tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Thursday, 5 April 2012

Seks Ekspress...............

Amboi dengar aje seks ekspress,laju je ek korang nak tengok hehehe.
Sebenarnya aku bukan nak citer pun seks ekspress,sebenarnya isu panas hari ini,tentang kisah cina buta,wah,wah......................ramai pulak kaum lelaki yang nak ofer diri jadi cina buta ek?mentang mentanglah dapat duit...............dah tu,yg itu pun nak ek,suka hati korang aje huhu......................,

tu la kerna mulut badan binasa,si suami yang terlepas cakap 3 tu,nak buat camner.....kena juga la cari pak sanggup,sebab nak kan isteri yang disayangi tu kembali,kena pula cina buta tu tak nak lepaskan melepas la korang...............( suami).Lain kali jangan cakap lepas kan dah susah.

harap-harap lepas ni takde la suami isteri bergaduh dan perkatan yang tak elok di dengar oleh para isteri adalah perkataan cerai dari mulut suami.

apa yang cina buta dapat yek?jom terjah!!!
1-dapat duit beribu-ribu,cuba tengok sini http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
                               yang ni pun dapat duit gak,http://says.com/my/fairoscni/invite
2-dah kahwin dengan cina buta,dah tentu la badan isteri tu dia dapat uli,( bestnya eh,eh aku pula yg lebih2)

3-Dah tentu la dapat hadiah mahal-mahal beb,isteri tu hadiahkan
4-dah kahwin,off coz la telanjang,bogel,peluk,cium-cium,raba-raba dan main-main bawah pusat ( ayat kena baik-baik,sensitif taw)
5 yg best dapat, cina buta lerrrrr.barang baik tu ( isteri orang dapat uli-uli)

up lepas ni jaga perkataan ya ...............

Dial 1300-888-GAS

Need cooking gas? Call 1300888GAS(427) to order Gas PETRONAS. For more info, hit the website!
baca sini:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/GasPetronas






























2 comments:

  1. nak gak jadi cina buta,duit dapat,body wife org pun dapek huhuhu:)))))

    ReplyDelete
  2. taw wife aku mati,lariiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete