tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Wednesday, 4 January 2012

jom add sesama kita menjadi Folower.terjah sini kalau nak ilmu.












hai,semua kengkawan saya di dalam dunia bloging.Terima kasih kerana sudi melawat blog saya.hari ini saya nak ajak awak jadi folower saya.dan ya saya juga akan melawat blog awak dan add awak menjadi folower saya.betul kata cikgu saya dulu,apabila kita meninggalkan alam persekolahn,kita tidak akan dapat melupakan Pen Dan Kertas.Betul tak?bila kerja kita akan tetap menggunakan peralatan tersebut.Ilmu penting tak?ya memang penting.so saya nak bagi ilmu juga kat kawan -kawan saya.orang kata ,jangan kedekut ilmu.nanti siapa yang  rugi?

Cuba korang perhatikan blog saya,apa yang ada kat situ.Ada macam -macam kan.so kalau nak ilmu,pergi dekat link http:// dan tengok kat situ.Saya juga akan melawat blog kengkawan dan kadang-kadang ada bermacam jenis iklan seperti nuffnangs,innit,grapevine,ChurpChurp,Says.my.apabila saya melawat blog kawan-kawan yang lain saya akan terjah link diorang sebab dari situ saya akan dapat ilmu bermacam-macam.Ramai bloger di luar sana yang telah menempah nama di ruangan blog.betul tak?

Saya juga telah mendapat pendapatan dengan ChurpChurp,Says.my dan lain-lain iklan.jadi maksud tersirat di sini .korang cari info kat semua maklumat yang telah saya sediakan di sini.kalau korang nak ada pendapatan melalui blog,laman social,korang cari info kat bawah ini.

Apa sahaja gambar yang korang nampak,korang terjah sahaja.kan dapat ilmu.



jadi hari ini saya akan kongsikan maklumat  tersebut.yang penting Baca,Daftar...........kan dapat ilmu dan pendapatan lepas tu.so,saya ikhlas membantu semua kawan-kawan saya di sini.
















daftar free,taw.





Know your best food around town!

"One of the Malaysian’s favourite past time is eating and sharing what’s the best place to find good food!

OpenRice is a site where you can eat, review and share at the same time. Food lovers unite and leave your mark on OpenRice.com. With the Makan & Share Rewards Program, food reviews of great quality of your favourite places will be rewarded, and you'll never run out of places to eat.

It’s time to eat and time to share where your favourite local places are. Hop over to Openrice.com, the most comprehensive dining guide that rewards you for your food review!
TERJAH LINK KAT SINI:http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/openrice



Crazy about Internet? Enjoy Gila Internet sale today!

Are you constantly updating your Facebook, tweeting about what you ate, where you went and your whole day on Twitter? Then this DiGiGila Internet Sale is for you!

Get ready to get the latest Samsung, HTC or Blackberry® smartphones at special prices. And couple it with the most affordable DG Smart Plan™ 68 at only RM48/month. This is only available during the Gila Internet Sale.

It is only during this time around you can save up to 80% on everything Internet. Not only that, enjoy additional savings up to 90% at selected Gila Internet Sale roadshows.

So visit digi.com.my/gilasale for more gila offers and roadshows schedule. It is an event that would be gila of you to miss it.
TERJAH LINK KAT SINI:http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/digi-yesjan




Confirm dapat duit punya,daftar kat sini.saya tak kena sesen pon keluar modal,sebab dah memang percuma.TERJAH LINK KAT SINI :http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite


Plaster your pain away!

Having body & muscle aches? No time for expensive spa massages? Need a quick and lasting relief for that aching muscle pain?

With Tiger Balm Warm and Cool Plasters, the comfy non-woven hydrogel plaster with Tiger Balm’s unique formulation provides quick lasting pain relief for hours!

Sprains, strains, stiff neck and shoulders and muscular pain, all gone once you slap a TIGER BALM PLASTER on.
TERJAH LINK KAT SINI: http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/TigerBalm




Do your little tots always have Smart Moments?

Everyone loves to be showered with love and we know how hard all you proud mamas always strive to give your little ones the best things in life.

The right nutrients will help your darling kids to have an active brain development, which will bolster their academics and daily actions, from playing with their toys, reading and coloring, to jumping about!

Share your kid’s smart moments and the 10 best stories will win you a lifetime of fame and scholarships worth up to RM 500,000*. Dutch Lady will also be featuring the top 3 smart kids on the Dutch Lady's Growing Up Milk Pack*!

*Terms & Conditions apply!
TERJAH LINK KAT SINI: http://www.churpchurp.com/fairoscni/share/DutchLadyGrow





3 comments:

  1. pergh2,, banyaknye ambik iklan,,haha..
    aku dah tekan sumenye..
    jemput terjah blog ku pulak ade p[ost baru,, :)

    ReplyDelete
  2. oh terima kasih akuamir hehe,sekarang aku terjah blog kau lak nak tekan hehehe

    ReplyDelete