tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Saturday, 11 August 2012

RAMAI BLOGER BUAT DUIT FREE,tampal dalam blog masing-masing.


banner 

nak TRAFIK mencanak naik Setingginya daftar sini:http://www.asiafans.net/index.php?ref=61

1-ChurpChurp-http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite
2-Says.my      -http://says.com/my/fairoscni/invite
3-gushcloud    -http://www.gushcloud.com/?ReferrerID=47384
4-Blind.gd      -http://blin.gd/4g4Y
5-zo.Share.com-http://zoshare.com/ahmadfairostajri/invite

ramai bloger yang dapat duit dari situ,antaranya churpchurp,says.my,gushcloud,blind.gd dan zo.share.com,cara tak susah sangat,just share kat wall fb,twiter dan lain-lain.
syukur alhamdulilah saya dah dapat hasil pun.yang penting kena rajin-rajin iklan kan info yang di sediakan.
sebenarnya banyak lagi info yang akan saya letak di sini,sudi-sudi baca dan sudi 2 lah daftar.bukan kena bayar pun.Insya allah ,sama sama kita cari pendapatan sampingan.

jom tengok info buat duit yang telah saya join di bawah ini:
1-http://www.incentria.com/ptc_ads.php?ref=fairos30
2-http://www.jobdirumah.com/fairos30
3-http://dollarsincome.com/-99569.htm
4-http://www.chikapowwow.com/my/?ref=1362
5-http://www.richptc.com/index.php?ref=fairos30
6-http://www.adsniaga.com/index.php?ra=666
7-http://prelaunchx.com/x/fairoscni
8-http://www.sophieparisclub.com/fairos30
9-http://www.asiafans.net/index.php?ref=61
10-http://www.dsyr.com/rewardpoints/index/goReferral/referrer/779
11-http://www.imflippa.com/hop.php?ref=fairos30
12-http://myooo.my/our_affiliates.php?maui=1220&mau=fairos30

so itu aje,
jom terjah blog saya yang femes dulu dulu:

terjah sini:http://greenpapacom.blogspot.com/2012/01/jilat-kemaluan-isteri.html?spref=tw
dan ini:http://greenpapacom.blogspot.com/2012/01/hukum-mengurut-zakar.html?spref=tw

thanks sudi baca,setiap link tu saya daftar dan cari isi tersirat.ada maklumat yang berguna juga.terima kasih pada awak sudi baca.saya sayang awak semua.

No comments:

Post a Comment