tabung

http://fairus-tajiri.co.nr/
AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site!

Tuesday, 10 January 2012

Cash out ke 2 dari ChurpCHURP.....YEAAAAAAAAAA.......


hai semua kengkawanku di dunia blog,hari ni saya dah dapat cash out ke 2 dari ChurpChurp.walaupun nilainya RM99.13.ianya cukup bermakna bagi saya.Kadang-kadang penat mengiklankan info diorang kat wall fb,twitter dan lain-lain medium social yang saya ada.ianya memang Berbaloi buat saya.Kadang-kadang ada juga kawan -kawan lain cakap..........''eleh boleh ke buat duit dengan ChurpChurp'' ni,saya cakap tak apa....saya Tak Merompak PUN DUIT ORANG.saya bekerja keras untuk mendapatkan Cheque tersebut.



bila korang join je ChurpChurp korang memang akan rasa iksh lambatnya dapat duit.So ada Tips macam mana nak buat.Korang nak taw tak?ok,senang je, korang ada Facebook kan.apa kata korang add setiap hari 30 orang .add je setiap hari.bila korang dah ada iklan ChurpChurp.mesti diorang akan tengok korang kat wall,mase tu la diorang akan klik kat pautan ChurpChurp korang.



Nak dapat hasil macam saya ni,kena rajin,usaha selalu,iklankan selalu.selalu update ruangan churpchurp tu.



Sebenarnya saya nak bagi info kat korang ,ada juga banyak website yang boleh buat duit secara percuma.

Saya akan terangkan satu persatu.yang penting baca.Awak juga yang dapat hasil.Betul tak?

tetapi sebelum tu.awak baca info yang saya sediakan dahulu.




RSVP now to the GATSBY Dance Competition Malaysian finals, happening this 14th January 2012 at Neverland KL! One will represent Malaysia in the Asian championship in Japan. Charisma Kantaro, Alex of Poppin Rex and Jackson Chua will be performing on the dance floor! Invite your friends and RSVP now!
tengok link kat sini:https://fairoscni.says.com/recommendations/gatsby-dance-finals


What is the Coral Triangle and why does it need my $5?
The Coral Triangle feeds 120 million people and has the highest concentration of coral species in the world. Support WWF's MYCoralTriangle Campaign: Help save the Coral Triangle and save your sea...







Dessert-lovers, customize your own today

MAD Deal of the day:RM5 instead of RM12 for Popular Taiwanese Desserts OR Drinks at UFO Desserts and Drinks, SS2. PORK FREE [58% OFF]

Calling all dessert lovers, now this is a real treat to satisfy your sweet tooth cravings!

Head on over to UFO Desserts and Drinks to enjoy your own personalized desserts. You can pick and combine your toppings according to what you like. How fun is that?

Tell your friends about this deal and be rewarded with every purchase they make through your link.
TERJAH LINK KAT SINI: http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/UFO


OK kalau nak buat duit secara Percuma.daftar kat sini yek.
LINK DAFTAR KAT SINI:http://my.churpchurp.com/fairoscni/share/churpchurp-invite

Owhhh.......awak nak buat duit FREE lagi ke?Ade,ade..............

Connect your Friends to SAYS.my

Got friends who use Facebook or Twitter? Connect them to the SAYS.my community.
You'll be paid RM 1 for every friend who joins, shares at least one campaign
and get at least 3 verified unique visits.
Use this link :https://says.com/my/fairoscni/invite

Apa >?Nak lagy ke?ADA..................ADA.............ADA...........................:)))

Salam sejahtera dan salam ceria sahabat-sahabat..


Apa khabar hendaknya? Beberapa hari lalu kita baru sahaja melangkah tahun baru, jadi saya ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru 2012 untuk anda dan semua rakan-rakan saya..


Apakah azam anda tahun ini? Jika anda dah tetapkan azam anda. saya ucapkan syabas. Kalau belum cepat-cepat setkan azam sekarang.


Pada tahun ini saya bercita-cita nak memulakan perniagaan dan menjana pendapatan diinternet. Ini kerana saya baru sahaja berjumpa satu kaedah perniagaan dan menjana pendapatan di internet tanpa modal... hehe :)


Berniaga Tanpa Modal??!


Saya pasti anda akan berkata.. 'Mana perniagaan tanpa modal? Tipulah..!"


Bunyinya macam mustahil kan? Dulu saya pun tak percaya juga, dan tak pernah percaya pada perkara-perkara begini..


Tapi, setelah saya membaca laporan percuma oleh sahabat saya ini, namanya Affendi Hussin, barulah saya tahu bahawa perniagaan tanpa modal memang benar-benar wujud!


Dari tak percaya, sekarang saya dah percaya.. Ini kerana beliau dedahkan satu persatu bagaimana ianya tak mustahil untuk dilakukan..


Apa yang boleh saya katakan, beliau memang benar-benar ikhlas membantu sesiapa jua yang berhasrat memulakan perniagaan ini walaupun dengan poket kosong..


Berita baiknya,laporan ini bernilai RM 69, tetapi beliau bermurah hati untuk berikan secara percuma sahaja.. Download disini..


=>> http://www.hyperfanpage.com/hop.php?ref=fairos30


Berita buruknya ialah beliau akan menutup pemberiannya serta merta tak lama lagi..


Jadi download segera, dan saya pasti anda suka..


=>>http://www.hyperfanpage.com/hop.php?ref=fairos30






Ikhlas...
AHMAD TAJRI



SO....................sekian sahaja info dari saya,harapnya awak akan dapat benda sama macam saya juga.Alhamdulilah...........................

3 comments:

  1. sama lah kita. dah dua kali. insya'allah tak lama lagi nak cash out kali ke tiga.

    ReplyDelete
  2. OWHHH YE KE,eyfaALIAS...TAHNIAH,SYE PON NAK DAPAT CASH OUT KE3 LAK>))))

    ReplyDelete
  3. wah banyak tu... sya duit ciput lagi... tq kongsi info...:)

    ReplyDelete