tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Saturday, 29 September 2012

Sepasang suami isteri dalam perjalanan ke bandar

Sepasang suami isteri dalam perjalanan ke bandar dan kerana jaraknya yang jauh, mereka singgah untuk menginap di sebuah hotel sebelum meneruskan perjalanan keesokan paginya.

Akhirnya mereka bertemu dengan sebuah Hotel yang cukup bagus walaupun tidak berbintang dan bermalam. Keesokan paginya ketika akan keluar hotel, mereka dikenakan bayaran RM 200.00

"Hah? Ini kadar hotel 5 bintang. Awak tak salah kira ke?" tanya si suami terkejut.

Dia meminta dipanggilkan pengurus hotel dan membantah harga yang terlalu mahal. Setelah mendengar dengan penuh perhatian, pengurus berkata, "Hotel ABCD ini dilengkapi dengan kolam renang taraf antarabangsa, ruang persidangan dan berbagai hiburan semuanya bertaraf antarabangsa."

"Tapi kami tidak langsung menggunakan kemudahan tersebut," kata si suami berkeras.

"Salah Encik sendiri. kemudahan itu disediakan untuk dimanfaatkan," kata si pengurus tak mau kalah.

Setelah termenung sejenak si suami membuka dompetnya, mengeluarkan wang RM 50.00.. dan mengulurkannya kepada pengurus tersebut.

"Ini baru RM 50.00?" tanya pengurus.

"Baki RM 150.00 lagi tu saya dah bayar... iaitu saya relakan Encik tidur dengan isteri saya"

"Tapi saya tidak tidur dengan isteri Encik..."

"Salah Encik sendiri. ianya sudah tersedia semalaman, kenapa tidak dimanfaatkan..."


hehehe

Thursday, 27 September 2012

Semua Bloger perlu ada ini semua dalam blog masing-masing

1-http://www.payperpost.com/
2-http://www.entrecard.com/
3-http://www.feedburner.com/
4-http://www.reviewme.com/
5-http://www.ziddu.com/
6-http://www.google.com/adsense
7-http://www.nuffnang.com/
8-http://www.bidvertiser.com/
9-http://www.advertlets.com/
10-http://www.blogads.com/
11-http://www.crispads.com/
12-http://www.grokads.com/
13-http://www.gushcloud.com/?ReferrerID=47384
14-http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
15-http://blin.gd/4g4Y
16-http://says.com/my/fairoscni/invite
17-http://www.zoshare.com/ahmadfairostajri/invite


ramai yang menjadi kaya raya dengan semua sumber di atas.yang penting kena rajin korek ilmu,saya buat duit senyap-senyap tanpa pengetahuan orang lain.
saya setiap kali on facebook saya akan update semua iklan  di wall saya semuanya.

yang penting berusaha.

kalau suka tekan sini:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/MasterchefMY2
kalau x suka jangan tekan:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/GentingAndroid


Main game dapat voucher

New Dutch Lady Chocolate Drink. Biar Betul

It’s yummy, it’s tasty, it’s super chocolate-y – it’s the new Dutch Lady Chocolate Drink!

Not only is the Dutch Lady Chocolate Drink super yummy, it’s packed with nutrients to promote alertness and learning. The EZYMIX powdered formulation also lets you whip up a drink with only hot water or add ice cubes for a delicious cold drink!

Get a taste of the new Dutch Lady Chocolate Drink now, and try your hand at the EZYMIX Party game too to win vouchers for more drinks!http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/DutchLadyBiarBetul




Wednesday, 26 September 2012

Jadi Folower Nuffnang add bersama saya.ADA Hadiah tu

  1. Sign up with NuffnangX
  2. Use all your social networks be it Facebook, Twitter and especially your own blog to build your NuffnangX followers.
  3. NuffnangX will automatically track your follower count and reward you the cash automatically at the end of this period. No submission is necessary.
  4. Final participants followers will be tallied on 11:59:59 p.m. GMT Wednesday, October 24, 2012.

    Bolehkah anda menyaingi chef?

    Astro dengan bangganya mengumumkan kembalinya rancangan MasterChef Malaysia untuk Musim Ke-2!

    Bangkitkan selera anda untuk Musim Ke-2 MasterChef Malaysia dengan video interaktif ini. Perhatikan chef yang akan menyediakan hidangan lazat dan cuba untuk membuatnya sendiri dengan bahan-bahan yang ditunjuk. Anda perlu bermula sekali lagi jika anda gagal!

    Bolehkah anda mengalahkan chef? Cubalah dan nantikan Musim Ke-2 MasterChef Malaysia!
    jadi Chef: http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/MasterchefMY2


Peraduan Super Blogger(wang tunai beribu-ribu)

More
to come.

It doesn't stop here. We have a secret reward for one of the Alpha bloggers and above!
  1. Sign up with NuffnangX
  2. Use all your social networks be it Facebook, Twitter and especially your own blog to build your NuffnangX followers.
  3. NuffnangX will automatically track your follower count and reward you the cash automatically at the end of this period. No submission is necessary.
  4. Final participants followers will be tallied on 11:59:59 p.m. GMT Wednesday, October 24, 2012.


    cari seramai mungkin folower.......dah tentu jangan lupa add saya juga ya.


My Gushcloud Profile: I'm new on Gushcloud!what shouldi dooo???

My Gushcloud Profile: I'm new on Gushcloud!what shouldi dooo???

Saturday, 22 September 2012

Blind gd apa tu?

Ingin mengetahui cerita hangat terkini di Malaysia, jom follow @HangatMY atau layari:http://blingd.com/4h2b

Check out how indigenous community children had a blast thanks to the Sentuhan Kasih programme!http://blingd.com/4iB0


Sold.my - September 2012
Yes, the iPhone 5 (White) is now up for bidding on Sold.my. Take your chance to get it at 90% off!http://blingd.com/4iB1

Petronas Planting Tomorrow - Imbak
You haven't seen nature quite like this before. Join Fairil on a video trip to Imbak Canyon in Sabah! http://blingd.com/4iEK




Thursday, 20 September 2012

Untuk Tempahan Iklan

Untuk Tempahan Iklan

You’re not dreaming. You can have 24 HOURS FREE calls, SMS and Facebook. every day!

Wouldn’t it be nice if you could have continuous chatting and unlimited texting, and go Facebook crazy all day, every day?

Now you and your Buddyz™ will never be apart because you can stay connected anytime, anywhere! Get DiGi Easy Prepaid and enjoy FREE calls + SMS to Buddyz™, and Facebook for 24 hours, every day.

Wachu waiting for? Cekidaut now!http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/DiGiDEPRevamp

Your search for your dream home is over.

Your search for your dream home is over.

They say “A man’s house is his castle”, and there’s no better place to find your own castle than with KEN Holdings.

Expand your empire with properties from Malaysia’s pioneering Green Developer. With a collection of award-winning projects featuring top-notch, luxury properties, you can’t go wrong with KEN Holdings!

Sign up and find out more about upcoming projects from KEN Holdings! You’ll love being green while living in the lap of luxury.info sini:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/KENHoldings



Feast your eyes on this.

Feast your eyes on this.

Meet the Sony Xperia Ion, the brand new phone you’re guaranteed to be lusting over.

Watch your favourite movies in razor sharp clarity on the Xperia Ion’s gorgeous 4.6” HD display, snap away with the 12MP fast capture camera, and enjoy tunes with soul shaking clarity through the WALKMAN app.

Check out the Sony Xperia Ion today and prepared to be wowed by all the power-packed features in this sleek package!sini:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/SonyXperiaIon



Monday, 17 September 2012

The next revolution of the blogosphere is here.

There’s a new kid in town, and it’s going to change the blogosphere as you know it.

Introducing NuffnangX, a mobile app designed specially to enhance your blog reading experience! With NuffnangX, you can catch up with the latest blog updates on your feed, carry conversations with your favourite bloggers on the go, and discover new blogs every day, categorized according to your interests.

Blog readers, you can now take your favourite blogs with you wherever you go. Bloggers, you can now build relationships with old friends and new fans. Sign up for NuffnangX now!http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/NuffnangX

Sunday, 16 September 2012

Empat orang bakal ayah sedang menunggu kelahiran bayi mereka diruang rehat sebuah hospital. Kegelisahan jelas diriak muka mereka

Empat orang bakal ayah sedang menunggu kelahiran bayi mereka diruang rehat sebuah hospital. Kegelisahan jelas diriak muka mereka?

Seorang jururawat keluar dari bilik pembedahan lalu berkata kepada lelaki yang pertama, Tahniah! Isteri Tuan selamat melahirkan anak kembar dua.
Kembar dua! Kebetulan pula, saya bekerja di menara berkembar Petronas, kata lelaki yang pertama dengan riangnya.

Beberapa minit kemudian, seorang jururawat lain datang memberitahu kepada lelaki kedua, Isteri Tuan selamat melahirkan bayi kembar tiga. Tahniah!
Apa? Kembar tiga! Saya bekerja dengan 3D Corporation, kata lelaki yang kedua.

Setengah jam kemudian, seorang jururawat memberitahu kepada lelaki ketiga, Tahniah! Isteri Tuan selamat. Tuan dikurniakan anak kembar empat kata jururawat itu dengan tenang.
Kembar empat! Sungguh saya tak menduga kejadian ini, saya pula bekerja di Four Season Hotel, kata lelaki ketiga dengan gembira.

Lelaki yang keempat mula mundar-mandir kegelisahan. Ketiga-tiga lelaki tadi berasa hairan melihat keadaan lelaki keempat itu. Mereka bertanya, Apakah yang merunsingkan awak?

Dengan perasaan gelisah dia menjawab Saya bekerja di Seven Eleven.


Suami tengah memandu.TENGOK APA JADI KAT ISTERI


Isteri : kita dah berkawin 15 tahun dah,saya rasa saya tak sesuai lagi bersama dengan awak... saya nak mintak cerai dengan awak.....

si suami diam dan terus memandu kereta ...bertambah laju....(70km)

isteri : saya dah tak cintakan awak lagi...sebenarnya saya dah ada teman lelaki....dia akan berkawin dengan saya lepas awak ceraikan saya... saya malas nak cerita panjang lagi.. dan saya tak nak awak cuba pujuk saya..saya dah bosan hidup dengan awak....!!

si suami terus memandu dengan penuh perasaan marah...masih diam...

Isteri : bila kita bercerai,saya nak rumah kita...

si suami masih diam ...memandu dengan lebih laju.....(80km)

isteri : saya nak anak kita juga...awak bukan boleh pelihara mereka.....

si suami masih diam ..tambah kelajuan (100 km)

isteri : saya nak kereta ini,kredit card dan saving akaun kita

si suami masih diam, membelok kereta ke arah jaya jusco.......

isteri : awak ada ingin minta apa2??

suami : tak perlu....saya dah ada apa yang saya perlukan...

isteri : ya kah?? apa yang awak ada..??

suami : si suami menjawap sebelum beliau melanggar dinding konkrit jaya jusco... saya ada air bag.....awak tak ada..!
HEHEEE:)

BAGI LER CREDIT DENGAN BACA INFO SAYA INI KALAU SUKA DENGAN CERITA TADI
SINI:http://sy.my/1gem   ( PERADUAN)

Saturday, 15 September 2012

Bloger perlu ada semua ini dalam setiap blog masing-masing

setiap bloger perlu ada semua ni dalam blog,tampal sahaja dalam blog masing-masing,sumber ni saya dapat dalam buku bagaimana dengan blog saya dapat menjana pendapatan dengan tanpa saya sedari.percayalah setiap apa yang saya edit di sini ada sumber-sumbernya,yang penting daftar sahaja dan rekeman kat kawan kawan yang lain.saya akan beri link sahaja.

1-http://www.ultimatepowerprofits.com/fairos30
2-http://www.pancutkanisteri.com/index.php?ref=fairos30
3-http://www.payperpost.com/
4-http://www.entrecard.com/
5-http://www.feedburner.com/
6-http://www.reviewme.com/
7-http://www.ziddu.com/
8-http://www.google.com/adsense
9-http://www.nuffnang.com/
10-http://www.bidvertiser.com/
11-http://www.advertlets.com/
12-http://www.blogads.com/
13-http://www.crispads.com/
14-http://www.grokads.com/
15-http://www.gushcloud.com/?ReferrerID=47384
16-http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
17-http://blin.gd/4g4Y
18-http://says.com/my/fairoscni/invite
19-http://www.zoshare.com/ahmadfairostajri/invite
20-http://www.ovaba.com/?id=8315
21-http://www.dsyr.com/rewardpoints/index/goReferral/referrer/779
22-http://www.nuverus.com/0402980
23-http://www.asiafans.net/index.php?ref=61
24-http://www.sophieparisclub.com/fairos30
25-http://www.adsniaga.com/index.php?ra=666
26-http://www.richptc.com/index.php?ref=fairos30
27-http://www.chikapowwow.com/my/?ref=1362
28-http://dollarsincome.com/-99569.htm
29-http://www.jobdirumah.com/fairos30
30-http://www.incentria.com/ptc_ads.php?ref=fairos30
31-http://www.clicksia.com/ptc_ads.php?ref=fairos30
32-http://www.cashnhits.com/blog/fairos30/
33-http://www.milkadeal.com/r/77
34-http://www.dealmates.com.my/?ru=66992

ya,semuanya ada rahsia disebalik link,ada yang boleh buat duit,ada yang boleh shoping,yg penting daftar free sahaja.maybe ade sesetengah yang perlu dibayar,yg penting kalau nak buat duit secara sambilan ,tu la lubuk duit yang ramai bloger baru tak nampak,tapi saya nampak ada pendapatan dalam diam.saya dok dapat duit dari setiap link tersebut.yang penting bila dah daftar jangan lupa share kat kengkawan yang lain.rahsia tersebut saya jumpa dalam sebuah buku.sekian perkongsian dari saya.

cuba awak perhatikan blog saya di atas sekali,ada macam macam iklan kan?so terjah lah info semuanya kat situ.

Saturday, 8 September 2012

Bloger buat duit dengan 5 website ni secara percuma

1.Y U NO CHURP?

There's nothing that adds a sprinkle of magic to social media like Churp Churp does! At Churp Churp, you'll always get the freshest news to hit the Internet, and earn from sharing great stuff with your friends too. Did we mention that even your favourite local celebrities are Churping too?

Tell your friends what they're missing out on, and get them on board! If they have at least 50 friends on their social media platforms, all they have to do is click on your invite link to learn more, sign up and start sharing campaigns to earn rewards.

So what's the fuss about Churp Churp? Find out for yourself now!
sini: http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite

2.Be the first to tell your
friends about SAYS

Grow the SAYS Malaysia community with us.
You'll get RM5 for every friend who joins, shares at least one Special and receives at least 3 verified unique visits. Use this invite link to invite your friends now.http://says.com/my/fairoscni/invite



3.Referral

Refer your friends to Blin.gd to earn rewards! Depending on your membership status with Blin.gd, you can earn between RM1-2 per referral.
A valid referral would be determined by the following:
  • If a referred person signed up through your link
  • The referred person delivered at least 10 clicks from any campaigns
  • The referred person did not engage in any fraudulent clicks
  • The referred person is a legitimate person and not a new Facebook user or a Twitter user with less than 10 friends/followers).
Please note that referrals are manually approved, and as such, you may need to wait for credit to be made to your account.sini:http://blin.gd/4g4Y



4.INVITE your Friends to ZOSHARE.com

Got friends who use Facebook or Google Plus or Twitter? Connect them to the ZOSHARE.com community.
Invite your friends now and get RM 5 when they receive 10 clicks on a campaign they shared!



5.gushcloud

 

Wednesday, 5 September 2012

baca blog pun boleh dapat duit ke?

daftar aje

tampal ini dalam blog

bloger jom buat duit lagi

Pay per post markerting
http://www.payperpost.com/


Buat Isteri Anda Menjerit Nikmat

Salam & selamat sejahtera,

Sebuah penemuan terbaru hasil kajian pakar
menunjukkan bahawa isteri/wanita bukan sahaja
mengalami orgasme malah juga mampu untuk
terpancutan/ejakulasi.

Kini Teknik Rahsia telah ditemui bagaimana
untuk membuat isteri anda mengalami orgasme
"pancutan/ejakulasi".

Bayangkan jika anda mampu membuat isteri anda
MENJERIT nama anda semasa dia mencapai orgasme
Pancutan/Ejakulasi sehingga membuat seluruh
tubuhnya menggigil hasil teknik rahsia dari
yang anda pelajari dari eBook ini.

Dengan teknik yang simple - mudah dipelajari
dan teknik power yang meletup.
Guna  21 Langkah-Demi-Langkah teknik rahsia
yang mudah ini dan buat mata isteri anda
terbeliak, kakinya kekejangan dan tubuhnya
menggigil-gigil nikmat.

Layari Ke:
http://www.pancutkanisteri.com/index.php?ref=fairos30

Sekian, terima kasih.
AHMAD  TAJRI



Paradigm shift ,jom tengok apa ke dia:)

daftar sini:http://www.ultimatepowerprofits.com/fairos30

daftar free sahaja.

Nak wang tunai....ini bantuan yang dicari-cari

Peraduan meletop dari cokelat

Tuesday, 4 September 2012

Jom undi untuk anugerah BLOCKBUSTER

Anda menentukan pemenangnya!

Anda menyaksikan bakat-bakat mereka di kaca TV, dan anda memuja bintang-bintang filem ini. Inilah masanya untuk mengenalpasti siapakah kegemaran anda dalam industri ini!

Undian kini terbuka untuk Anugerah Blockbuster, dianjurkan oleh Persatuan Penerbit Filem Malaysia (PFM)! Undilah pelakon, pengarah, dan filem-filem kegemaran anda dan nantikan keputusannya pada 6hb Oktober 2012.

Tunggu apa lagi? Undilah bakat kegemaran anda sekarang untuk Anugerah Blockbuster!
UNDI SINI:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/AnugerahBlockbuster-

 

Sunday, 2 September 2012