tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Saturday, 5 May 2012

Gushcloud lebih masyuk dari nuffnang,says and churp2.

Itu apa yang saya nyatakan. 3 syarikat periklanan yang paling digeruni  dipercayai oleh orang ramai.
Korang dah guna gushcloud ?
Ok ambil masa satu minute untuk daftar gushclouds. 
1.Pergi sini.http://www.gushcloud.com/?ReferrerID=47384
2. Lepas itu sign in macam biasa guna facebook atau twitter account. 
3.Lepas itu tekan Go App.
4.Lepas click Go App korang click allow. 
5.Sudah. Anda sudah menjadi ahli yang bertamadun. 

Ok sekarang saya nak nyatakan apa yang best dengan gushcloud ini.
psst nuffnang tetap terbaik sebab dia bagi  .... be hoho :D 
Perbandingan yang agak ketara gushcloud dengan Churpchup and says.my ...
@ Gushcloud berasakan pay per task dengan kerja mudah seperti Like facebook pages, follow account twitter, post update ke twitter dan lain lain korang akan diberi ganjaran. Manakala churp2 ngan says ni korang kena share and kena tunggu orang click dulu. Jenuh.
@seperti yang korang sedia maklum Says and churp2 bayar korang dalam Rm kan? Jadi nak cashout juga perlu Rm100 dulu. Berbeza dengan Gushcloud. Kita dibayar dalam USD. Duit 20USD je korang dah boleh cashout. amazing bahagian ni.
@kalau korang tak ada bank . Korang boleh cashout duit atau menerima bayaran menggunakan paypal. Paypal korang boleh daftar free. Nak amer tutor ? nanti di ajarkan. Kumpul dulu sampai 20usd. Selepas je korang cashout korang kena tunggu 5 HARI BEKERJA. Sekejap kan? kalau churp2 ? fikirlah sendiri.
@Serious susah nak dapatkan click iklan churp2 or says. Kalau gushcloud ada yang pay per click. Dan ada juga benda/task yang korang share je dapat duit.  Banyak benda yang dikerjakan tak perlu PPC ni. :D 
kalau nak tanye. tanye ruangan komen k. thanks

5 comments:

  1. article ini dari amer corner baiii

    ReplyDelete
  2. amer sory saya copy paste,sebab saya kekurangan idea.maafkan saya ya:(

    ReplyDelete
  3. kalau ambil pun buat lah credit sebagai penghargaan. tp tak ape lah :D good luck

    ReplyDelete
  4. er boleh ajar tak camner nak buat credit,saya mintaa maaf sekali lagi :(

    ReplyDelete
  5. link kan ke entri yg diambil 2..misalnya kat akhir entri anda nyatakan sumber dan linknya.
    Hehehe..sorry menyampuk skit.
    Ni nak tanya,mcmana nak dapat lebih task kt gushcloud 2

    ReplyDelete