tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Saturday, 15 September 2012

Bloger perlu ada semua ini dalam setiap blog masing-masing

setiap bloger perlu ada semua ni dalam blog,tampal sahaja dalam blog masing-masing,sumber ni saya dapat dalam buku bagaimana dengan blog saya dapat menjana pendapatan dengan tanpa saya sedari.percayalah setiap apa yang saya edit di sini ada sumber-sumbernya,yang penting daftar sahaja dan rekeman kat kawan kawan yang lain.saya akan beri link sahaja.

1-http://www.ultimatepowerprofits.com/fairos30
2-http://www.pancutkanisteri.com/index.php?ref=fairos30
3-http://www.payperpost.com/
4-http://www.entrecard.com/
5-http://www.feedburner.com/
6-http://www.reviewme.com/
7-http://www.ziddu.com/
8-http://www.google.com/adsense
9-http://www.nuffnang.com/
10-http://www.bidvertiser.com/
11-http://www.advertlets.com/
12-http://www.blogads.com/
13-http://www.crispads.com/
14-http://www.grokads.com/
15-http://www.gushcloud.com/?ReferrerID=47384
16-http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
17-http://blin.gd/4g4Y
18-http://says.com/my/fairoscni/invite
19-http://www.zoshare.com/ahmadfairostajri/invite
20-http://www.ovaba.com/?id=8315
21-http://www.dsyr.com/rewardpoints/index/goReferral/referrer/779
22-http://www.nuverus.com/0402980
23-http://www.asiafans.net/index.php?ref=61
24-http://www.sophieparisclub.com/fairos30
25-http://www.adsniaga.com/index.php?ra=666
26-http://www.richptc.com/index.php?ref=fairos30
27-http://www.chikapowwow.com/my/?ref=1362
28-http://dollarsincome.com/-99569.htm
29-http://www.jobdirumah.com/fairos30
30-http://www.incentria.com/ptc_ads.php?ref=fairos30
31-http://www.clicksia.com/ptc_ads.php?ref=fairos30
32-http://www.cashnhits.com/blog/fairos30/
33-http://www.milkadeal.com/r/77
34-http://www.dealmates.com.my/?ru=66992

ya,semuanya ada rahsia disebalik link,ada yang boleh buat duit,ada yang boleh shoping,yg penting daftar free sahaja.maybe ade sesetengah yang perlu dibayar,yg penting kalau nak buat duit secara sambilan ,tu la lubuk duit yang ramai bloger baru tak nampak,tapi saya nampak ada pendapatan dalam diam.saya dok dapat duit dari setiap link tersebut.yang penting bila dah daftar jangan lupa share kat kengkawan yang lain.rahsia tersebut saya jumpa dalam sebuah buku.sekian perkongsian dari saya.

cuba awak perhatikan blog saya di atas sekali,ada macam macam iklan kan?so terjah lah info semuanya kat situ.

No comments:

Post a Comment