tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Thursday, 17 November 2011

Blog terbaik,entri bagus,apa kata buat duit FREE dengan blog korang?


Asalamulaikum,kalau ada sapa-sapa yang nak dapat duit secara cash dan cheque.Baca la info yang saya kongsikan di blog saya.Tak payah bayar pon kat saya.Saya sudi bagi rahsia buat duit di blog secara percuma.yang penting baca apa yang disampaikan di blog saya.Bukan senang untuk saya mengeditkan disini.
saya hanya letak link sahaja.supaya entri saya tak terlampau panjang sangat,nanti korang bosan pula.
Pernah dengar MEDIUM PENGIKLANAN?bila kita tekan share kat wall fb dan twiter,kita dapat duit payperclicks.Walaupun nilainya cuma RM0.20- RM 0.40.Kalau dikumpulkan tak ke banyak korang dapat?aku pon camtu juga dulu,macam x percaya sahaja.Tapi bila aku dah dapat,aku sudi berkongsi info ni dengan korang.
Pernah dengar ChurpChurp dan Says.my.Keduanya medium pengiklanan yang sama,bezanya ianya lain lain syarikat.Cara pembayaran juga berbeza.
Kalau dengan ChurpChurp diorang bayar Cheque.
Kalau dengan Says.my diorang bank-in RM50.00 Ke akaun bank kita.Tugas kita cuma tekan share sahaja di facebook dan Twiter,bila kawan -kawan click kat link http tu,dapat la kita duit pay perclick.Duit tu pula terkumpul.saya juga buat secara sambilan.
kat sini aku bagi info bergambar supaya korang mudah nampak.Bila korang pergi mana-mana blog mesti korang nampak benda yang sama kat blog mereka.diorang menjana pendapatan dari situ juga.

 

daftar sahaja dan bila dah ada nama korang ,jangan lupa tekan share kat wall korang.

daftar free kat sini ( duit akan masuk akaun bank )bila dah cukup syarat.
ha,korang,tu la boleh buat duit secara sampingan tu,kalau korang tak berapa nak faham,korang add aje fb aku
.Ahmad Fairos Tajri atau email :suhana_yusz@yahoo.com
macam mana aku letak iklan kat wall fb aku.


so ,ada banyak link yang aku nak upload sebenarnya,tapi susah juga sebab ianya melibatkan masa.

jadi aku letak link kat wall blog aku.
cari info,kalau suka daftar ,kalau x suka,tak apa,mana leh paksa orang join kan?

nah,ushar link yang aku cakap ni.
  1. http://says.my/fairoscni/petrosains-dino
  2. http://says.my/fairoscni/buddy-up-4
  3. http://says.my/fairoscni/8tv-showdown
  4. http://says.my/fairoscni/malaysians-must-know-3
  5. http://says.my/fairoscni/puma-social
  6. http://says.my/fairoscni/invite
dan ini
  1. http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
  2. http://www.reebonz.com/referrer/suhana_yusz%40yahoo.com
  3. http://www.rm20segera.com/?r=suhana  isteri sya join suka suka,pun dapat modal balik
  4. http://www.rm20segera.com/?r=fairos  saya join suka-suka dapat RM1500.00,modal baru RM20.
  5. http://www.aleacorp.com/?ref=fairos Ada 2 modal RM150.00 DAN RM 30.00,YG TERBAIK Yang tinggi nilainya.
  6. http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/ec-festival
so,sekian maklumat untuk tatapan korang,harap ,yg sudi add jadi folower aku tu,aku terima korang semua.dengan penuh rasa rendah diri.

No comments:

Post a Comment