tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Tuesday, 12 June 2012

Macam mana ni mak??lawak

Jemputlah semua rakan-rakan Facebook anda untuk menyertai Gushcloud

Earn 20 GP for every friend (min. 50 Facebook friends/Twitter followers) who joins Gushcloud through your introduction.
The best part is, earn an additional 80 GP when each invited friend gushes at least 500 GP worth of our featured clouds!

Cerita ni takde kena mengena dengan orang yang hidup atau yang dah mati.kironya.............reko-reko lah ni...
Ada la sorang suami ini..dio lama tak beli present kat bini dio..suatu hari tu dia jalan-jalan sambil merewang...dia nampaklah sepasang baju tido yang memang sesuai untuk bini dio,sama ado sesuai untuk pakai tido atau buat beraksi sebelum tido...

Nak dijadikan cerita..dia pon balut la baju tu sebagai hadiah...dio berilah pada bini dio....Tapi disobabkan dia ni sibuk,x sempat la dio ni tengok bininya pakai....
 
Mula mula bini dia try la baju tu......tengah try........bini dia dapat call urgent suruh gy opis,maklumlah bini dia supervisor kilang,lalu baju tu dio terus taruk atas tilam.....pintu bilik pun tak sempat nak tutup.....
Kebetulan mak mertua laki ni datang.....dia ternampak baju tu....teringat mase muda dulu tak meraso pakai.....dia pun terai la....tengah terai.........black out pula.....(mase tu tnb tengah pasang kabel letrik bawah tanah ..agaknye)/mungkin terlalu penat sebab terai baju tu,bermacam posing dio buat....maka tertidur maknya atas katil anaknya itu........
Menantunya tadi kebetulan balik...dalam samar-samardia masuk bilik......nampak sesusuk tubuh sedang terbaring atas katil ( dalam hati dio.....wah...wah..bini aku dah bersedia rupanya)apa lagi dia pun ehem...ehem...( agak-agaklah tak yah cerito) .Tengah beraksi tu...........................tiba-tiba letrik terpasang....tengok-tengok......
 
 
MENANTU:Omak.....??bilo sampai..................................camno ni mak...??......
 
MAK MERTUA:CAMNO APO??KAU TERUIHKAN AJER YOHHH.................!!!!

KAN CERITA REKAAN NI HEHEHEHEHEH.....................!!!!
 
 

No comments:

Post a Comment