tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Tuesday, 17 July 2012

lubuk duit dalam blog,,Churpchurp,Says.my dan blind.GD

YA BETUL jom terjah
1-Churpchurp- pembayaran melalui cheque-
    DAFTAR SINI:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
2-Says.my-pembayaran melalui bank-in ke dalam akaun bank kita.
   daftar sini:http://says.com/my/fairoscni/invite
3-blind-gd-pembayaran x pasti sebab saya pun masih baru.
   daftar sini:http://blin.gd/4g4Y

saya dah 4 kali dapat duit dengan churpchurp,sekali dengan says.my,so menanti dengan yang terlastest dengan blind g................so apa -apa info saya akan maklumkan kemudian ya...

orang kata nak buat duit kena sabar,jujur dan tak berhenti dari berputus asa..

saya pun manusia biasa,kerja makan gaji so saya nak ajak kawan2 buat duit dengan sabar dan jangan putus asa.

bayangkan dengan pendapatan yang saya terima.....boleh saya buat simpanan demi masa depan saya dan keluarga.

carta gaji saya.

1-kerja dengan makan gaji rm900
2-dapat payment churpchurp rm100
3-says.my rm50 diorang bank in
4-blind gd masih belum terima bayaran.

kalau dicampurkan semua kan banyak RM TUUU...........SO buat la yang terbaik dengan mendaftarkan diri,bukan kena bayar kat sye pun huhu.ok la kengkawan.

No comments:

Post a Comment