tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Monday, 23 January 2012

apa yang Lelaki suka tengok tentang wanita?

Gambar berbogel lelaki,jangan lihat kalau belum kahwin http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/VWcny  ( kan saya dah cakap jangan tengok!! )



apa YANG LELAKI SUKA TENGOK tang Wanita?

aku rasa la kan,kebanyakan lelaki suka tengok wanita tang ,gaya seorang perempuan itu berjalan,body dia,muka dia,seluar ketat-ketat,skirt dan apa jenama tah yang aku sendiri tak taw nak sebut.haha.

kau lak camna?kau suka tengok tang mana?amboi gatai ekk?:)



pompuan nak jawab leh juga:)















No comments:

Post a Comment