a bright future.With several homes, daycare centres, learning centres and a feeding ministry set up within Malaysia, Sunbeams meets the daily needs of children at a feat of RM 80,000 per month. Depending on the support of people like YOU, Sunbeams hopes to provide more and reach more underprivileged children in Malaysia through their wishes to expand. With a current RM 1.5 million renovation plan that caters to 100 children, your monetary donation, large or small will be greatly appreciated. If you are interested in helping out in other ways, do consider donating items, offering your time, service, or even spread the word of the amazing work in place. Every little bit helps.

Giuliana Rancic fights breast cancer. Follow her lead and get an early mammogram today!

Giuliana Rancic fights breast cancer. Follow her lead and get an early mammogram today!: Looking fit and having one of the most interesting careers, Giuliana Rancic was all about living a year of fun this 2011. Planning to undergo IVF treatment to conceive a baby, Rancic was determined to have a child with husband, Bill Rancic even through her busy life as the co-host of E! News. However, all plans came to a standstill this mid-October as Rancic's mammogram test revealed that the 36 year old host was diagnosed with early stages of breast cancer.At a young age, Rancic was shocked with the life-threatening news and did not expect it coming. Not able to continue with her IVF treatment, Giuliana is still determined to have a full recovery and would still like to be a mother one day. Coming out to the public wasn't easy after receiving the

Fear, isolation and violence that only YOU can help to take away...

Fear, isolation and violence that only YOU can help to take away...: The fight for survival is a daily battle for refugees and asylum seekers in Malaysia. Coming from countries such as Burma, refugees are forced to flee from their homelands in pursuit of safety from oppressive conditions such as confiscation of homes, forced labor, systematic rape and torture. However, their efforts to gain freedom in Malaysia are short-lived due to discrimination from local employers. Refugees and asylum seekers work in situations where they face verbal and physical abuse from employers, low/unpaid wages, and long working hours in exploitative conditions. Question is, where is the humanity in all of this?Agree to stand up against forced labor and human trafficking by signing a Petition Letter to the Prime Minister of Malaysia today! Petition available here : http://chn.ge/heimalaysiapetition

Find out what's brewing at Cyberjaya this November...

Find out what's brewing at Cyberjaya this November...: If you own a blogshop, have collected recycled goods to raise funds, sold stuff on forums, or have been actively involved in college/university events, YOU could potentially be an entrepreneur one day!Entrepreneurs in Malaysia are gathering to sharpen the entrepreneur spirit in you by offering their experiences, tips and imparting knowledge that made them who they are today. If you are an entrepreneur or university student below 30 and have big dreams to be a successful entrepreneur just like Joel Neoh, 28, CEO of Groupon Malaysia, then you won't want to miss the great opportunity to attend THE BIG BREW at Cyberjaya.
The Big Brew - BQe Summit 2011

Venue : Knowledge Development Center (KDC), Cyberjaya
Date : Saturday, 19th November 2011
Time : 9.00am – 5.30pm