tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Thursday, 12 April 2012

3 syarikat boleh buat duit free .melalui blog,fb dan twiter.

When price tags are slashed into half, it’s so good you can’t resist it!

‘50% off’ is a magical phrase that makes everything automatically sounds oh-so-awesome like walking by a store that reads '50% off'! Won't you just take a peek inside?

It works for the simpler things too. Now, you can also get a second dinner plate ala Carte at 50% off when you purchase a dinner combo at KFC!

Not only can you enjoy a good meal with your loved ones, simply tell @KFCmy on Twitter what is the ONE thing that makes you feel so good at 50% off, and you could walk away with prizes that are oh-SO-GOOD!
jom tengok sini: http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/KFC50Off

Asalamulaikum kepada semua sahabat bloger,ada perkongsian yang ingin saya kongsi secara bersama di blog saya.ada 3 syarikat yang boleh bagi kita duit secara percuma.kerja kita hanya iklankan maklumat diorang kat wall fb,twiter atau blog.
kerja mudah tak perlu pon jumpa sesiapa.cukup sekadar berkongsi maklumat di wall masing-masing.
so kalau nak buat jom daftar.saya dah daftar.

daftar sini dengan CHURPCHURP- http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
daftar sini dengan SAYS.MY-http://says.com/my/fairoscni/invite
daftar sini dengan Gushcloud-http://gushcloud.com/?ReferrerID=47384

saya taw ramai bloger baru disana mencari pendapatan tambahan melalui blog,nah saya dah sediakan kat awak semua,tampal la dalam blog masing-masing,semoga berjaya.
oh lagi satu kalau nampak poll warna merah,main la teka teki tu,just for fun.






























No comments:

Post a Comment