tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Monday, 26 December 2011

Maklumat Media Pengiklanan 2 syarikat yang boleh bagi kita duit FREE.

hai semua,sebelum saya bagitahu mengenai 2 syarikat tersebut,apa kata korang ushar semua maklumat yang aku sediakan kat bawah ni.bukan senang nak upload semua maklumat ni,semuanya memerlukan kesabaran dan penelitian supaya tidak berlaku sebarang kesilapan maklumat yang di sediakan.Yang penting korang cari kat ruangan TERJAH KAT SINI :( KLIK KAT SINI ).Sekurang-kurangnya dapat ilmu juga kan.

TERJAH KAT SINI :http://says.my/fairoscni/suria-klcc

TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/SummerLoveKLTalentSearch



TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/yuna-nowyoucan-2

TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/pemandu-improves-urban-public-transportation

TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/pemandu-whistleblower-protection-act


TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/GSC-Flying-Swords-and-Dragon-Gate


TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/petronas-youtube2-jorge-lorenzo

TERJAH KAT SINI:http://www.cimbfb.com?yssid=247479

TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/sherlock-holmes



TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/celcom-Volkswagen-Polo

TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/captionmeme

TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/iphone4-prelaunch1

TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/volkswagen-test-drive

TERJAH KAT SINI:http://says.my/fairoscni/iphone4-prelaunch2



TERJAH SINI TAW:http://says.my/fairoscni/mat-tune-park-it




TERJAH SINI K :http://says.my/fairoscni/mattune-video-interview-baby

TERJAH SINI:http://says.my/fairoscni/mamee-corntoz

TERJAH SINI:http://says.my/fairoscni/mas-yes










TERJAH SINI TAW :http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/gayahidupsihat-healthy

TERJAH SINI TAW:http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/SIDC




Ha,amacam kengkawan,banyak tak info yang saya bagi.ha lagi satu kalau u all nak buat duit secara FREE.ADA 2 Syarikat yang memang betul-betul bagi duit kat kita.ada 2 jenis pembayaran yang akan mereka berikan kat kita,kalau kita selalu promosi iklan macam yang saya sediakan kat atas ni ha.
Syarikat Pertama
1- Says.my-----diaorang akan terus bank in kat akaun bank kita.nilainya RM50.00
Syarikat Kedua
2-ChurpChurp----diaorang akan bayar melalui cheque,rasenya RM100.00



So kalau ada sesiapa yang nak tambah pendapatan daftar di bawah ini.



DAFTAR SINI:http://says.my/fairoscni/invite

DAFTAR FREE KAT SINI:http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite

DAH JADI AHLI TU,JANGAN DUK DIAM ,nanti takde hasil.yang penting iklan kan selalu di facebook,twitter dan lain-lain medium social yang korang ada.
kalau sudi add dan komen la apa-apa yang patut.its ok.kalau ada kelemahan dari pihak saya,akan saya perbetulkan:)



No comments:

Post a Comment