tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Wednesday, 2 November 2011

Isteri jual gambar bogel untuk tampung perbelanjaan

Cerita yang sangat sensasi.Isteri menjual gambar bogel untuk membayar hutang ratusan ribu ringgit.Medium social seperti Facebook telah di salahgunakan untuk tujuan tersebut.
Seorang wanita menjual gambar separuh bogelnya kepada kenalan facebook.
Mereka yang berminat perlu memasukkan sejumlah wang ke dalam akaun dan gambar berahi berkenaan di hantar melalui MMS,telah dideadahkan oleh suami belliau sendiri En AMRI,43,YANG turut memperoleh foto itu selepas menyamar sebagai pelanggan.
perbuatan menjijikkan tersebut terbongkar selepas suami wanita tersebut diberitahu oleh seorang lelaki yang pernah membeli gambar isterinya.
''hancur hati lelaki,apabila beliau memeriksa kandungan di dalam telefon bimbit dan komputer isteri,memang ternyata benar.

amaran: kandungan ini bukan untuk tatapan pembaca di bawah umur.

u/p ; Aku pun heran la dengan isteri zaman ini,dedahkan tubuh kepada yang bukan muhrim.
      kat rumah la kalau nak berbogel pun bagi aje suami yang sah yang tengok.korang rase macam    mana pula?Zasssss.............!!!

http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/NAPBAS

http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/TutorTVSPM1


http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite


kalau sudi add la saya,saya adddan folow kembali ya.

No comments:

Post a Comment