tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Monday, 14 November 2011

Maklumat mengenai Media PENGIKLANAN,boleh dapat cash dan cheque.


hy semua ,hari ini saya nak berkongsi maklumat mengenai Says.my dan juga Churpchurp.Saya rasa banyak orang dah tahu kot mengenai 2 syarikat tersebut.ianya boleh mendapatkan cash dan juga cheque.
saya berkongsi maklumat berkenaan di blog saya.Sudi-sudi la baca ya.
jangan risau tak kena bayar pon.daftar sahaja kat mana-mana medium yang korang baca.
Jom tengok ini semua.

UntitledJoin SAYS.my

Bqe_logoJoin SAYS.my

TrJoin SAYS.my

http://says.my/fairoscni/petrosains-dino
http://says.my/fairoscni/buddy-up-4
http://says.my/fairoscni/8tv-showdown
http://says.my/fairoscni/prudential-rbc3
Rahsia yang banyak orang tak taw aku letak kat sini.
cari info kat semua item ni.
  1. Kalau korang nak dapat cash,daftar kat sini http://says.my/fairoscni/invite
  2. Kalau korang nak dapat cheque daftar kat sini http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/moh-ganyang-aedes
http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/astro-iptv-wave2
dan juga ini
so,aku harap korang dapat info dari perkongsian aku.Selamat Maju Jaya Semua.Kalau sudi add la aku sebagai folower.insya Allah,saya folow balik.Sekiranya saya tersalah bahasa,terkasar kata-kata,Maafkan saya ya.Saya hanya insan biasa.

1 comment: